- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je BF4 dosao lijepo zapakiran, originalna folija, unutra 7 dana za Ps+ a CD mi izgleda normalno.
http://i.imgur.com/CRwEC6Nh.jpg
Kolko si platio 360 kn ??
Jedino sto ce mi nedostajati je ova bluetooth joypad tipkovnica sa PS3. Sluzi isto kao i touchpad na dualshocku 4. Prstima prelazis preko tipki i vuces kursor preko ekrana.Mozes podesavati i osjetljivost,a kad zelis da stisnes na odredjeni dio samo lagano tapnes prstom dva puta po tipki bez stiskanja tipki,kao po touchpadu.
haha
haha,jebiga.
SAMSUNG UE65F9000?
haha
haha,jebiga.
SAMSUNG UE65F9000?
Nije.Panasonic plazma 65ST60. Uf,sad sam tek malo gledao za taj samsung. Cijena 33.000 kuna i 4K rezolucija. Boleština xD ali definitivno mi je to preskupo. Nisam bas pri tolikim parama da dam za TV 4500 eura.
a gdje su uzeo svoj tv?
U Panasonicu West Gate
http://www.panasonicstore.hr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1227
Romano, pa tvoje slike su s ovog foruma?: http://origin.relaunch-forums.gametrailers.com/viewtopic.php?f=23&t=1229950&start=200
Da,to je moj akaunt na gametrailersu u threadu layout. Mozes me dodati na PSN-u pod A7ibaba_
Svala čast za takvi room setup
Svala čast za takvi room setup
Fala sk0ls,trudim se imati ukusa xD
Meni je BF4 dosao lijepo zapakiran, originalna folija, unutra 7 dana za Ps+ a CD mi izgleda normalno.
http://i.imgur.com/CRwEC6Nh.jpg
Kolko si platio 360 kn ??
otprilike toliko da
Ovako zanima me dali cu ja moci preko njega na google surfat netom I dali cu moci spojit tipkovnicu I mis na njega btw ako sam izvalio negu glupost nisam se bas susretao s palystationom kroz zivot hvala :)
npr. za BF4 ne radi premium ako se kupi igra za USA a premium u EU, tako da pretpostavljam da neće ni za COD.
jednostavno odi na amazon i uzmi putem digitalnom koda season pass: http://www.amazon.com/Call-Duty-Ghosts-Season-Digital/dp/B00GGUU71A/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390154504&sr=1-2
Planiram nabavit Playstation 4, pa me zanima dal ga mogu spojit na monitor preko kompjutora wifijem kad mi tv nema hdmi ili nekak drukčije...
Planiram nabavit Playstation 4, pa me zanima dal ga mogu spojit na monitor preko kompjutora wifijem kad mi tv nema hdmi ili nekak drukčije...
sliku ne mozes slat wifi-em tj. mozes da imas PS Vita pa kad ti je TV zauzet uz pomoc Remote Play mozes nastavit igrat na PS Viti
sliku ne mozes slat wifi-em tj. mozes da imas PS Vita pa kad ti je TV zauzet uz pomoc Remote Play mozes nastavit igrat na PS Viti
pa u biti, obzirom da je spomenuo "preko kompjutera" onda čak i može. dakle spojit ga na komp pa onda sa kompa streamati preko lokalne mreže sliku na tv koji tak nešto podržava. ali to je totalno loše:)
Onda ako nemam hdmi na tv-u, mogu li nekako drukčije osim preko hdmi-a?
možeš ako ti ti tv ima DVI ili VGA priključak.
jedino kupiš DVI/HDMI konverter, dođe oko 50 kn na ebayu, ima ih u linksu, protisu... obični konverter ne prenosi zvuk.
imaš i konvertera koji prenose zvuk, tako da je na jednoj strani hdmi, a na drugoj DVI + obični 3,5mm izlaz kojeg opet uštekaš u tv.
a možeš i spojiti posebno zvučnike ili sluške na gamepad od ps-a pa ti treba samo običan koverter.
Alo ekipa
Uzeo sam voucher u Milleniuma u Splitu, nisam još dobio nikakav email, ali na facebook stranici piše da 28.1.2014 mi sa voucherima mozemo doć po konzolu u 21h, jedino me nervira što nema rezervarcija za ovaj bundle sa kamerom, dodatnim joystickom i igrom Shadowfall.
Evo da vas pitam par pitanja, idem redom:
Sama konzola košta oko 2500,00kn za mene sa voucherom.
1. Imam dilemu dali uzet samo konzolu 2500kn ili ovaj mega bundle za 3300kn, ako sam dobro zbrajao kad bi išao sve kupovat odvojeno:
1x joystick je 530kn
1x igra je cca 430kn-450kn cca
1x kamera je 420 kn
Kameru, još jedan kontroler, te igru plati bi minimalno 3800n-3880kn cca - uključujući i osnovni paket PS4 ---- (da kupuješ prvo osnovni pa dodatni dio po dodatni dio), dakle ionako ću uzimat kad tad drugi joystick pa mi se isplati uzet cili paket?!
2. Muči me što u paketu dolazi shadwofall a kazu neke recenzije gamespot, ovi naši gamereport itd..da nije baš nešto kao dosadna priča misije itd....ima li netko iskustva, mislim što mi je tu mi je, kao i vama drugima ali ako je baš shit što uzet onda preko zavvi.com ili base.com isl...? Radije mozda Ghosts? Ili Battlefield 4? AKo je toliko glup ovaj shadowfall...
3. Čitam dosta o tom premium plus, pa vidim odlične cijene za igre, evo ovaj vikend je 30$ Assasins Black flag...vidi sam kad idete napravit taj premium staviš adresu nekog USA hotela a paypalom platiš lovu, onda normalno možeš skidat igre po tim cijenama a
multiplayer i dalje isto kao da si kupio u HR...jesam dobro skontao ovo sve? I zauvijek je igra sa mojim računom moja dakle ako mi rikne recimo HDD mogu je uvik opet skinut ali ne možeš je prodat ali recimo kupiš je skoro 50% jeftinije i izigraš.itd itd...
Dajte malo glasnih razmišljanja molim vas.
Hvala
možeš ako ti ti tv ima DVI ili VGA priključak.
jedino kupiš DVI/HDMI konverter, dođe oko 50 kn na ebayu, ima ih u linksu, protisu... obični konverter ne prenosi zvuk.
imaš i konvertera koji prenose zvuk, tako da je na jednoj strani hdmi, a na drugoj DVI + obični 3,5mm izlaz kojeg opet uštekaš u tv.
a možeš i spojiti posebno zvučnike ili sluške na gamepad od ps-a pa ti treba samo običan koverter.
Puno Hvala!
Alo ekipa
Uzeo sam voucher u Milleniuma u Splitu, nisam još dobio nikakav email, ali na facebook stranici piše da 28.1.2014 mi sa voucherima mozemo doć po konzolu u 21h, jedino me nervira što nema rezervarcija za ovaj bundle sa kamerom, dodatnim joystickom i igrom Shadowfall.
Evo da vas pitam par pitanja, idem redom:
Sama konzola košta oko 2500,00kn za mene sa voucherom.
1. Imam dilemu dali uzet samo konzolu 2500kn ili ovaj mega bundle za 3300kn, ako sam dobro zbrajao kad bi išao sve kupovat odvojeno:
1x joystick je 530kn
1x igra je cca 430kn-450kn cca
1x kamera je 420 kn
Kameru, još jedan kontroler, te igru plati bi minimalno 3800n-3880kn cca - uključujući i osnovni paket PS4 ---- (da kupuješ prvo osnovni pa dodatni dio po dodatni dio), dakle ionako ću uzimat kad tad drugi joystick pa mi se isplati uzet cili paket?!
2. Muči me što u paketu dolazi shadwofall a kazu neke recenzije gamespot, ovi naši gamereport itd..da nije baš nešto kao dosadna priča misije itd....ima li netko iskustva, mislim što mi je tu mi je, kao i vama drugima ali ako je baš shit što uzet onda preko zavvi.com ili base.com isl...? Radije mozda Ghosts? Ili Battlefield 4? AKo je toliko glup ovaj shadowfall...
3. Čitam dosta o tom premium plus, pa vidim odlične cijene za igre, evo ovaj vikend je 30$ Assasins Black flag...vidi sam kad idete napravit taj premium staviš adresu nekog USA hotela a paypalom platiš lovu, onda normalno možeš skidat igre po tim cijenama a
multiplayer i dalje isto kao da si kupio u HR...jesam dobro skontao ovo sve? I zauvijek je igra sa mojim računom moja dakle ako mi rikne recimo HDD mogu je uvik opet skinut ali ne možeš je prodat ali recimo kupiš je skoro 50% jeftinije i izigraš.itd itd...
Dajte malo glasnih razmišljanja molim vas.
Hvala
Odes u milleniuma i ja san tamo narucia .uzea san sa kamerom killzoneom i joystickom .moras bas u njih nisan ni ja zna..paket je 4100 -300-500=3300 za nadoplatit..dosta ljudi kaze da je shadow fall najbolja igra trenutno pa zato nezz jer san igra a ps+ se isplati za pop&@%#%#
Isplati se definitivno.Na americkom storu PS+ pretplata na godinu dana iznosi 49.99 dolara (280 kn).Em je jeftinije za 100 kuna nego europski koji iznosi 380 kn,vec imas i veci izbor igara koje su jeftinije kad su popusti za PS+ korisnike zbog razlike u tecaju izmedju eura i dolara.Ono sto je kod nas 19.99 eura 160 kn, na popustu,tamo je 19.99 dolara (110 kn). Druga stvar,275 kuna da igras svaki mjesec nove igre. Pa samo da kupis jednu igru kostat cete minimalno 400 kn,dok je izigras i prodas ,izgubit ces sigurno 150 kuna. I tako dvije tri igre i ode i 400-500 kn. A ovako imas dozivotno te igre na PSN-u sve dok ti traje pretplata. Ako ti istekne slucajno,nemas beda,cim obnovis pretplatu kroz par mjeseci,godinu opet su sve igre tu koje si skinio.
@Saint96
Okej sutra ću ih zvat ne mogu otić nisam iz Splita!
Hvala ti za preporuku.
Aj budi još ljubazan tako kad si se raspisao i sve kao i ja skusurao, definitivno slušam sve, helpaj korak po korak kako si ti napravio sebi account. Hvala ti unaprijed.
P.S. imam paypal! Sve kartice zive i nezive :D
Za one koje ce uzesti USA PSN plus vodite racuna da stavite adresu u drzavi koja ima 0% tax kao npr Florida.
npr. za BF4 ne radi premium ako se kupi igra za USA a premium u EU, tako da pretpostavljam da neće ni za COD.
jednostavno odi na amazon i uzmi putem digitalnom koda season pass: http://www.amazon.com/Call-Duty-Ghosts-Season-Digital/dp/B00GGUU71A/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390154504&sr=1-2
Hoce li mi trebati i USA Acount da bih uopce moga pokrenuti Cod ili ce se moci igrati i preko Hrvatskoga?
1. Odeš na PSN i tamo napraviš račun sa američkom adresom, nije bitno koja.
2. Odeš na Amazon.com (američki) te i tamo napraviš račun s američkom adresom.
3. Na Amazonu kupi PS+ pretplatu (http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG/ref=sr_1_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1390168164&sr=1-3), nakon kupnje, digitalni kod dobiješ u mail ili ga možeš pogledati na Amazon računu.
4. Kad ti dođe konzola, aktiviraš kod, i imaš Američki PS+. :) (nemože se preko kompa aktivirat, ali nema beda, kod ne ističe tako brzo)
Što se tiče igara, imaš 3 izbora; ili ideš na Amazon digital store, i isto kupuješ igre kao što si kupio PS+ - http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_n_0?rh=n%3A468642%2Cn%3A!44263011%2Cn%3A!251261011%2Cn%3A1289533011%2Cp_n_feature_six_browse-bin%3A7874823011%2Cn%3A7859926011&bbn=1289533011&ie=UTF8&qid=1390168273&rnid=1289533011
ILI
kupuješ s PS Store-a (naravno s računom na kojem ti je Američka adresa)
ILI (za fizičke kopije igara)
kupuj igre koje su Američkog podrijetla od eBay-a potvrđenih prodavača.
mogu ti potvrditi da je Mariio128 poprilično brz, ima fer cijene, te daje broj za praćenje pošiljke. http://stores.ebay.com/Mariio128-Games/PS4-/_i.html?_fsub=4729334016&_sid=897288986&_trksid=p4634.c0.m322
Nadam se da sam pomogao. :)
@Saint96
Okej sutra ću ih zvat ne mogu otić nisam iz Splita!
Hvala ti za preporuku.
Aj budi još ljubazan tako kad si se raspisao i sve kao i ja skusurao, definitivno slušam sve, helpaj korak po korak kako si ti napravio sebi account. Hvala ti unaprijed.
P.S. imam paypal! Sve kartice zive i nezive :D
Pa samo pri kreiranju akaunta odaberi USA kao zemlju i nadji neku bezveznu adresu recimo u floridi.Izguglaj. A ovdje kupis bonove za USA store preko paypala https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html i samo ih uneses na svoj PSN racun i kupujes sta hoces.Tako ja radim.Uplatio 100$ i sad imam za 2 godine pretplate.