PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.464.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Nikog tu ne ismijavamo zato jer ima konzolu x ili y.

Kolega se očito se nekim bori, stišće upitnike, uskličnike i općenito je dosta napeto.

Mi mu pomažemo i pokušavamo to zajedno prebroditi.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Nikog tu ne ismijavamo zato jer ima konzolu x ili y.

Kolega se očito se nekim bori, stišće upitnike, uskličnike i općenito je dosta napeto.

Mi mu pomažemo i pokušavamo to zajedno prebroditi.

kao grupna terapija :)

ajde dobro..

17 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 19:32 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...

@Bitanga

Ja se slažem s tobom, ali ti ionako postaješ Sony fanboy pa tvoje mišljenje nije relevantno.

MasterofDisaster je kupio Slim umjesto Pro-a, jer mu je bitno da mu konzola troši dvajst wata manje.

To kaj mu u stanu zatrepere svjetla kad kresne tu svoju r9 290, to nema veze.

Vidim tebe još pere pubertet sa ovakvim blesavim komentarima. Ja sam nabrajao prednosti i nedostatke među konzola, a vi ste se uhvatili oko plaćanja struje  jer sam napomenuo da Pro troši i do duplo struje u full pogonu, što je i normalno jer ima duplo jaču grafu.

Uglavnom nema više namjeru sa tobom raspravljati jer apsolutno nema smisla, a ni potrebe, jer ipak si ti alfa i omega za PS. Evo dva linka za podijeliti, naravno da će ovo oko igara u dogledno vrijeme biti ispravljeno, ali za sada ima par problema, a što se tiče potrošnje ona je kod igranja duplo veća nego kod Slim (molim Vas nemojte se vraćati na plaćanje računa jer o tome tu i ne pričamo).

- potrošnja

- slabiji frame rate

17 godina
PlayStation 4

ima dvije grafe , staru iz ps4 koja radi dok igras ps4 vulgaris i 

novu polaris sa featursima od vege koje jos trebaju kroz frimove otkljucat 

p.s ovo sto neki naslovi rade sporije do same optimizacije ne do hw-a tako da ce

se to sve ispraviti  sa patchevima i frimovima 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 19:36 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Tebe pere pubertet jer se tako ponasas. I na kraju krajeva sta me boli kurac koliko konzola trosi. 

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
toxic kaže...
DeniZg kaže...

@Bitanga

Ja se slažem s tobom, ali ti ionako postaješ Sony fanboy pa tvoje mišljenje nije relevantno.

MasterofDisaster je kupio Slim umjesto Pro-a, jer mu je bitno da mu konzola troši dvajst wata manje.

To kaj mu u stanu zatrepere svjetla kad kresne tu svoju r9 290, to nema veze.

pa on uopce ne opradava svoju kupnju. na temelju cega si to zakljucio?

samo govori cinjenice koje stvarno stoje. Covjek nema 4ktv i amen. kraj price wojla.

stvar je u tome sto su ovdje ljudi kontradiktorni i to jako..

dode ekipa koja ima pc jos prije proa i nije im bitan frejmrejt niti grafika te se izvlace na ugodnost igranja.

sada ekipa koja ima obican ps4 je ismijana s strane onih koji imaju pro i sada se gleda svaka tocka na ekranu te svaki frejm.. a u pravilu popusili su marketinsku foru..kome to nije jasno neka si kupi dvoje naocale

ko tu koga hebe?

E upravo to, jučer su imali običan PS4 i bio je zakon, sad kada je izašao PS4 Pro on jedino valja, a ovi drugi koji još nisu kupili PS4 Pro ili ne daj Bože nakon izlaska Pro verzije kupili Slim su panjevi koji štede na struji (to je sada trenutno moj slučaj)  ili jadničci nemaju para ali neće priznati pa su zato kupili "običnu" verziju.

Stvarno jad jada.

17 godina
PlayStation 4

svi su dobro dosli bilo slim,pro vulgaris necemo se sad ic svadajt oko jebenog prefixa 

nije ovo amd vs nv tema pa molim da se toga drzimo i sjebemo naocigleda jos jedan normalan zivuci 

topic di nema pretezito trolanja i spamanja ok 

take it easy boys and girls 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Tebe pere pubertet jer se tako ponasas. I na kraju krajeva sta me boli kurac koliko konzola trosi. 

Eto osobno mislim da čovijek o svemu treba voditi pažnju pa i u ovom slučaju o potrošnji koja je samo jedna od stavki u cijeloj priči. Ako ćemo ići totalno banalizirati priču oko potrošnje, tokom godine ću uštediti za jednu igru (ja zadovoljan - ti ne moraš biti). Možda ti starci plaćaju pa te briga za struju općenito, a možda si samo baja koji može sve platiti i ne da se umarati oko sitnih stvari kao što su računi, a možda te samo ja iritiram pa mi samo kontriraš. Sve u svemu nećemo više o potrošnji i razlikama između Pro i Slim jer je samo unjelo razdor među redovima, a to stvarno nije bila namjera nego moj kratki osvrt na te dvije konzole.

Peace.

17 godina
4mal kaže...

svi su dobro dosli bilo slim,pro vulgaris necemo se sad ic svadajt oko jebenog prefixa 

nije ovo amd vs nv tema pa molim da se toga drzimo i sjebemo naocigleda jos jedan normalan zivuci 

topic di nema pretezito trolanja i spamanja ok 

take it easy boys and girls 

tako je..

nego osim fife 2017 koju dobru igru preporucate? ne mogu kupiti ofc odmah sve..

Uncharted nisam igrao niti jedan do sada.. Zanimaju me u pravilui samo ekskluzive, simulacije, nogomet ufc itd.. ove igre sto izlaze na svim platformama igram na pcu.

17 godina
PlayStation 4

until dawn,TOLU,blodboorn,1886 to mi pada na pamet 

rachet i clanck , knack onak za razbibrigu 

uncharted obavezno odigraj i GOW 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 19:48 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

until dawn,TOLU,blodboorn,1886 to mi pada na pamet 

rachet i clanck , knack onak za razbibrigu 

uncharted obavezno odigraj i GOW 

TOLU sam prošao kada sam imao ps4 još prije.. dakle nisam novi :)

GOW mhm njega sam na ps3 zadnje igrao i odusevio me. mogao bih njega fakat.

koliko traje sp?

17 godina
PlayStation 4

pun klinac 

i onda jos pun da otkljucas sve trofeje jer je igra zarazna 

addaj me kad kupis

PSN ID - mr4mal 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 19:55 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

Još jedno pitanje.

Imam Us acc od prije, jel da jednostavno njega imam aktiviranog tj da njega jedinog koristim ili da napravim i HR acc i povezem ih kroz primary bla bla..

tako bih imao benefite i HR i US?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

pun klinac 

i onda jos pun da otkljucas sve trofeje jer je igra zarazna 

addaj me kad kupis

PSN ID - mr4mal 

kupio ja ps4 samo nije stigao...abrakadabra u zadnje vrijeme jako spora. dodati cu te ofc

17 godina
PlayStation 4

tako je oba stavi na primary i onda shaltash ,

odoh igrat LET IT DIE by 

F2P prespaljena igra 

p.s malo odmora od horrora sa VR-om RE7 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 19:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

ima dvije grafe , staru iz ps4 koja radi dok igras ps4 vulgaris i 

novu polaris sa featursima od vege koje jos trebaju kroz frimove otkljucat 

p.s ovo sto neki naslovi rade sporije do same optimizacije ne do hw-a tako da ce

se to sve ispraviti  sa patchevima i frimovima 

Nema dvije grafe.

Pro ima jedan APU u kojem se nalazi 8 CPU jezgri i 36 CU (grafičke jezgre, svaka ima 64 stream jezgre). Kada se upali originalni PS4 naslov bez patcha onda driveri prebace APU u mod gdje je softwareu dostupno samo pola od tih jezgri i prebace na frekvenciju od 800MHz koliko ima originalni PS4. Ne postoje fizički dva GPU-a već jedan koji se pomoću drivera prilagodi tako da izgleda poput GPU-a iz originala i igre ne primjere razliku jer bi se inače igra crashala. 

Bilo bi financijski glupo ugrađivati dva odvojena GPU-a kad se jedan može softwareski ograničiti da izgledao kao slabiji.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

E upravo to, jučer su imali običan PS4 i bio je zakon, sad kada je izašao PS4 Pro on jedino valja, a ovi drugi koji još nisu kupili PS4 Pro ili ne daj Bože nakon izlaska Pro verzije kupili Slim su panjevi koji štede na struji (to je sada trenutno moj slučaj)  ili jadničci nemaju para ali neće priznati pa su zato kupili "običnu" verziju.

Stvarno jad jada.

Ja sam imao običan PS4 i prodao ga jer je bio smeće, i napravio si relativno moćan PC. Sad sam kupio PS4 Pro jer je bolji od običnog. Obični ne bih kupio, ali nemam ništa protiv da netko kupi. Ja sam razmažen i volim 60 FPSa i opcije.

Na PS4 Pro ću to prije vidjeti nego na PS4. Al za sada nisam impresioniran, no tek je stigao.  Dok vidim 30FPSa cutsceneove u igrama poput FIFA 17 ili PES 2017 dođe mi da plačem. Al to nije do hardwarea, nego do jadnih developera koji nam uvaljuju što god stignu jer smo nezasitni gameri.

17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Stvarno jad jada.

Ne znam. Mene su uvijek učili da je više bolje. Čim sam pročitao da troši više struje odmah sam ga uzeo.

16 godina
movie kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Stvarno jad jada.

Ne znam. Mene su uvijek učili da je više bolje. Čim sam pročitao da troši više struje odmah sam ga uzeo.

Svaka čast care    

11 godina
odjavljen
movie kaže...

To i hoce vjerojatno postat standard sto je zalosno.

Btw pocela su vec ruganja prema ljudima koji imaju "stari" PS4? Jel sad mozete razumijet Nv i AMD svajde? 

15 godina
PlayStation 4

Ja, dok citam ovu temu, zadnje dvije stranice.

MadeInCroatia
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Ta igra nikak nije mjerilo. 

Pravo je cuda da je uopce izasla kak god. To kaj ima samo dropove je jos i dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ajoj bilo je mirno razdoblje bez svađa među konzolašima. Pamtit će povijesti to jer ocito postaje povijest..
Imam ps4 PRO i da ga nisam dobio povoljno nebi ga uzimao, ostavio bi si stari.
Da kupujem sada i da ne svrsavam na 4k tv uzeo bi slim.
A imam 4k tv
Uzeo bi Pro jer ga mogu uzet ( posto roditelji placaju hehe ) ali realno za 1000kn vise nije isplativo. Rade si kupis dosta igrica na sniženju i uživaš. I kada pocnem sam zarađivat vjerojatno cu tako razmišljati.

3 0 hvala 0
12 godina
AudioGorilla kaže...
Ajoj bilo je mirno razdoblje bez svađa među konzolašima. Pamtit će povijesti to jer ocito postaje povijest..
A imam 4k tv
Uzeo bi Pro jer ga mogu uzet ( posto roditelji placaju hehe ) ali realno za 1000kn vise nije isplativo. Rade si kupis dosta igrica na sniženju i uživaš. I kada pocnem sam zarađivat vjerojatno cu tako razmišljati.

Kad krenu sjedat prve plaće...

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Ma joooj, pa još smo pred 50-ak stranica pisali kako PRO nije isplativ onima koji već imaju obični PS4 (osim entuzijastima koji imaju para), ali jest onima koji do sada nisu imali PS4. Što naravno ne znači da je Slim promašena kupnja. Ipak u računicu treba ubaciti i po defaultu skromne hrvatske kućne budžete, kao i činjenicu da nisu svi zagriženi gameri koji ne pristaju na ništa osim na max postavke.

Kao što sam već negdje napisao, ne gledam ni svaki film u kinu na velikom platnu, pa tako nema potrebe da mi svaka igra ima max rezoluciju i detalje. Bitnije mi je da imam konzolu koja vrti aktualne naslove, nego svake dvije-tri godine ulupat po tisuću ili više kn da bi mi aktualne igre izgledale najbolje moguće.

Stvar osobne filozofije i financija, nema potrebe za prozivkama.

4 0 hvala 0
17 godina
AudioGorilla kaže...
A imam 4k tv

Kupiš 4K TV i da onda škrtariš za 1000kn na konzoli i kupiš staru... pa šta ne kupiš onda PS3 i još više igrica?! :-P

P.S. Točno to što je DeniZG rekao, dok počneš zarađivati bit će #yolo :-)

17 godina
PlayStation 4

kak ne kuzis ne skrtari on nego roditelji 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Mozda bi trebali pocet skupljat lovu za ove sto nemaju za struju pa da se i oni maknu sa ps4 njuba

PSN - darklydexter
Moj PC  
2 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice