PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.462.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...
JozoBozo121 kaže...

da pitam tko ce igrat onaj rainbow six i kad ce open beta? nesto sam cuo 25.11? dal se vec sad moze skinut?

Da, beta poćinje od 25.11 a već sada možeš napraviti preload

Glavni problem je kod Battlefronta prejednostavna mehanika koja je napravljena više za casual igraće i zbog toga mislim

da će se desiti ista stvar koja se desila i Garden warfare-u da će se baza igraća prepoloviti kroz mjesec dva.

BF3:fluffy_inside
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 11:04 (Wolf88).
10 godina
Wolf88 kaže...
omomomomoomm kaže...
JozoBozo121 kaže...

da pitam tko ce igrat onaj rainbow six i kad ce open beta? nesto sam cuo 25.11? dal se vec sad moze skinut?

Da, beta poćinje od 25.11 a već sada možeš napraviti preload

Glavni problem je kod Battlefronta prejednostavna mehanika koja je napravljena više za casual igraće i zbog toga mislim

da će se desiti ista stvar koja se desila i Garden warfare-u da će se baza igraća prepoloviti kroz mjesec dva.

Kao i Titanfall. Tko to jos igra, a tko jos igra Battlefield ?

16 godina
Santana kaže...

rainbow six,uncharted 4,the last of us,titanfall,battlefront...sve igre ciji je multiplayer vec u startu propao.neznam cemu toliki trud kad takvim igrama multi bude prazan nakon 6 mjeseci.

uncharted 4 koja ce po svemu sudeci biti hebena igra oni tu siluju multi koji ce do ljeta otic u qurac

za mene je dobar multi bio cod2,cod 4,bad company,wot...amen.to je to

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 11:31 (Kill Frenzy).
12 godina
PlayStation 4

auuu bad company je bio fantastican

0 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...
Santana kaže...

rainbow six,uncharted 4,the last of us,titanfall,battlefront...sve igre ciji je multiplayer vec u startu propao.neznam cemu toliki trud kad takvim igrama multi bude prazan nakon 6 mjeseci.

uncharted 4 koja ce po svemu sudeci biti hebena igra oni tu siluju multi koji ce do ljeta otic u qurac

Uncharted 2 mp se jos i danas igra na PS3

Tak da ce trajat i ovaj, ako ga pogode. Uncharted 3 MP nije bas bio na razini kao sa dvojke.

No to nije problem i da propadne kad je to snazna Single player igra. Battlefront je MP only igra za 60$ i jos trazi 50$ za season pass.
Plitak casual gameplay ce ostavit traga na broju igraca koji su ipak kupili igru. Pod plitkim mislim da nema prevec mjesta napredovanju tebi kao igracu, nakon par sati ces vec doc do svog vrhunca u igranju.

Zarađivanje Xp-a je puno sporije nego u beti, a oni koji su kupili deluxe verziju dobit ce odma Han Solo blaster koji je skoro 1shot kill.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Planiram sljedeći mjesec u Austriju pa me zanima ako tamo uzmem PSN pretplatu mogu li ju aktivirati u HR?

0 0 hvala 0
10 godina
ll2p kaže...

Planiram sljedeći mjesec u Austriju pa me zanima ako tamo uzmem PSN pretplatu mogu li ju aktivirati u HR?

Ak imas hrvatski PSN onda ne.

12 godina
ll2p kaže...

Teško je reći.

PSN pretplata na relaciji UK bon i DE account ili obrnuto ne funkcionira, tako da je možda bolje ne riskirati (u suprotnom, morat ćeš napraviti austrijski account i ukucati na njega bon).

PSN - DeniZg80
15 godina
omomomomoomm kaže...

A evo ja skidan a sad kad ce se dat igrat pitaj boga.

onaj igra bez zvuka, ti držiš tv naopačke... jel ima još tko nekakav fetiš?

Potpis!
15 godina
PlayStation 4

ma da bad company 2 izađe identičan originalu samo sa ps4 grafikom, kupio bih ga po punoj cijeni. fenomenalan multiplayer

Potpis!
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Ezio kaže...
omomomomoomm kaže...

onaj igra bez zvuka, ti držiš tv naopačke... jel ima još tko nekakav fetiš?

hah nisam ni skuzio ocito sam okrenuo glupi iphone krivo ili tako nesto. Nisam ni skuzio moje isprike 

17 godina
ll2p kaže...

Ako ćeš pretplatu uzeti u kutiji onda nećeš moči aktivirati na HR psn, nego samo na austriskom psn accountu.

BF3:fluffy_inside
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel vam kada prilikom očitavanja dok piše na ekranu please wait... zaštekao da nemožete niti izvaditi cd,ni ugasiti,ništa ne reagira?

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Dobro da nisi slikao naopako 

These days stupidity is all too prevalent
15 godina
Kill Frenzy kaže...
Santana kaže...

Jesi igrao The Last of Us multiplayer? To je zapravo igra na kojoj sam potrošio najviše sati u multiplayeru dosad na PS4. Igra je remek djelo u SP pa se na MP često zaboravlja, ali i taj dio je odrađen skoro pa savršeno i još uvijek ima dosta igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
zna li netko gdje mogu naci popuste sa ostalih storeova i zna li netko kada ce bozicni/jesenski popust ili taj black friday?trazim borderlands na popustu
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Black friday će biti ovaj petak (27.11)

Mogu li očekivati PS4 na kakvoj akciji?

0 0 hvala 0
12 godina
hanteed kaže...
zna li netko gdje mogu naci popuste sa ostalih storeova i zna li netko kada ce bozicni/jesenski popust ili taj black friday?trazim borderlands na popustu

Nitko ne može znati koje će igre na popust, dok popust zbilja ne krene.

Inače, moj subjektivni dojam je da ti Borderlands nije baš ludilo od igre, osim ako si baš veliki fan serijala.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima li koji nacin npr.kada skidam igru

Inace ostavim upaljen ps

Jel se skida igra u sleep modu

Jer ako to ne moze

Kako da joystick ugasim kao sto se to moglo na ps3

Moj PC  
0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
hanteed kaže...

Nitko ne može znati koje će igre na popust, dok popust zbilja ne krene.

Inače, moj subjektivni dojam je da ti Borderlands nije baš ludilo od igre, osim ako si baš veliki fan serijala.

Igrao sam nesto malo dvojke i pre sequela ali na 20ak fpsa i na nekoliko stotina visokoj rezoluciji.Sada na dzojsteku i na fhdu to bi mi se dalo igrati.Ima preko 70ak sati ako se ne varam i to mi je jedna od rijetkih single player igara da se isplati

15 godina
neaktivan
robert1995 kaže...

Inace ostavim upaljen ps

Jer ako to ne moze

http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/settings/standbymode.html

PSN ID : Eraserhead_981
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
Borderlands ako ne bude na popustu za petak ja msm da bi trebao biti za bozic.Sta mislite koja bi dobra igra na bozicnom popustu bila na 20ak dolara spustena ili koju bi vi zeljeli da bude?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
hanteed kaže...
Borderlands ako ne bude na popustu za petak ja msm da bi trebao biti za bozic.Sta mislite koja bi dobra igra na bozicnom popustu bila na 20ak dolara spustena ili koju bi vi zeljeli da bude?

Ne vjerujem da će ti neki noviji AAA naslov bit za manje od 30$/30€.

Imaš do srijede Dark Souls 2 za 180 HRK, mislim da je to dobra cijena. Možda snize Bloodborne obični (bez ekspanzije).

Tu su još standardni Ubisoftovi popustaši, AC Black Flag/Unity i FC4 koji su uvijek na sniženju, kao i Elder Scrolls Online. 

Diablo 3 je bio prije tjedan-dva, tako da ne znam hoće li opet biti.

A možda opet bude taj Borderlands, ali ne vjerujem da će biti za manje od 180 HRK. Ispod te cijene idu samo Indie naslovi.

Ja bih volio da Until Dawn spuste ispod 200 HRK. Zanima me i koliko će koštati Beyond Two Souls. Isto bi mogao ispod 200 HRK. 

PSN - DeniZg80
17 godina
ursusc355 kaže...

na jedinom mjestu gdje se može kupit ... na ps store-u ...

Nije istina da je to jedino mjesto gdje se može kupiti. Možeš uzeti recimo u santa domenici preko neta i dobiti popust pa te ispadne jeftinije nego preko PS storea.

14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
ll2p kaže...

Ako ćeš pretplatu uzeti u kutiji onda nećeš moči aktivirati na HR psn, nego samo na austriskom psn accountu.

Aha, razumijem.

Ako kupujem PSN pretplatu za 365 dana u kutiji tad je cijena 400kn, a koliko je cijena ako se uzme preko kartice online? Pretpostavljam da bi to trebalo biti jeftinije, a koliko se i sjećam od prošle godine oko Božića su bili neki popusti, jelda?

15 godina
ll2p kaže...
Wolf88 kaže...
ll2p kaže...

Aha, razumijem.

Ako kupujem PSN pretplatu za 365 dana u kutiji tad je cijena 400kn, a koliko je cijena ako se uzme preko kartice online? Pretpostavljam da bi to trebalo biti jeftinije, a koliko se i sjećam od prošle godine oko Božića su bili neki popusti, jelda?

365 kn je cijena na playstation storeu. da, mislim da su oko Božića bili popusti. ako ti nije hitno, pričekaj. 

jel uzimao netko pretplatu sa popustom? da li se kod produženja pretplate, koje onda vjerojatno padne opet u vrijeme popusta, plaća ponovno cijena sa popustom ili to vrijedi samo za prvi put?

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 8:28 (Ezio).
16 godina
robert1995 kaže...
Bitanga kaže...
robert1995 kaže...

Inace ostavim upaljen ps

Jer ako to ne moze

Daj se skini s droga pa onda napiši suvislo pitanje :-)

Napisat cu nesto pa me makar izbacilo s foruma

Kretencino neki od nas oce odgovore tebi ako se ne da odgovorit onda preskoci i seri kuci nekome drugom

Debilcino

čovjek ti je dobro rekao.nauči koristit interpunkcijske znakove.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...

Metro Redux Bundle je bio nedavno dosta snizen, pa bi mogao biti opet.

Ja bi Borda u kutiji. Odigrao 1 i 2. dio na PC-u. Odlicne igre.

Game.co.uk pratite za vikend, jer ce imati Black Friday sale.

ll2p kaže...
Wolf88 kaže...
ll2p kaže...

Aha, razumijem.

Preko kartice je 365kn, ako se ne varam. Mislim da nije bilo popusta na PS+ (hrvatski) proslu godinu. Znam, jer sam ga cekao, a nisam docekao.

Amazon zna imati popust na US PS+ pa to mozes uzeti. Po meni isto dobra opcija, ako jos do sada nisi uzimao PS+.

Napravis US Account s PS+, a igras na drugom HR racunu, ako te veseli.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
robert1995 kaže...
Bitanga kaže...
robert1995 kaže...

Inace ostavim upaljen ps

Jer ako to ne moze

Daj se skini s droga pa onda napiši suvislo pitanje :-)

Napisat cu nesto pa me makar izbacilo s foruma

Kretencino neki od nas oce odgovore tebi ako se ne da odgovorit onda preskoci i seri kuci nekome drugom

Debilcino

čovjek ti je dobro rekao.nauči koristit interpunkcijske znakove.

Ucim ja nesto dosta bitnije za zivot sto ce mi biti potrebno

Sta bi bilo da ti sad nesto ne znas i da ti ja odgovorim na onaj nacin

12 godina
U HGSpotu je PS4 novi C model, s 2 kontrolera, igricom Uncharted i PS+ 90 dana besplatno za 3200kn.

Čini mi se jako dobra ponuda? S tim da na Diners nude 10% popusta.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice