PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.438.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Svi bi mi naravno htjeli da je konzola jača i da košta manje.

Komponente su odabrane tako da PS4 vrti zahtjevnije igre na high u 1080p i 30fpsa odnosno manje zahtjevne ili bolje optimizirane u 60 fpsa.

Da su stavili 50% jače komponente, konzola bi koštala više, a igre bi se vrtile na ultra u 30 fpsa ili high na 45 fpsa. Ultra/high razlika se ne osjeti toliko da bi ljudi platili PS4 npr. 200 Eura više, a 45 fpsa nema smisla.

Duplo jače komponente bi tjerale zahtjevne  igre na high/ultra i

60 fpsa, al' tko bi kupio konzolu za 800 Eura?

S obzirom da se PS4 prodaje bolje od PS2, mislim da su pogodili s omjerom cijene i performansi.

Sorry radi filozofije.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 17:10 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

meni je ova cijena uredu 910 km sa igrom,moj stari je u ljubuški isao po ps2 kada je izasao i skupo ga je platio ja msm skoro duplo vise od cetvorke

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ko nije zadovoljan, ima druge konzole te pc, kraj priče.

Miljoni su zadovoljni pa i ja.

Nedavno sam odigra DA:I i GTA V te nikakvi pad fps nisam osjetio, a meni sve izgleda super, kako sa igrive strane tako i grafičke.

Dovoljno mi je 30 fps, zaboli me za napcuavanje brojki, to sam prerastao sa pc-em.

Prednaručio sam Witchera 3, to mi je trenutno glede igranja jedino bitno :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

evo skidam project cars,jeli ostatak gba skida kada se upali igra i koliko sveukupno ima

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Di si prednaručio witcher? Još se mislim di ću uzet, samo nemoj reć iz engleske :)
PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
PlayStation 4

PS4 je namjenjen da vrti i žešće igre, to mu je primarna namjena i dev ekipa shodno tome prilagođava tj kroji igru prema hardveru, u ovom slučaju PS4..

Govorit da je PS4 "slab" bez pokrića odnosno argumenata je glupost!

I ak developer ne prilagodi igru tj ne sredi ju kak se spada, onda nije problem kod konzole..

Ista stvar se događa, a svjedoci smo tome i na PCu, imaš ultimativni hardver, a igra se vuče ko krepana krava, problem se traži na drugom mjestu; a ne sad govorit hardver je slab i sl..

Udogledno vrijeme će PS4 pokazat svoju moć, a i sad se vidi da je grafika odlična, još je "svježa konzola" na tržištu, tak da treba pričekat neko vrijeme...

Ja samo čekam da neko "sredi" PS4 da mogu igrat, onda u šoping po dotičnu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 19:16 (zvonac).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...
Di si prednaručio witcher? Još se mislim di ću uzet, samo nemoj reć iz engleske :)

UK ofc, tamo su svako malo akcije :)

Kao i skoro svaku igru na http://www.thegamecollection.net/ za 330kn sa poštarinom.

12 godina

Risen 3 remaster stiže na PS4 u 8.mjesecu.

Navodno će izgledati bolje od PC ultra.

Review Risena 3

Enivej, čini mi se da na PS4 imamo fantasy RPG-a na lopate. Pogotovo još kad izađu Witcher, Elder Scrolls Online, Neverwinter Online i Risen 3.

Volim fantasy RPG-ove, ali Fallout 4 bi tako dobro sjeo.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 20:59 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Risen 3 remaster stiže na PS4 u 8.mjesecu.

Navodno će izgledati bolje od PC ultra.

Review Risena 3

Enivej, čini mi se da na PS4 imamo fantasy RPG-a na lopate. Pogotovo još kad izađu Witcher, Elder Scrolls Online, Neverwinter Online i Risen 3.

Volim fantasy RPG-ove, ali Fallout 4 bi tako dobro sjeo.

Meni je RPG žanr br.1:)

Nisam zna za Risen 3, svakako ide na listu želja :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 22:12 (Virty).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

evo hvala bogu skinuo sam project cars odvozio sam jedan krug na azur coastu sa malim kartom i mogu reci grafika je tu nedje sa sa driveclubom mozda malo i bolja,u opcijama sam sve asistencije iskljucio i mocno je nakon te utrke samo trebam na opcijama podesit one graficke postavke jer kamera mi nekako oku neugodna isto kao nestabilna i zelio bih da u narednim dlcovima izbace slabija auta,zanima me koliko kosta najjeftiniji volan za igru da moze na ps4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

evo hvala bogu skinuo sam project cars odvozio sam jedan krug na azur coastu sa malim kartom i mogu reci grafika je tu nedje sa sa driveclubom mozda malo i bolja,u opcijama sam sve asistencije iskljucio i mocno je nakon te utrke samo trebam na opcijama podesit one graficke postavke jer kamera mi nekako oku neugodna isto kao nestabilna i zelio bih da u narednim dlcovima izbace slabija auta,zanima me koliko kosta najjeftiniji volan za igru da moze na ps4

Sve ovo jedna rečenica! :) 

16 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Cijene su indijski rupii

Oprosti ali to da se igre vuku ko krepana krava uopste nije istina. Evo, za sami primjer u samom pocetku, reci cu ti da je gta V na pc-u savrseno iskustvo, u visokim rezolucijama, odlicnim framerateom, fenomenalno optimizovana i vrti na 60 fpsa cak i na mom hardveru starom 5 godina. A kako tek na ultra u 4k izgleda...

EUW: Dorans Dildo
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 7:43 (BannedOnThisForum).
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
zvonac kaže...

Cijene su indijski rupii

Super, kupi odma 2 takva pc-a, sretno :)

Ovo je kao da dođemo u temu od pc-a i laprdamo kako treba kupit konzolu.

Svakom svoje, ima nas koji ne želimo igrta na pc-u ili dajemo prednost igranja na konzoli iz raznih razloga.

Ništa mi ne znači i da za 1000 kuna mogu uzet uber pc, jednostavno, ono šta nudi konzola, njen koncept i izvedivost mi je bolja i draža od pc-a.

PC imam za druge zadaće i to može samo on, za gemblanje, imam malu crnu kutiju koja radi tiho i močno, bez zezancije o sistemu, driverima, nadogradnji, reinstalacijama, trzanjima.....da ne idem dalje....sad mi je to na djeci pa nek se bore s tim kao i tata dugo prije njih :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 7:49 (Virty).
16 godina
neaktivan
Virty kaže...

Tražio je validan argument, dao sam mu validan argument, u čemu je problem?

17 godina
Virty kaže...

Opet ne vidim šta je tu "slabo" ako postoji drugi uređaj bila konzola ili pc jeftiniji ili bolji od PS4!?

To ne znači da je PS4 slab.

Nije ni bitno, ovakve rasprave su rupe bez dna :)

12 godina
PlayStation 4

Jel to opet dosao onaj padobranac sa 300€ PC starim 5 godina koji je glumio tu prije nekih mjesec dana?

sto se project catsa tice meni jebo odlican. Jucer s frendovima igrao online i super je jedino je problem kad otides u neki lobby odvozit kvalifikacije svaki ali svaki put se netko zaabije u tebe. Dva puta sam cak uspio odvozi i startao sam 1. Ali to ti ne znaci nista jer te idioti nabiju u prvom zavoju nakon starta. 

Grafika je super pogotovo kad se stavi da se vozi real time znaci dan/noc/kisa mjesovito uglavnom kisa je pogotovo super tocno cujes kak pada po limu.

ima par sitnih probleme recimo mene najvise smeta sto se bas zvuk guma kako cvole ne cuje prakticki se nit ne cuje.

Vozim na novon t80 jest da nema FF ali ako to nekom ne smeta za te pare super volan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virty kaže...
Virty kaže...

Opet ne vidim šta je tu "slabo" ako postoji drugi uređaj bila konzola ili pc jeftiniji ili bolji od PS4!?

To ne znači da je PS4 slab.

Nije ni bitno, ovakve rasprave su rupe bez dna :)

Mislim, evo, po perfomansama, Xbox One je tu negdje sa PS4, vrti slabije igre od PS4 ali šta je tu je. Xbox One vrti titanfall na 792p rezoluciji sa 60 fpsa (navodno ima velike fps dropove i nestabilna je). Ajdemo sad reći da je igra izašla i za PS4, vrlo vjerovatno bi bilo u 900p sa 60 fpsa (i povremenim dropovima). Također, igran nema AA te ide na medium postavkama. Playstation 4 košta $415 dolara otprilike.

Ovi tipovi su sklopili računar za $380, koji vrti istu igru na konstantnih, stabilnih 60 fpsa, u 1080p rezoluciji sa svim postavkama na high.

Nemoj misliti da basham konzolu, nisam došao tu da flame-am, i sam sam posjedovao PS4, međutim prodao sam ga nakon što sam odigrao Bloodborne (koji loading time....) 

Ono što je moja poanta je da je PC superiorniji u svakom pogledu, dok je igranje na konzolama sasvim okej, ali ono što mene muči kod konzola je, kad se navikneš na 60 fpsa, 30 fpsa je jednostavno fuj, a to je većinski standard, a pogotovo će biti sa novijim igrama u budućnosti, jer se hardver konzole ne može upgradeovati

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 8:02 (BannedOnThisForum).
14 godina
PlayStation 4

Stari moj kakve ti komplekse imaš da moraš tu braniti "PC master race" odi na neku temu PC-evima i tamo svršavaj kako se moglo bolje za te pare ovdje to nikog nezanima i .

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa koji k, ako obe igre izgledaju "da padneš na guzicu", čemu ovakve glupe rasprave !?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Nama je na konzoli sve na high detaljima i o tome ne razbivamo glavu niti nas zanima može li tamo neki pc imat bolju grafiku i to kad se zabuljiš i tražiš razlike.

Šta se mene tiće, može ovako biti još 5 godina, do smjene generacije.

Imamo sve šta nam pruža konzola, ofc, bez BSOD-a :)

I hvala Bogu da ne postiji opcija nadogradnje hardvera u konzoli.

Upalim, za par sekundi već igram.

Igram, sjetim se da truba Hajduk igra utakmicu, usred akcije u igri stavim konzolu u rest mod, odem na poljud, iznerviran dođem doma od dobre nogometne igre, pogledam ljuto konzolu i nastavim igrat usred pauzirane akcije.....ma ko to može platit :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hahaha u zadnje vrijeme jedino dođem iznerviran

Igranje na PS-u je (bar meni) puno ugodnije. Zavališ se na kauč i peglaj, dok te žena ne potjera u sobu

Meni paše nakon 8 sati sjedenja na poslu, kontroler u ruke i peglaj.

PC je ok, al ne hvala, previše "posla" oko pc gaminga, odsad samo za autocad i adult content

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Cijene su indijski rupii

Oprosti ali to da se igre vuku ko krepana krava uopste nije istina. Evo, za sami primjer u samom pocetku, reci cu ti da je gta V na pc-u savrseno iskustvo, u visokim rezolucijama, odlicnim framerateom, fenomenalno optimizovana i vrti na 60 fpsa cak i na mom hardveru starom 5 godina. A kako tek na ultra u 4k izgleda...

Aj  jos jdnom jako dobro procitaj moj post!

Al s razumijevanjem, shvatit ces onda o cem sam pisao!

16 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Aj  jos jdnom jako dobro procitaj moj post!

Al s razumijevanjem, shvatit ces onda o cem sam pisao!

Shvatio sam ja itekako sta si ti htio tacno reci. Htio si reci da hardver samog PS4 nije slab, te da je veoma solidan za danasnje trziste igara (cak mu uspijeva vrtiti igre na trenutno najpotraznijim postavkama), no, shvati da je taj hardver nemoguce upgrade-ovat, te da ce sto novije igre izlaze kroz godine, to ce se smanjivati rezolucija i frame rate, dok eto, ostat ce graficka kvaliteta ista (kvalitet igre niko ne moze garantovati tako da o tome necemo ni pricati). Ono sto ja govorim je, iako je konzola, ponavljam: okej, i nemam nikakav hejt prema njima, ne smetaju mi, PC je superiorniji iz prostog razloga sto se te igre (koje su identicne sto se tice gameplaya) mogu igrati na znatno boljim grafickim postavkama.

17 godina
neaktivan
Virty kaže...
Igram, sjetim se da truba Hajduk igra utakmicu, usred akcije u igri stavim konzolu u rest mod, odem na poljud, iznerviran dođem doma od dobre nogometne igre, pogledam ljuto konzolu i nastavim igrat usred pauzirane akcije.....ma ko to može platit :)

Uljepsao si mi jutro 

Uglavnom Risen3 me ne zanima niti najmanje. Ima tona boljih RPGova na PS4 i nije mi jasno kako im se uopce isplati raditi PS4 port

Vise se radujem Darksiders 2 portu (ako nisam pobrkao loncice), nego Risen 3.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

daj bola dje je administrator sto ga ne bana sa ove teme,niti on ista zna o pcu ni psu nije lik vrijedan da pise o tome,ignorirajte ga,sad bi ga izvrijeđao ali imam zuti karton pa necu

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Volim RPG općenito osim "japanskih" pa se radujem svakoj novoj takvoj igri na PS4 :)

Nikako da zavolim taj japanski izgled, trudim se :)

Risen 3 ću pratiti, možda ispadne dobar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 11:53 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

no, shvati da je taj hardver nemoguce upgrade-ovat, 

ti shvati da je to najveća prednost konzole.

upgradeaj si pc.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...

no, shvati da je taj hardver nemoguce upgrade-ovat, 

ti shvati da je to najveća prednost konzole.

upgradeaj si pc.

To on ne kuži, a mi se toj opciji veselimo! :)

15 godina
PlayStation 4

sad sam si htio kupiti i staviti na download Project Cars u playstation storeu preko browsera i dobijem ovo.

Ne sjećam se jesam li prije kupovao igre iz brovsera na storeu ili samo stavljao na download. Šta stvarno ne možemo kupiti iz browsera a na PS4 možemo?

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 12:14 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Hoće li netko kupiti Elder Scrolls Online?

1 Kupujem
12 Ne kupujem
2 Možda kasnije na nekoj akciji
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 12:18 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice