PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4

nema usb priključka na ps4 i jeli ono uopče usb na boxu?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 20:46 (skank666).
15 godina
Diazz72 kaže...

NE, PS4 nema odvojeno napajanje (box). . .
Ja misim da ste seveć susreli sa ovakvim kablom. . .

Dok evo ga napajanje za xBox ONE. . .

Hahahaha.. Veći je i nema ugrađeno napajanje, adapter..

HTC 8X :)
13 godina
odjavljen
skank666 kaže...

nema usb priključka na ps4 i jeli ono uopče usb na boxu?

ps4 ima s prednje strane

http://revohd.blogspot.com/
13 godina
odjavljen
greska
http://revohd.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 1:35 (Arnold Layne).
12 godina
alexspalato kaže...

potvrđeno je da će igrice za PS4 i XBOX (D)ONE koštati 60 dolara

link od vijesti

15 godina
PlayStation 4

Evo opširan video o postupku posuđivanja, prodavanja etc. igara:

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
kratos091 kaže...

Kasniš. . .mnogo kasniš. . .

16 godina
kratos091 kaže...

Je**s to, ovo je jos bolje...

Valja pogledati i ovo:

I ovo (ne samo zbog nje lol vec i zbog ovog "rakuna":

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 19:50 (lovac82).
15 godina

Ali ovaj je od Sonya.. :P

Malo je blijeda li dobra je. {#} 

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ovaj Major Nelson je uobrazen i glup do bola {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

citam da navodno izlazi 13.studenog..

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Iron_Maiden_HR kaže...

I jos uvijek su uspjeli staviti bolji hardver u manju kutiju - Sony FTW {#} 

A to što ps4 možda ima cigletinu od 5 kila za napajanje izvan konzole nije važno

Svaka čast ako su utrpali sve u tu "malu" kutiju, ali opet me zanima koliko buči i grije se

Arnold Layne kaže...
Paolo2612 kaže...
Iron_Maiden_HR kaže...

A to što ps4 možda ima cigletinu od 5 kila za napajanje izvan konzole nije važno

Svaka čast ako su utrpali sve u tu "malu" kutiju, ali opet me zanima koliko buči i grije se

jako tesko ,a i da ima kaj onda 
Xbox 360 to isto ima pa nikom to ne smeta ili ? 

kratos091 kaže...

Pa bolje tako nego da grije unutar konzole.

Arnold Layne kaže...
kratos091 kaže...

Pa bolje tako nego da grije unutar konzole.

ma nije bolje 
prema nekim nacrtima unutar konzole je 

Paolo2612 kaže...
Arnold Layne kaže...
Paolo2612 kaže...
Iron_Maiden_HR kaže...

Onda je glupo govoriti da je PS4 manji ako zajedno s ciglom za napajanje je zapravo veći od x1.

Arnold Layne kaže...
Paolo2612 kaže...
Arnold Layne kaže...
Paolo2612 kaže...
Iron_Maiden_HR kaže...

Onda je glupo govoriti da je PS4 manji ako zajedno s ciglom za napajanje je zapravo veći od x1.

isto tak i xbox moze imat ciglu vani 

vidis da imaju ~jednake ulaze za napajanje

http://www.psnation.org/wp-content/uploads/2013/06/PS4-Back.jpg

http://2eq9hztv2wc1k6odx469m9znq0.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/back.jpg 

Diazz72 kaže...

NE, PS4 nema odvojeno napajanje (box). . .
Ja misim da ste seveć susreli sa ovakvim kablom. . .
  Dok evo ga napajanje za xBox ONE. . .

http://www.ign.com/articles/2013/06/28/sony-confirms-playstation-4-does-not-have-a-power-brick

12 godina
PlayStation 4

@alexspalato , ovo je totalno ne potrebno, ako si čitao i gledao postove, lijepo se vidi da je utvrđeno da PS4 nema brick, uostalom nisi trebao sve postove citirati, mogao si jedan ili čak ni jedan. . .

Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

evo danas objavljen 12-minutni gameplay igrice DESTINY.,jako mi se sviđa.,podsjeća na MASS EFFECT.,samo mi glas ovog glavnog junaka ne štima

youtube link od videa  

3 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ma to ti igraci pricaju nije to iz igre ovo je co-op gameplay...retradirao do bola al kas se tice igre,grafike drull drull fap fap  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 20:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

ma to ti igraci pricaju nije to iz igre ovo je co-op gameplay {#}

hvala Bogu.,{#}

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kad se očekuje fifa 14 za ps4? Hoće li odmah biti kakvih sportskih igrica i vožnji ili tek nakon par mjeseci?

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
marcus1950 kaže...

Kad se očekuje fifa 14 za ps4? Hoće li odmah biti kakvih sportskih igrica i vožnji ili tek nakon par mjeseci?

Za NG sportske igre se još nezna datum izlaska... I Think.

Vožnji će biti. Ako napraviš PS plus prije izlaska konzole, dobiješ Driveclub (full price igru) besplatno.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Super za to na PS plus. Hvala{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

znaci mi koji vec imamo ps + ,samo kad kupimo ps4 i singamo se istim ,imamo free igru vec u startu opa sto je super za one koji 

ce uzimat obicne verzije bez igre ps4ke tj jeftiniju varijantu ,hebeno ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 19:35 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
PlayStation 4
1. Hoće li headset biti bundelan zajedno sa ps4? 2. Jel se zna garancija mozda? Bas sad razmisljam, bojim se launch kupnje, svi znamo za yoldove i prosla sranja, a isto tako vec vidim da ce raditi ps4 slim verziju.. Posto nisam imao nikakve konzole osim 4 ps2 crknutih lol, kakvo je stanje sa ps3 starim fat modelima jer se kvare i jeli mogu pokretati igre nove tipa bf3 i crysis 3 bez overheatinga. Bed mi je uloziti novac i onda za 2 godine stize nova verzija, a ja cu kasnije imati overheating i ostala sranja. Svi znamo kakav je dns svijet, stolci, televizori sve je isprogramiramo koliko točno traje. Razuvjerite me.
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
protjeran
Bera kaže...
1. Hoće li headset biti bundelan zajedno sa ps4? 2. Jel se zna garancija mozda? Bas sad razmisljam, bojim se launch kupnje, svi znamo za yoldove i prosla sranja, a isto tako vec vidim da ce raditi ps4 slim verziju.. Posto nisam imao nikakve konzole osim 4 ps2 crknutih lol, kakvo je stanje sa ps3 starim fat modelima jer se kvare i jeli mogu pokretati igre nove tipa bf3 i crysis 3 bez overheatinga. Bed mi je uloziti novac i onda za 2 godine stize nova verzija, a ja cu kasnije imati overheating i ostala sranja. Svi znamo kakav je dns svijet, stolci, televizori sve je isprogramiramo koliko točno traje. Razuvjerite me.

Pogledaj imas svugdje sta ti tocno dolazi u osnovnom paketu kad kupis PS4.

i kako ti vidis da ce biti slim verzija.. ako nisi skuzio ovo je stvarno jako mala verzija i manje od ovoga ce tesko ici..
Ovaj PS4 je po meni konzola koja se potpuno raća na staze stare slave,  svi će je imati.. a moze se reći da je jako dostupna cijenom... a i kvalitetom...
a te tvoje gluposti.. tko si ti da te mi razuvjeravamo.. citaj informiraj se kao i svi ostali i sam zakljuci oces kupiti ili ne..

Play Hrad Play Cool
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 2:49 (The Black Iso).
15 godina

3/4 stražnje površine čine otvori za ventilatore. Ako se i dalje bude pregrijavao, onda su stvarno specijalci.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam naveo samo moje neakve sumnje, nisam došao se tu prepirati kako je ps4 loša konzola.....

Uglavnom, jel jos ima netko ps3 fat modele konzole, jel mogu pokretati novije igre bez da se pregriju ili dobio yold.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa nitko se ne prepire, ali nitko ti ni ne može odgovoriti na to pitanje. Bar ne još godinu-dvije.

14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ja sam naveo samo moje neakve sumnje, nisam došao se tu prepirati kako je ps4 loša konzola.....

Uglavnom, jel jos ima netko ps3 fat modele konzole, jel mogu pokretati novije igre bez da se pregriju ili dobio yold.

Ti isto pitas super glupa pitanja, s isprikom.

Kaj starije konzole po tebi se ne mogu koristit za novije igre, wtf? Naravno da sve rade normalno, fat konzole rade itekako dobro, pogotovo one sa 65nm CPU/GPU.

A APU kombo u PS4 ce sigurno trosit puno manje struje nego PS3 kad je izasao. I PS4 je dimenzijama manji od PS3 Slim, tako da sigurno nece doc prebrzo SLIM verzija.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Oprostite onda, jer nisam baš u toku konzola, totalni sam noob. Koliko ce doći mjesečna pretplata za PSN plus, koliko ima opcija, 3 mjeseca isto kao i na xboxu-u sad ili?

Bit će isto kao i ovaj sadasšnji PS3 plus cijene? Za one koji ga imaju jel postoji mogućnost tipa reedemable kartice, umjesto plaćanja kreditnom, i kolika je cijena kod nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

normalno da se mogu pokretati nove igre na ps3 fat. nije to konfigurabilno računalo kojem su zastarile komponente.

ja imam ps3 fat model jos od 2008.  inisam nikad imao yold. nekad se grije više nekad manje. kod jačeg grijanja jedina smetnja je buka ventilatora a to mi se događalo u ljetnim mjesecima ali ne samo sa novijim igrama nego još prve godine kad sam kupio konzolu. ako je prostorija klimatizirana, rjeđe dolazi do bučnijeg rada venitlatora.

Potpis!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice