toliko će koštati za one koji imaju vouchere ili 2999 s popustom od 300 kuna ako se ne varam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ili točnije 2499 kad se odbije cijena vouchera od 500 k.
Nebi bas reko ja dns uplatio voucher za osnovni paket znaci 500kn i reko mi je covjek u sony centru da cu morat dat jos 2600kn a sa kilzoneom je voucher plus 2900kn. Eh da i imam 10%popust na đojstikigru ili nesto drugo vezano uz ps4
kako 2600 ako konzola košta 3299 k?i s popustom od 300 k ostane ti još 2499 k za platiti?nisam nešto u matematici ali tolko znam.a ovaj bundle košta 3599 i s popustom od 300 k ostane ti još 2899 za platiti.
Reko mi je da su jucer dobilu mail od sonya i da su korigirali cijenu nesto ako laze on lazem i ja. A i iskreno boli me kifla ocu morat dat 2400-500 il 600kn. Samo da dode 29.1 i da sve bude ok to mi je vazno.
aha tako znači.to onda mjenja na stvari ako su korigirali cijene.i nisam ja rekao da lažeš.
pa ovaj bundle je sa dodanitm kontrolerom i kamerom i kilzzoneom i 5k je super cijena za sada !
pa ovaj bundle je sa dodanitm kontrolerom i kamerom i kilzzoneom i 5k je super cijena za sada !
Za 6000kn imas PS4 + 14igara i dva joysticka na zavviu.... Jelda, bas je dobra ponuda za 5200kn.
Imam ja PS4 sa killzone igrom.Prodajem za 6000 kn.Ako je netko zainteresiran neka se javi na PM.
Stvarno imaš ili opet si došao trolati?
Imam ja PS4 sa killzone igrom.Prodajem za 6000 kn.Ako je netko zainteresiran neka se javi na PM.
to ne vrijedi 6000 kuna
Ne kuzim ovu kupovinu PS4 odmah na izlasku. Stajat ce ti kao postolje za miljetic ili podlozak za cvijece? Ove igre sto dolaze su totalne gluposti.Killzone - PS4 ekskluziva.Igra je mutava da ne moze biti mutavija.COD Ghost,(lol),bf4(lol) Need for Speed (L.O.L) i Klak (Fail) .
I onda negdje tamo pred kraj 2014/2015 dolaze normalne igre koje ce BTW izaci i na PC-u. Moja je teza da cu uvijek prije igrati istu igru na PC-u nego na konzoli.Dva su razloga za to.
Miš i tipkovnica,igre su jeftinije za PC ,da ne kazem besplatne ;) Ako bas volite legalnost uvijek imate G2A i G2Play gdje nabavite igru za 40-70% manje vrijednosti nego na konzoli.A i PC mozete spojiti na Plazmu preko HDMI-ja i isto koristiti joypad ako bas volite takvu vrstu mazohizma.
I kad pogledam ovu listu PS4 only ekskluziva,dodje mi da uopce nikad ne kupim PS4. Zato je sad PS3 najbolja kupovina ikad nakon 6 godina od izlaska. Hrpa igretina tipa Ni no Kuni,Uncharted,The Last of US, itd... itd...
A za to vrijeme ce vas filadendron na PS4 vec izrasti u stasitu biljku,ako ga naravno budete redovito zaljevali.
lol
naravno dobio si je na poklon? mislim tko kupuje sada ps4...
6000kn kazes ?
http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-day-one-bundle/10880670.html
a mogu se sada nabijati cijene do neba kad konzola još nije došla u hrvatsku i do 8000-9000 kuna poput onoga što je stavio cijenu 7999 kuna.uvijek ima ovaca za šišanje.neće moći to tako više od 29.1 iduće godine.
Zna možda netko gdje u Njemačkoj ima ps4? U Gamestopu, Mediamarktu i Saturnu su sve rasprodali odmah prvi dan.
lol
naravno dobio si je na poklon? mislim tko kupuje sada ps4...
Ma to mi je od kuma,on kupio.Al' kaze covjek ako netko hoce da kupi za 6000 kn,eto.Platio je oko 3500 kn xD. Posto je potraznja velika ,a sto ne bi moglo :))
Prvo bi ti konzola bila NTSC a kod nas u Europi je PAL. Tako da igre kupljene ovdje ne mozes igrati. Drugo, imas razliku u naponu i prikljucku. Tako da ti se ne isplati nikako...
Prvo bi ti konzola bila NTSC a kod nas u Europi je PAL. Tako da igre kupljene ovdje ne mozes igrati. Drugo, imas razliku u naponu i prikljucku. Tako da ti se ne isplati nikako...
neznam kako je sa PS4, ali na PS3 je bilo svega nekoliko igara koje su bile regijski zaključane. 99% igara nije bilo.
neznam kako je sa PS4, ali na PS3 je bilo svega nekoliko igara koje su bile regijski zaključane. 99% igara nije bilo.
isti slucaj je i sa PS4
nekolicina ljudi na jednom drugom forumu je narucilo igre iz USA
NTSC i PAL ne postoje vise
isti slucaj je i sa PS4
Znaci mogao bi igrati igrice kupljene u Europi? Za kablove bih se snasao
+ carina + pdv
A kabel sigurno imas viska od starog PS-a, punjaca za laptop itd...
Inace, i dalje trazim nekog s zlatnom informacijom gdje kupiti PS4 u Madzarskoj :)
A kabel sigurno imas viska od starog PS-a, punjaca za laptop itd...
Inace, i dalje trazim nekog s zlatnom informacijom gdje kupiti PS4 u Madzarskoj :)
nigdje, sve je rasprodano ili rezervirano. najbolje ti je cekati da dođe u nase trgovine ili kad prođe Božić dolazi nova pošiljka pa naruci izvana..
isti slucaj je i sa PS4
Znaci mogao bi igrati igrice kupljene u Europi? Za kablove bih se snasao
moze igrat igre iz zanzibara ,japana ,amerike ,europe
Pa imam 2 i 3 za PS3 i odlicne su mi i dobre ocjene su dobile na mnogim reviewima a za Shadow Fall sam pogledo par reviewa i ocjene su relativno niske.Glasovi likova jako slabo odradeni, likovi su nekarizmaticni i prica je poprilicno losa za razliku od prijasnjih dijelova po meni Guerilla Games nisu trebali uopce ic radit KZ Shadow fall nego su trebali napraviti neku novu igru ali eto sta je tu je.
plaća se, moraš imati PS+ koji košta 50 eura godišnje. Ali zato svaki mjesec na PS+ dobivaš besplatno neke igre.
ovisi od igre :D