Kak sve se moze platit taj ps plus? Samo preko kartica?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kak sve se moze platit taj ps plus? Samo preko kartica?
ima i u nekim dućanima za kupiti. Evo npr. tu:
http://www.sophoslab.hr/psn-bonovi/241/ps3-sony-playstation-plus-card-365-days/24840.html
Da li ima vouchera za kupiti? Gdje u Zagrebu ili u Osijeku. I da li se to da napraviti online ili bas fizicki moram tamo doci? Hvala.

Da li ima vouchera za kupiti? Gdje u Zagrebu ili u Osijeku. I da li se to da napraviti online ili bas fizicki moram tamo doci? Hvala.
Možeš online ovdje: http://www.sonycenter.hr/index.php?dispatch=products.view&product_id=7556
ja sam baš jučer bio u arena centar da malo vidim ps 4 i prodavč mi je tamo rekao da nema količinskog ograničenja na vaučere nego do 15.1. bi se trebalo moći kupiti vaučeri.
Možda će se moći i još kasnije ali bi do tada trebali poslati narudžba sony da bi na vrijeme stigla pošiljka.
Možeš online naručiti koliko sam shvatio vaučer ti dolazi poštom.
gmc online trgovina
Da ubijemo malo vrijeme dok se ceka taj ps4. Koje cete igre prvo kupiti? Ocete uzimati kameru?
ja cu killzone bundle sa dodatnim kontrolerom i kamerom + knack i jos neku ako izadje kaj dobro u 1.mj (ako se nece bundlat kamera onda cu je uzet zasebno)
Da ubijemo malo vrijeme dok se ceka taj ps4. Koje cete igre prvo kupiti? Ocete uzimati kameru?
Injustice (možda i Knack) i PS+.
Kameru nešto kasnije.
EDIT:
baš sam sinoć vidio da planiraju reizdanje Tomb Raidera, pa ću vjerojatno i to uzeti.
Oce ta kamera moć isto što i Kinetic, tj dali će biti igara koje se igraju samo pokretom?
Ima neki lik na HCL.u sta prodaje po 4200kn bundle sa killzone...
da i to legit frajer ne mulja nisam osbno provjerio nego su mi par sa tog foruma rekli da je to to !
Tesko da ce itko imati 4 soma kuna za iskesirat direktno, ali da, lik je legit.
jep pogtovo u ove predblagnaske dane ali cijena je fer moram priznat
facepalm
Evo kak se reklamira PS4 :D
http://www.ebay.com/itm/Sony-PlayStation-4-500-GB-Jet-Black-Console-with-receipt-PS4-Factory-seal-/200998343422?pt=Video_Games&hash=item2ecc6f52fe
Koliko je vas uzelo vaucher u west gateu u sony ducanu?
Trebam se pohvaliti da vec drugi dan imam PS4. Konzola leti, ogroman pomak u prelazu na novu generaciju...
A gdje to molim te?
planiram uzet ps+ 365 dana pretplatu, ali kada sam prije pokusavao redeemat kodove trazio me broj kreditne kartice. mogu li nekako redeemat taj kod bez davanja broja kartice?
A gdje to molim te?
Walmart,bestbuy,amazon itd itd
A gdje to molim te?
Pa s Amerike se baš i ne isplati kupovati jer na kraju to onda nije $399 nego znatno više kad dodaš carinu + PDV.
A gdje to molim te?
Pa s Amerike se baš i ne isplati kupovati jer na kraju to onda nije $399 nego znatno više kad dodaš carinu + PDV.
i preko 50$ dostave
ako ja napravim hr account jer ja mogu koristit psn+ kartice iz uk, de, pl?
Od kuda vi uzimate psn+, ne mislim kod nas nego u inozemstvu.
Mislim da ne mozes, posto dok sam ja kupovo bio je US, EU.
ako ja napravim hr account jer ja mogu koristit psn+ kartice iz uk, de, pl?
Od kuda vi uzimate psn+, ne mislim kod nas nego u inozemstvu.
svaki psn+ je vezan za svoju valutu, ako uzmeš hr acc možeš samo kn, ako uzmeš EU-euro itd...
Uživaj u konzoli i pazi da se ne počne dimiti iz nje.
Hvala, haha, pazim pazim