PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.463.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
miikaa77 kaže...

Pozdrav postoji li neka stranice na kojoj ce biti bozicna snizenja a da takodje diskove salje i u BIH? Hvala puno i pozz.

Idući petak(27.11) je black friday a tad ti obično snize cijene svega a o stranicama se pisalo milijun puta iz glave mi pada samo thegamecollection i game.co.uk ostale potraži par stranica unazad

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 16:15 (zelenbic).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
gdje vi uzimate ps plus i koliko vas izadje godisnja pretplata
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

na jedinom mjestu gdje se može kupit ... na ps store-u ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

jel igra itko star wars battlefront ? ... ja igram i uopče nisam oduševljan igrom ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ursusc355 kaže...

jel igra itko star wars battlefront ? ... ja igram i uopče nisam oduševljan igrom ...

Ni ja se baš ne mogu ufurati.

Mislim da je to možda zbog Fallouta koji me okupirao.

PSN - DeniZg80
13 godina
protjeran
DeniZg kaže...
ursusc355 kaže...

Ni ja se baš ne mogu ufurati.

Mislim da je to možda zbog Fallouta koji me okupirao.

također i ja igram fallout 4 ...a napravim pauzu i odigram nekoliko partija star warsa... grafika je predivna , i sve 5 ali je igra meni dosadna i gine se faktički non stop

12 godina
ursusc355 kaže...

također i ja igram fallout 4 ...a napravim pauzu i odigram nekoliko partija star warsa... grafika je predivna , i sve 5 ali je igra meni dosadna i gine se faktički non stop

Meni se čini da je u beti "Time to kill" bio manji nego što je sada, a sigurno je veći nego u "Hardlineu", tako da tu nemam nekih zamjerki.

Mislim da je problem u mapama. Sullust i Hoth su mi nekako nezanimljivi i onda ostaje samo Endor i Tattoine, a to je premalo.

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

Ja igram swbf. Trenutno mi je dosta zabavniji od bf4 koji mi je dosadio. Nisam jos isprobao sve modove. Samo blast, droid run, drop zone i malo letenja i onog hero moda. Droid run je najslicniji conquestu ili ima jos nesto slicno?

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 22:32 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Meni je odlican i to govori lik kojem su SW filmovi cista dosada i koji je presao s pc-a na play pred 3 dana.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Ezio kaže...

Ja igram swbf. Trenutno mi je dosta zabavniji od bf4 koji mi je dosadio. Nisam jos isprobao sve modove. Samo blast, droid run, drop zone i malo letenja i onog hero moda. Droid run je najslicniji conquestu ili ima jos nesto slicno?

Šta nije supremacy najsličniji conquestu? 

Ghost777 kaže...

Meni je odlican i to govori lik kojem su SW filmovi cista dosada i koji je presao s pc-a na play pred 3 dana.

Sad ti je PS4 nova igračka pa ti je sve super.

Čestitke na kupovini.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je sw battlefront čisto smeće, probao sam bio betu i izbrisao sam ju nakon 10tak min, dajte novi battlefield.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vjerovatno i ja nabavim swbf krajem sedmice. Jeste za da se dodamo pa da svi igramo skupa?

0 0 hvala 0
10 godina
Tommy_123 kaže...

Meni je sw battlefront čisto smeće, probao sam bio betu i izbrisao sam ju nakon 10tak min, dajte novi battlefield.

plitka igra koja vrijedi max. 20$

Jedini bonus su joj grafika i zvuk , a to te drzi 20 min

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, nedavno sam kupio PS4 i htio bih iskoristiti 14 dana probnog perioda za PS +, međutim stalno bi odbija karticu i javlja "Please enter a valid credit card number". Imam Visu Electron deviznu karticu u Eurima u PBZ banci, a već sam čitao po netu da mnogima prihvaća takvu karticu. Je li zna netko kako riješiti ovaj problem i da li postoji neki drugi način da se aktivira tih 14 probnih dana?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hoce bit snizene igre na game.co.uk i gamecollection sad kad bude black friday? Hocu da kupim black ops 3, na gamecollection nema dok je na gameu oko 50funti e sad oce bit snizenje i ako nece na ove 2 na kojim ce?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Santana kaže...
Tommy_123 kaže...

Potpis, loše odrađen "battlefield" sa skinom star warsa.

15 godina
DeniZg kaže...
Ezio kaže...

Šta nije supremacy najsličniji conquestu? 

točno. nisam supremacy probao do danas.

i droid run je na istu temu ali samo pjesadija

Potpis!
15 godina
Santana kaže...
Tommy_123 kaže...

fps multiplayer. na šta misliš pod plitkost?

to se igra mjesecima i godinama a ne 20 minuta.

Potpis!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Battlefront je sasvim dobra igra u svojoj srži (grafika, zvuk, atmosfera) , samo joj fali sadržaja (više mapa i oružja), zato postoji tzv. season pass kojeg ja ne namjeravam kupiti (500 kn pljunut za isjeckanu igru i još 350 za pola igre što su isjekli).

Čekam da naprave crack za PC verziju igre pa da onda malo halam singleplayer na PC-u.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 21:54 (AngryBird).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja stvarno ne znam o cemu vi pricate. Battlefront reskin bf4 ? Pa jeste vi igrali uopce te dvije igre???!!! Jel i cod reskin bf-a? Jel i insurgency reskin bf-a? Battlefront ima toliko socnije napucavanje od bfa da je to cudo, bf je postao generican i dosadan isto kao i cod... Reci da je battlefront reskin je podljeganje misljenju fanboyevskih masa koje su zasljepljene svojom gluposcu da to nema veze s vezom.

Sta je je , preskupa je i previse su izrezali iz igre za novce koje placas, ali to u danasnje vrijeme nije nista novo.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
Ghost777 kaže...

Ja stvarno ne znam o cemu vi pricate. 

Pričaju piz.arije.

Ne znam jel gori prvi koji koristi PS4 temu da hračka po Battlefrontu i govori o nekakvom BF reskinu, što je pročitao od trolera po internet forumima i nema veze s istinom ili ovaj drugi koji na PS4 temi priča kako će igrat PC crack verziju igre, a nije mu bed dati 10 tisuća kuna za PC.

Dajte ljudi nemojte nam trovati (ili trolati) jednu od rijetkih tema s normalnim ljudima i raspravama na Bug forumu.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
miikaa77 kaže...

Pozdrav postoji li neka stranice na kojoj ce biti bozicna snizenja a da takodje diskove salje i u BIH? Hvala puno i pozz.

Idući petak(27.11) je black friday a tad ti obično snize cijene svega a o stranicama se pisalo milijun puta iz glave mi pada samo thegamecollection i game.co.uk ostale potraži par stranica unazad

Nemoj sa gamecollection u BiH narucivati, dobiti ćeš jako veliku carinu. 

Vjerojatno je isto sa bilo koje stranice u UK.

PSN ID : Eraserhead_981
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
zna li netko ima li stranica gdje pisu popusti od svih psn storeova ja ms da je to netko stavio
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja cu kupit star wars al cekam neku akciju ako ce bit u buducnosti. Trenutno imam BO3 pa m se ne zuri. Da je battlefield 5 vec bi ga igrao 😋

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo, ja isto igram Star Wars Battlefront i preko vikenda (samo petak i subota) sam natuko malo vise od 6 sati. Iskreno mi je to najbolja multiplayer pucacina ikad i nadmašuje mi svaki call of Duty (igrao sam ghosts i Advanced Warfare), a sličnosti sa Battlefieldom postoje ali to su uglavnom tipovi meča ali nakon toga svaka sličnost prestaje. Combat mi je vrlo dobar, brz je i dinamičan. Da bi bio dobar moraš znat mapu jer inače ćeš stat na mjesto si te je lako skinut i normalno da onda vise umireš. Uglavnom sviđa mi se i većinu slobodnog vikenda sam potrošio na SW Battlefront. Evo samo da napomenem da nebi mislili da sam neki ovisnik o multiplayer napucavanju ja dosad nisam uopće puno igrao multiplayer pucacine. Ono sto sam igra je najviše bio Battlefield 4 kojeg sam igrao jedno 10-15 sati online, inače sam vise tip za Far Cry, Assassins Creed i takve akcijske avanture sa singleplayerom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
JozoBozo121 kaže...

Evo, ja isto igram Star Wars Battlefront i preko vikenda (samo petak i subota) sam natuko malo vise od 6 sati. Iskreno mi je to najbolja multiplayer pucacina ikad i nadmašuje mi svaki call of Duty (igrao sam ghosts i Advanced Warfare), a sličnosti sa Battlefieldom postoje ali to su uglavnom tipovi meča ali nakon toga svaka sličnost prestaje. Combat mi je vrlo dobar, brz je i dinamičan. Da bi bio dobar moraš znat mapu jer inače ćeš stat na mjesto si te je lako skinut i normalno da onda vise umireš. Uglavnom sviđa mi se i većinu slobodnog vikenda sam potrošio na SW Battlefront. Evo samo da napomenem da nebi mislili da sam neki ovisnik o multiplayer napucavanju ja dosad nisam uopće puno igrao multiplayer pucacine. Ono sto sam igra je najviše bio Battlefield 4 kojeg sam igrao jedno 10-15 sati online, inače sam vise tip za Far Cry, Assassins Creed i takve akcijske avanture sa singleplayerom.

E prijatelju moj morao si bas igrat samo dva najgora COD-a.

15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Ghost777 kaže...

Ja stvarno ne znam o cemu vi pricate. 

Pričaju piz.arije.

Ne znam jel gori prvi koji koristi PS4 temu da hračka po Battlefrontu i govori o nekakvom BF reskinu, što je pročitao od trolera po internet forumima i nema veze s istinom ili ovaj drugi koji na PS4 temi priča kako će igrat PC crack verziju igre, a nije mu bed dati 10 tisuća kuna za PC.

Dajte ljudi nemojte nam trovati (ili trolati) jednu od rijetkih tema s normalnim ljudima i raspravama na Bug forumu.

Nemamo svi ista mišljenja i ne sviđa se svima iste stvari pa nemoj pametovati, probao sam igru i ne sviđa mi se, bf mi je puno zabavniji i bolji i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 1:15 (Tommy_123).
12 godina
JozoBozo121 kaže...

Igrao si dva najgora COD-a neznam koji je losiji od ova dva. BO3 je svakako bolji od njih al nije dobar ko oni stari sa PS3.  Battlefield 4 je meni daleko najbolji bez premca. To je igra koju sam igrao 1200h online sto je jako puno vremena.

da pitam tko ce igrat onaj rainbow six i kad ce open beta? nesto sam cuo 25.11? dal se vec sad moze skinut?

11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
JozoBozo121 kaže...

Igrao si dva najgora COD-a neznam koji je losiji od ova dva. BO3 je svakako bolji od njih al nije dobar ko oni stari sa PS3.  Battlefield 4 je meni daleko najbolji bez premca. To je igra koju sam igrao 1200h online sto je jako puno vremena.

da pitam tko ce igrat onaj rainbow six i kad ce open beta? nesto sam cuo 25.11? dal se vec sad moze skinut?

Nzn tocan datum bete al znam da subrekli da ce bit omogucen download dva dana prije pocetka

12 godina
PlayStation 4

A evo ja skidan a sad kad ce se dat igrat pitaj boga.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice