nema usb priključka na ps4 i jeli ono uopče usb na boxu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
NE, PS4 nema odvojeno napajanje (box). . .
Ja misim da ste seveć susreli sa ovakvim kablom. . .
Dok evo ga napajanje za xBox ONE. . .
Hahahaha.. Veći je i nema ugrađeno napajanje, adapter..

nema usb priključka na ps4 i jeli ono uopče usb na boxu?
ps4 ima s prednje strane
potvrđeno je da će igrice za PS4 i XBOX (D)ONE koštati 60 dolara
link od vijesti
Je**s to, ovo je jos bolje...
Valja pogledati i ovo:
I ovo (ne samo zbog nje lol vec i zbog ovog "rakuna":
Ali ovaj je od Sonya.. :P
Malo je blijeda li dobra je.
ovaj Major Nelson je uobrazen i glup do bola
citam da navodno izlazi 13.studenog..
I jos uvijek su uspjeli staviti bolji hardver u manju kutiju - Sony FTW
A to što ps4 možda ima cigletinu od 5 kila za napajanje izvan konzole nije važno
Svaka čast ako su utrpali sve u tu "malu" kutiju, ali opet me zanima koliko buči i grije se
A to što ps4 možda ima cigletinu od 5 kila za napajanje izvan konzole nije važno
Svaka čast ako su utrpali sve u tu "malu" kutiju, ali opet me zanima koliko buči i grije se
jako tesko ,a i da ima kaj onda
Xbox 360 to isto ima pa nikom to ne smeta ili ?
Pa bolje tako nego da grije unutar konzole.
Pa bolje tako nego da grije unutar konzole.
ma nije bolje
prema nekim nacrtima unutar konzole je
Onda je glupo govoriti da je PS4 manji ako zajedno s ciglom za napajanje je zapravo veći od x1.
Onda je glupo govoriti da je PS4 manji ako zajedno s ciglom za napajanje je zapravo veći od x1.
isto tak i xbox moze imat ciglu vani
vidis da imaju ~jednake ulaze za napajanje
http://www.psnation.org/wp-content/uploads/2013/06/PS4-Back.jpg
http://2eq9hztv2wc1k6odx469m9znq0.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/back.jpg
NE, PS4 nema odvojeno napajanje (box). . .
Ja misim da ste seveć susreli sa ovakvim kablom. . .
Dok evo ga napajanje za xBox ONE. . .
http://www.ign.com/articles/2013/06/28/sony-confirms-playstation-4-does-not-have-a-power-brick
@alexspalato , ovo je totalno ne potrebno, ako si čitao i gledao postove, lijepo se vidi da je utvrđeno da PS4 nema brick, uostalom nisi trebao sve postove citirati, mogao si jedan ili čak ni jedan. . .
ma to ti igraci pricaju nije to iz igre ovo je co-op gameplay...retradirao do bola al kas se tice igre,grafike drull drull fap fap
ma to ti igraci pricaju nije to iz igre ovo je co-op gameplay
hvala Bogu.,
Kad se očekuje fifa 14 za ps4? Hoće li odmah biti kakvih sportskih igrica i vožnji ili tek nakon par mjeseci?
Kad se očekuje fifa 14 za ps4? Hoće li odmah biti kakvih sportskih igrica i vožnji ili tek nakon par mjeseci?
Za NG sportske igre se još nezna datum izlaska... I Think.
Vožnji će biti. Ako napraviš PS plus prije izlaska konzole, dobiješ Driveclub (full price igru) besplatno.
Super za to na PS plus. Hvala
znaci mi koji vec imamo ps + ,samo kad kupimo ps4 i singamo se istim ,imamo free igru vec u startu opa sto je super za one koji
ce uzimat obicne verzije bez igre ps4ke tj jeftiniju varijantu ,hebeno !
Pogledaj imas svugdje sta ti tocno dolazi u osnovnom paketu kad kupis PS4.
i kako ti vidis da ce biti slim verzija.. ako nisi skuzio ovo je stvarno jako mala verzija i manje od ovoga ce tesko ici..
Ovaj PS4 je po meni konzola koja se potpuno raća na staze stare slave, svi će je imati.. a moze se reći da je jako dostupna cijenom... a i kvalitetom...
a te tvoje gluposti.. tko si ti da te mi razuvjeravamo.. citaj informiraj se kao i svi ostali i sam zakljuci oces kupiti ili ne..
3/4 stražnje površine čine otvori za ventilatore. Ako se i dalje bude pregrijavao, onda su stvarno specijalci.
Ja sam naveo samo moje neakve sumnje, nisam došao se tu prepirati kako je ps4 loša konzola.....
Uglavnom, jel jos ima netko ps3 fat modele konzole, jel mogu pokretati novije igre bez da se pregriju ili dobio yold.
Pa nitko se ne prepire, ali nitko ti ni ne može odgovoriti na to pitanje. Bar ne još godinu-dvije.
Ja sam naveo samo moje neakve sumnje, nisam došao se tu prepirati kako je ps4 loša konzola.....
Uglavnom, jel jos ima netko ps3 fat modele konzole, jel mogu pokretati novije igre bez da se pregriju ili dobio yold.
Ti isto pitas super glupa pitanja, s isprikom.
Kaj starije konzole po tebi se ne mogu koristit za novije igre, wtf? Naravno da sve rade normalno, fat konzole rade itekako dobro, pogotovo one sa 65nm CPU/GPU.
A APU kombo u PS4 ce sigurno trosit puno manje struje nego PS3 kad je izasao. I PS4 je dimenzijama manji od PS3 Slim, tako da sigurno nece doc prebrzo SLIM verzija.
Oprostite onda, jer nisam baš u toku konzola, totalni sam noob. Koliko ce doći mjesečna pretplata za PSN plus, koliko ima opcija, 3 mjeseca isto kao i na xboxu-u sad ili?
Bit će isto kao i ovaj sadasšnji PS3 plus cijene? Za one koji ga imaju jel postoji mogućnost tipa reedemable kartice, umjesto plaćanja kreditnom, i kolika je cijena kod nas?
normalno da se mogu pokretati nove igre na ps3 fat. nije to konfigurabilno računalo kojem su zastarile komponente.
ja imam ps3 fat model jos od 2008. inisam nikad imao yold. nekad se grije više nekad manje. kod jačeg grijanja jedina smetnja je buka ventilatora a to mi se događalo u ljetnim mjesecima ali ne samo sa novijim igrama nego još prve godine kad sam kupio konzolu. ako je prostorija klimatizirana, rjeđe dolazi do bučnijeg rada venitlatora.