PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
_CR7_ kaže...

gledam malo po njuski^^ ima par konzola,jedna od zanimljivijih ponuda je ova...trazi 2k

sifra oglasa:9893861

par ljudi sa reboota su ga pitali i misle da mulja... ovaj iz njegovog grada ga je pitao jel moze doci vidjeti a on je rekao da ne moze pa vjerojatno muljaza.... jos mu je jedan lik ponudio 3 tisuce ali ipak nista... tako da vjerojatno mulja

14 godina
neaktivan

sumnjam da bi neko iz zajebancije to stavio.zašto ne bi bila konzola tako povoljna?još ako ju je dobio na poklon.

13 godina
ddd3 kaže...

sumnjam da bi neko iz zajebancije to stavio.zašto ne bi bila konzola tako povoljna?još ako ju je dobio na poklon.

Nemoj biti previse naivan, ljudi nedaju stare FAT sa 40gb hardom za manje od 1000kn koliko su bolesni. Sad bi neko davo PS4 za 2000kn tog nema nigdje. Cista navlakusa a po novom zakonu do 2000kn nije nista, dobijes krumpir, kilu zelja i rokaj...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan

sve to šta si napisao stoji ali jesi li razmišljao da je možda konzola već rezervirana pa ju ne da za 3000 kn?ne možemo znati točno iz ovoga što je gore napisano.

14 godina
neaktivan

a evo sad sam i ja pročitao oglas i piše da ju je dobio na poklon pa zašto ju onda ne bi dao za 2000?ionako ništa nije platio samo može zaraditi 2000.ali nisam ni ja 100% siguran da nije muljaža.

13 godina
PlayStation 4

Nazovi ga, pitaj ga jel ti moze baciti par slika od konzole i tako neke brije... skuzit ces da mulja, jos pogotovo ako ce traziti da uplatis pola ili nesto sitno prije. Bjezi od gamadi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i mislio sam nazvati ali razmišljam ovako:nema šanse da je još neprodana a cijena tako dobra.sad vidim još oglas aktivan.nazvat ću baš da vidim o čemu se radi.

15 godina
neaktivan
ddd3 kaže...{#}

i mislio sam nazvati ali razmišljam ovako:nema šanse da je još neprodana a cijena tako dobra.sad vidim još oglas aktivan.nazvat ću baš da vidim o čemu se radi.

Javi ovdje ishod priče 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
16 godina
ddd3 kaže...

dečki taj lik se predstavlja da je iz donjeg miholjca i znam da takav ne postoji vamo sa tim imenom i prezimenom,  nemojte nikako od njega ista uzeti jer je riječ o MULJAŽI!!!!

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
14 godina
neaktivan

ti si iz donjeg miholjca jel?

13 godina
PlayStation 4

ddd3 nemoj se mucit, prevara je, kako ne shvacas... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Al vidim da ima par komada po 4k kuna. Dal je tko zvao tu ekipu? Ja bi cak i uzeo al da se nadem sa cocjekom nista preko poste

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Inace pitao sam i ranije ja bi se zaletio do austrije da iman s kim. Da nas se potrpa 4-5 u auto i gas po ps4.

samo neznam dal u austriji ima konzola ili ih dobivaju samo ovi sa vaucerima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Poz, ovdje u Austriji ih nema, barem u Saturn, MediaMartk i tim vodećim centrima, bar za sada, kazu da ce ih biti tek u prvom mjesecu{#}

12 godina
PlayStation 4

O ti mater pa do te plejke je nemoguce doc :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li je ovo istina?

http://i.imgur.com/OfzDkBR.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fade kaže...

Da li je ovo istina?

http://i.imgur.com/OfzDkBR.jpg

Nije greška

Tolika cijena (50$) xbox one i već je bilo kontroverzi oko toga. Mislim da je ps3/x360 verzija 10 dolara jeftinija

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 14:03 (Paolo2612).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Baš čitam reviewe na Amazon.de i Amazon.co.uk

Vidim da puno ljudi ima problema sa BLOD. Nadam se da nebude i moja među njima {#}

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 16:00 (sk0ls).

1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Sto je to blod?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

blue light of death, defekt na konzoli.

kruže priče na netu da je to namjerna sabotaža konkurencije... al ne vjerujem da idu tako daleko

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Andjelko iz donjeg miholjca opet napada :)

šifra oglasa: 9893861

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

primamamljivo sve to izgleda.i slike iz oglasa i cijena.ne mogu reći je li istinit ili nije jer ne znam,nisam zvao.ali samo ovaj dodatni kontroler košta 500 kuna što znači da konzolu daje za 1500 ako je tako.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ipak mislim da ću priekat do juna da uzmem sebi PS 4 jer u junu valjda najkasnije u junu izlazi EA Sports UFC,a to je igra koju željno iščekujem i ljubitelj sam jer i sam se bavim sa MMA pa volim,a po trileru i ranoj fazi igre izgleda odlično tako da imam šta igrat onako poštenski,a popravit će se ove male greške i ove veće i pojeftinit bi trebao.

0 1 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Mislim da je najbolje pričekati ove Ubisoftove igre i Sony ekskluzive pa tek onda kupit konzolu. Sad je malo suša ali to je i očekivano.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da j ne kupujte ništa na slijepo preko njuške dobit ćete zamotani komad drveta k'o onaj lik mob za 5000kn. Pardon ne mob nego zamotano drvo. :)

bug caruje, um klade valja

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel netko možda zna nešto o ovom shopu iz slovenije www.playgame.biz?ja malo gledao i imaju oba dvije konzole i playstation 4 i xbox one i to na stanju ako sam dobro vidio i besplatno dostavljaju u hrvatsku

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

jel netko možda zna nešto o ovom shopu iz slovenije www.playgame.biz?ja malo gledao i imaju oba dvije konzole i playstation 4 i xbox one i to na stanju ako sam dobro vidio i besplatno dostavljaju u hrvatsku

Nisam vidio da pise da imaju na stanju. Pise da ce imati po izlasku, al tek kad bude sluzbeno u slo nazalost..

14 godina
neaktivan

a znaš li možda kada je taj službeni datum izlaska konzola u sloveniji?

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

cura ili PS4?

:D

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma dolazio bi se ja igrati na njezin Play Station 4 redovno, svaki dan {#}

Osvojio bi ju ko' trofej na Grand Turizmu.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 0:56 (Bernard Huky Hux).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice