Pozdrav,
imam jedan problem. Htio bih spojiti svoj stari Ps2 na Toshibin TV(neznam model ali je Smart u biti), čuo sam da trebam neki pretvornik, ali bi htio da mi to netko malo bolje objasni kako spojiti i gdje nabaviti taj uređaj.
Pozdrav,
imam jedan problem. Htio bih spojiti svoj stari Ps2 na Toshibin TV(neznam model ali je Smart u biti), čuo sam da trebam neki pretvornik, ali bi htio da mi to netko malo bolje objasni kako spojiti i gdje nabaviti taj uređaj.
Ne treba ti nikakav pretvornik - PS2 možeš spojiti na normalni kompozitni video ulaz pripadajućim AV kabelom s 3 cinch utikača (već bi taj kabel trebao imati uz PS2) ili na scart priključak putem adaptera 3*cinch->scart (koliko se sjećam, i to je dolazilo priloženo uz PS2).
Činjenica da je TV "smart" ništa ne mijenja. Znati točan model TV-a bilo bi dobro iz razloga da se vidi koje sve priključke ima.
Kad sam spojio PS2 na samsung samrt tv imao sam dosta velik delay. Toliki da sam odustao od igranja ičega. TV radi upscaling rezolucije i zato postoji delay.
Nemam taj adapter. Jeli možda znaš gdje ga nabaviti?
Slika će ti katastrofalno izgledati ako igraš preko kompozitnog kabela na HDTV-u ili onog RGB kabela. Nabavi si onaj bolji komponentni kabel za PS2/PS3. Sigurno je kombatibilan s tvojim smart tv-om.
Pozdrav, pokušavam spojiti ps2 na samsung smart tv, imam onaj kabel žuti crveni i bijeli, a u tv-u su zeleni,plavi, crveni , bijeli i crveni..je li moguće to spojiti ili moram kupiti drugi kabel?
Probaj spojiti žuti na zeleni (video), a bijeli i crveni na istobojne na TV-u (audio).
Na TV-u odaveri kompozitni ulaz (ili AV, ne znam kako ga označavaju).
Probaj spojiti žuti na zeleni (video), a bijeli i crveni na istobojne na TV-u (audio).
Na TV-u odaveri kompozitni ulaz (ili AV, ne znam kako ga označavaju).
Uspjelo, hvala ti :)