PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.443.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Evo napokon spojio PS4 na TV ;)

Btw ovaj moj tv je plazma,ali HD,ali u nekim segmentima mi se cini slika bolja nego na mom full HD monitoru.Jel bi se isplatilo uzimat uopce full hd tv?Ako da neka preporuka najeftinijeg,a dobrog?

0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4

@DeniZG

Ovo je bezveze, nisam znao da nema. Bilo mi je uopće suludo pomisliti zašto nebi bilo.

Ima li uopće kakvih najava da ce izaći neka u split screen? Koji je uopće razlog da to ne rade?

Sto se tiče kontrolera, uzeti ću ili s njuške(ali nisu bas nešto jeftini) ako mogu SW edition imati za 380kn novi iz dućana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 20:40 (lepi91).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo jučer baš uzeo Tales From the Borderlands i Game of Thrones na popustu za 136 kuna zajedno.Po meni dobra cijena.Prvo počeo igrat Borderlandse,baš zabavna igra i uvijek je zanimljiva,puna akcije.Ja zadovoljan.

1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Bas me zanima jel ima neko slican problem.Znaci kad sam imo ps4 spojen na monitoru zvuk sam dobivao iz zvucnika,i uvijek bi zvuk radio normalno,ali ko da je bio jos jedan zvuk koji lagano krci.Sad prebacio monitor na komp da vidim jel i tamo ista situcija i nije,tamo je tisina.Sad ukopcu na ps4 na tv i isto ko da ima taj lagani krč,ali zvuk noramlno radi.Nadam se da razumijete o cemu govorim.

0 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

Btw ovaj moj tv je plazma,ali HD,ali u nekim segmentima mi se cini slika bolja nego na mom full HD monitoru.Jel bi se isplatilo uzimat uopce full hd tv?Ako da neka preporuka najeftinijeg,a dobrog?

Plazme imaju obično prirodnije boje. Ako gledaš telku s 3-4 metra, onda moguće da nećeš uočiti bitnu razliku između HDa i FHDa.

lepi91 kaže...

Ima li uopće kakvih najava da ce izaći neka u split screen? Koji je uopće razlog da to ne rade?

To je dosta grafički zahtjevno.

Tygaa kaže...

Evo jučer baš uzeo Tales From the Borderlands i Game of Thrones na popustu za 136 kuna zajedno.Po meni dobra cijena.Prvo počeo igrat Borderlandse,baš zabavna igra i uvijek je zanimljiva,puna akcije.Ja zadovoljan.

Ja sam uzeo cijelu Telltale kolekciju za 220 HRK. Ne znam kad ću to sve odigrati, ali Tales from the Borderlands je totalno fora.

IvanDado kaže...

Bas me zanima jel ima neko slican problem.Znaci kad sam imo ps4 spojen na monitoru zvuk sam dobivao iz zvucnika,i uvijek bi zvuk radio normalno,ali ko da je bio jos jedan zvuk koji lagano krci.Sad prebacio monitor na komp da vidim jel i tamo ista situcija i nije,tamo je tisina.Sad ukopcu na ps4 na tv i isto ko da ima taj lagani krč,ali zvuk noramlno radi.Nadam se da razumijete o cemu govorim.

Loš kabel?

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Loš kabel?

Ne moguce zato sto dok normalno gledam tv program taj dodatni krc se ne cuje,ista situacija sa zvucnicima,malo su ko da krcili dok je ps4,a kad prebacim na windows nista se ne cuje.

Sto se tice TV mislim da bi bilo najbolje mozda pogledat u nekim centrima.Ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 21:18 (IvanDado).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Evo ne cuje se vise.Hmm...

0 0 hvala 0
12 godina
Za to se prebaci u temu LCD i TV plazme..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel BO3 u split screenu, jer ako je co-op onda je logika. Ne vidim drugo rijesenje.

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Jel netko od vas imao problem dok se joina sa frendom u Party da ne radi voice chat (kaže radi NATa)? Ja sam na T-comu, a frend na Iskonu.

Čitao sam po netu međutim ne da mi se zajebavati sa tim raznim savjetima tamo. Nevjerojatno mi je da to ne radi out-of-the-box i da zbog voice chata treba davati fixne IP adrese konzole i forwardirat portove na ruteru.

To sigurno 90% ljudi ne bi znalo napraviti koji su kupili konzolu radi jednostavnosti.

Eventualno mi ima smisla da je možda frend na Iskonu iza NATa kod njih (jer znam da Optima tako štedi IP adrese, pa većina ljudi nema public IP na ruteru nego su iza još jednog NATa kod njih na centrali).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Počeli Christmas dealovi na PSN-u.

http://blog.eu.playstation.com/2015/11/30/the-12-deals-of-christmas-start-today-on-playstation-store/

Svakih 48% novi deal i igre ispod 110 kn za PS3 i PSV.

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 8:40 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Počeli Christmas dealovi na PSN-u.

http://blog.eu.playstation.com/2015/11/30/the-12-deals-of-christmas-start-today-on-playstation-store/

Svakih 48% novi deal i igre ispod 110 kn za PS3 i PSV.

I odmah u glavu s MGS 5 :D

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
PlayStation 4

bome za 229kn je super deal 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam ih. Jako sam zadovoljan. Zvuk je odličan. Imaš i app za skinuti na ps4 za njih s kojom možeš podešavati zvuk (equalizer). Rade bežićno i na PC-u.
Preporuka

PSN ID: Soja2706
15 godina
PlayStation 4

hvala na odg

jel istina da nemaju nista basa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

I ja bi htio uzeti neke sluške al' imam osjećaj da mi uvijek glava zakuha u tome. Po ljeti je to posebno naglašeno.

Meni se ove sviđaju.

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

ja imam ovakve vec sto godina ali ih jako malo koristim za igranje.obicnoo su za slusanje glazbe.

ove bi uzeo jer igre koje igram na psu bi bile  puno bolje sa slusalicama. za wot na kompu mi n trebaju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav. Imam jedan problem na ps3. Kada gledam film zvuk mi zastaje, danas kad kupio "call of duty" pjesma mi isto zastaje, zna Li ko sta moze biti. Pozz

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Jel netko od vas imao problem dok se joina sa frendom u Party da ne radi voice chat (kaže radi NATa)? Ja sam na T-comu, a frend na Iskonu.

Čitao sam po netu međutim ne da mi se zajebavati sa tim raznim savjetima tamo. Nevjerojatno mi je da to ne radi out-of-the-box i da zbog voice chata treba davati fixne IP adrese konzole i forwardirat portove na ruteru.

To sigurno 90% ljudi ne bi znalo napraviti koji su kupili konzolu radi jednostavnosti.

Eventualno mi ima smisla da je možda frend na Iskonu iza NATa kod njih (jer znam da Optima tako štedi IP adrese, pa većina ljudi nema public IP na ruteru nego su iza još jednog NATa kod njih na centrali).

Ista stvar, ja sam na Amisu i nisam uopce mogao na chat,i onda sam otvorio milijun portova i sljaka,ali znam koji put ne cut nekog u pariju i onda samo udem i izadem iz partija i sljaka. I NAT mi je 2 (open) da ne mislis da mi je 3.

A sta se tice portova prvo sam otvorio ove: 

TCP: 80,443,3478-3480

UDP: 3478, 3479

i nije mi sljakao party chat pa sam mukotrpnuo nasao ove portove: 

TCP: 10040 - 10060

UDP: 50000 - 60000

i normalno stavio sam posebnu ip adresu za PS4,meni ruter dodjeljuje negdje do 70, pa sam stavio plekju na vise od tog broja npr 85...

E da i hrpa ti ljudi ima problema da ne mislis da si jedini i do PSN je ne do tebe evo ti i link sa problem na kojem sam i sam trazio rijesenje

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/PS4-Party-Chat-NAT-Type-Issues/td-p/20879899

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 19:33 (madafaka85).
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ja koristim ove sluske, doduse nisu wifi vec su zicne, al ja prezadovoljan

http://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Gaming-Headset-PS4/dp/B00SAYCVTQ

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozz ljudi....Novi sam ovdje pa me zanima par pitanja.

Planiram uzeti PS4 pa me zanima malo kako funkcionira playstation +? Dali se isplati uopče uzimati 4 ili bolje možda trojka radi igrica. Znam da je 4 tenutno bolja i novija. Samo nebi htio uzeti plejku i onda iščekivati novu igricu. Možda tipkam gluposti ali do sada sam imao dvojku, pa sad došlo vrijeme promijene....hehe

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
madafaka85 kaže...
...

... 

E da i hrpa ti ljudi ima problema da ne mislis da si jedini i do PSN je ne do tebe evo ti i link sa problem na kojem sam i sam trazio rijesenje

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/PS4-Party-Chat-NAT-Type-Issues/td-p/20879899

Thanks na odgovoru.

Ma znam da je do PSNa jer su to morali riješiti da ne treba ovo kemijanje, jer pol ljudi to ne bi ni znalo napraviti. Kako TeamSpeak instaliraš na kompu i ne moraš nikakve kemijaže radit sa ruterom?

Ovo je koma, ne kužim kako mogu biti tako šlampavi.  I ja sam našao te portove i sl, ali odbijam to napraviti jer je retardirano da si ruter otvoriš za toliki range portova (i preusmjeriš ih na playku) samo zato što su ovi traljavo odradili posao.

14 godina
PlayStation 4

Ako je netko za ps+ u prosincu očekivao dobre igre jer je kao božić i te spike prevario se

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Koji se sad hard diskovi preporučuju za ps4? 500 gb mi je definitivno premalo. Nisam tip koji igra jednu igru dok ju ne prođe nego se povremeno prebacujem sa igre na igru. Ovih dana sam morao zbog instalacije star warsa, witchera i mgs-a deinstalirati 3-4 igre. Očito mi treba veći disk. Koji je najbolje kupiti? U ZG.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

Koji se sad hard diskovi preporučuju za ps4? 500 gb mi je definitivno premalo. Nisam tip koji igra jednu igru dok ju ne prođe nego se povremeno prebacujem sa igre na igru. Ovih dana sam morao zbog instalacije star warsa, witchera i mgs-a deinstalirati 3-4 igre. Očito mi treba veći disk. Koji je najbolje kupiti? U ZG.

Ja sam u svoj PS4 stavio WD Blue 1TB kojeg sam iz nekog laptopa izvukao. Mogu reći da sve radi sasvim normalno, nikakvih problema.

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
12 godina
PlayStation 4

Sto se tice sluski ja svoje kupio na dan izlaska u HR znaci 2.mjesec 2014 i rade dan danas bez problema. Za 700kn su tibodlican izbor, baterija mi traje nekih 4-5 sati na pocetku je trajala nekih dva sata vise. Da biram kupio bi ih opet. 

A sto se tice nat typea imao sam i ja s tim problema i rjesenje je jednostavno da jednostavnoje nemoze biti. Cak sam i pitao na pvom forumu.

trebate uc u ruter i kliknut kvacicu na upnp i nakon toga vise nikada problema. 2-3min posla

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

A sto se tice nat typea imao sam i ja s tim problema i rjesenje je jednostavno da jednostavnoje nemoze biti. Cak sam i pitao na pvom forumu.

trebate uc u ruter i kliknut kvacicu na upnp i nakon toga vise nikada problema. 2-3min posla

To je najnesigurnije rješenje jer ti otvara cijelu mrežu, bilo koja aplikacija na mreži si može otvoriti portove kako joj se svidi (čitaj, idealno za razne trojane i hackove).

Postoji razlog zašto je uPnP po defaultu disabled. Jednostavno je stvar da su loše zabrijali, nema nikakvog razloga za bilo kakvo otvaranje portova na ruteru da su to napravili kako spada.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 9:55 (Bitanga).
15 godina
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...

To je najnesigurnije rješenje jer ti otvara cijelu mrežu, bilo koja aplikacija na mreži si može otvoriti portove kako joj se svidi (čitaj, idealno za razne trojane i hackove).

Postoji razlog zašto je uPnP po defaultu disabled. Jednostavno je stvar da su loše zabrijali, nema nikakvog razloga za bilo kakvo otvaranje portova na ruteru da su to napravili kako spada.

ali zašto onda na nekim ruterima nema problema? recimo na bnet ruteru još iz vremena ps3 od 2008 godine sve mi radi bez ikakvih dodatnih podešavanja. a po forumima čitam da ljudi imaju svakakvih problema sa svojim ruterima.

Potpis!
15 godina
Bladepu kaže...
Ezio kaže...

Ja sam u svoj PS4 stavio WD Blue 1TB kojeg sam iz nekog laptopa izvukao. Mogu reći da sve radi sasvim normalno, nikakvih problema.

to je ovaj?

Potpis!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice