Da kupim ps3 ili xbox, stim da imam zakon komp?

poruka: 68
|
čitano: 11.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

nemora bit rabljeni ak ima,glavno da bude 200-300kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Da kupim ps3 ili xbox, stim da imam zakon komp
tin2816 kaže...

nemora bit rabljeni ak ima,glavno da bude 200-300kn

cek jel se moze igrat gh na ps bez gitare il ju imas?

BUCKETHEAD
15 godina
neaktivan

gle ja bum si kipil band hero sa svime zato kaj ima bolje bubnjeve,i isti su ko oni koji će izać na guitar hero 5 i gitara je ista,al u toj igri nema baš puno dobrih pjesma pa želim još kupit i gh5.gh 4 ima moj frend pa če mi ga posudit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ps 3!

više igra

i neznam kakve ti to ime veze sto ti imaš ''zakon komp'' preseracije ostavi za negdje drugdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

PITAO SAM GDJE IMA GH5 RABLJENI ZA 200-300KNViče

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
tin2816 kaže...

gle ja bum si kipil band hero sa svime zato kaj ima bolje bubnjeve,i isti su ko oni koji će izać na guitar hero 5 i gitara je ista,al u toj igri nema baš puno dobrih pjesma pa želim još kupit i gh5.gh 4 ima moj frend pa če mi ga posudit

nisi me skuzio pitam dal se gh moze igrat sa gamepadom tj bez gitare 

BUCKETHEAD
15 godina
neaktivan

e to neznam ja mislim da se može kad na gitari kod boja sa strane piše x, trokut itd

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 21:08 (tin2816).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ZzZ..kad malo bolje razmislim momci sa nekih 15 16 godina...njima netreba conzola..sad se vecinom igraju online igre (COD2 COD4 Dota itd...)..bezveze ce dat pare na ps3 ili xbox kad imaju vec pc koji moze da pokrece igre..koje ce naravno igrat preko neta...al msm da je ipak konzola za prave g33kove ili djecu koja su kontala prelaziti igre...KOJE SU PRESKUPE ZA PS3..xD..

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e pa ja imam 12 godina sad  22.2.2010.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel se više isplati kupit band hero sa svime ili gh5 sa gitarom (nema veze cijena)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Nvidia maniak kaže...

Pozz...raja...sam naslov teme govori sta ja zelim da mi pomognete...Imam po mom misljenju jak PC...mozete li mi pomoc pri odluci da li da kupim ps3 Slim...? stvarno sam u zabuni..:D

ako mislis kupovat igre onda ps3 ima jer ima puno bolje ekskluzive

GT5,metal gear solid,killzone 2,resistance 1 i 2,little big planet,eye pet,uncharted 1i2,deamon souls,

heavy rain,the last guardian,rachet n clank,inFamous,god of war 3 ..(gow3,gt5 i heavy rain ce uskoro doc)

i dolazi jos dosta kvalitetnih igara koje su samo za ps3

pa sad vi meni nabrojite xbox360 eksluzive(samo xbox 

koje ne dolaze na pc a da su vrjedne spomena)

Nadolazece xbox 360 ekskluzive:

HALO REACH , ALAN WAKE , SHADOW COMPLEX , MASS EFFECT 2(dolazi i za pc ALI NE DOLAZI ZA PS3) , CRACKDOWN 2 ,SPLINTER CELL:CONVICTION , GEARS OF WAR 3 , FABLE 3

I Metal gear solid Rising dolazi za xbox 360 tako da nije vise samo ps3 ekskluziva

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 0:28 (riboo).
16 godina
protjeran

nemojte se nadat da ce natal imat imat neke posebne igre jer on trosi 33% xboxove snage 

znaci 1 jezgru od 3 

http://kotaku.com/5443233/ces-burning-xbox-question-will-natal-not-work-with-high+end-games

BUCKETHEAD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

vjerojatno zato što ove skupe igre se ne mogu tako lako prilagoditi ovome sistemu, puno lakše je na specijaliziranim, jeftinijim igrama koje će se više raditi baš za tu namjenu.

Kasnije u budućnosti će biti naravno ali vjerojatno ništa prije slijedeće godine sa najboljom nadom.

15 godina
neaktivan

ma fućkaš sad i to za gh5.gdje ima ps3 slim 120gb za 2.200kn osim u oglasniku i da nije rabljeno(fidia)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tin2816 kaže...

gdje ima ps3 slim 120gb za 2.200kn osim u oglasniku i da nije rabljeno(fidia)

Jucer sam vidio u Sophoslabu u Garden Mallu da prodaju PS3 Slim 120 gb za 2145kn.

Novo naravno

17 godina
protjeran
I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Frend mi ima ps3 ,  i kad sam vidio sta to cudo sve moze, odmah sam ga pozelio za sebe, stvarno je miljama ispred ps2,  dobro  surfanje je malo petljavo, ali stvarno se isplati, a imas i blu ray pogon pa ako si flimofil i imas veliki tv uzitak zajamcen, dakle ps3....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gamer2 kaže...

Frend mi ima ps3 ,  i kad sam vidio sta to cudo sve moze, odmah sam ga pozelio za sebe, stvarno je miljama ispred ps2,  dobro  surfanje je malo petljavo, ali stvarno se isplati, a imas i blu ray pogon pa ako si flimofil i imas veliki tv uzitak zajamcen, dakle ps3....

da istina browzer nije nesto ali neke su glasine da ce firefox doc na ps3

BUCKETHEAD
16 godina
neaktivan

PSN nikad nece biti bolji od Xbox live-a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e ti kaj $e*eš nemožeš ga ni imat ako imaš chip.negdje sam čuo (negledam baš puno o xboxu)da su hrvatsku izbacili na liveu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu.jel mogu igrat ps3 (spojit) na svoj monitor:syncmaster 2233bw piše da ima hdpc sal nigdi ne piše da je hd pa jel se može?i još jedno pitanje jel ću moć prespoji svoje logitechove zvučnike 5.1 na ps3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nadam se da tse dosada već probali playstation home(nisam siguran jel se tako zove). Uglavnom, imate svojeg lika i idete po velikom svijetu (u igri su živi korisnici). Prezakon je, imate reklame za prave filmove, puno miniigara. I besplatno je naravno, jedino treba skidati dijelove svijeta u koji želite ići. U prosjeku 25mb po komadu. Probajte svakako...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
tin2816 kaže...

e ti kaj $e*eš nemožeš ga ni imat ako imaš chip.negdje sam čuo (negledam baš puno o xboxu)da su hrvatsku izbacili na liveu

Hrvatska nikad nije ni bila na live-u al to nije problem jer nađeš neku adresu i upises je a da je live bolji to je istina samo pogledaj neke usporedbe i vidjet ces da svi kazu da je live puno bolji i ko kaze da nemos igrat sa chipon nemos igrat ako te banaju a banove daju svakih nekolko mjeseci i ne daju ih svima koji imaju chip samo nekima

Moj prijatelj ima konzolu sa chipom vec 2 godine igra preko livea(ne skinute igre samo originale) i nije dobio ban.I molim te nemoj govoriti da je psn bolji jer nije, mozda je isplativiji ali bolji sigurno nije

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 19:58 (riboo).
15 godina
tin2816 kaže...

da ne otvaram novu temu.jel mogu igrat ps3 (spojit) na svoj monitor:syncmaster 2233bw piše da ima hdpc sal nigdi ne piše da je hd pa jel se može?i još jedno pitanje jel ću moć prespoji svoje logitechove zvučnike 5.1 na ps3?

Naravno da možeš spojit na monitor. Vidim da imaš DVI, pa samo uzmi DVI-HDMI adapter i uživaj. A što se tiče zvučnika, njih nisam nikad spajao na PS3, ali i njih bi trebao moć bez nekih problema spojitNamigiva

15 godina
neaktivan

ps3 ili xbox ... xbox ili ps3 ... svejedno .. šta god uzmes nes pogrijesti ;)

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ps3 ili xbox ... xbox ili ps3 ... svejedno .. šta god uzmes nes pogrijesti ;)

Slazem se stim jer obadvije konzole nude iste stvari za istu cijenu

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
tin2816 kaže...

Naravno da možeš spojit na monitor. Vidim da imaš DVI, pa samo uzmi DVI-HDMI adapter i uživaj. A što se tiče zvučnika, njih nisam nikad spajao na PS3, ali i njih bi trebao moć bez nekih problema spojitNamigiva

aa sta mislis zam oj monitor 225mw samsung

crna muha bijele boje...
15 godina
Nvidia maniak kaže...

aa sta mislis zam oj monitor 225mw samsung

Ako se ne varam taj ima HDMI, tako da ti ne treba adapter. Ali u svakom slučaju, možeš i ti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 1:05 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
tin2816 kaže...

e ljudi jel se može na ps3-i slim instalirat igra,pa da je igraš bez cd-a

kako je kolega rekao nemoze se,instaliravanje ti sluzi da bi se igra brze ucitavala,mozes ju instalirat al moras jos cd ubacivat 

znaci samo demo igre ili ako kupis preko store-a igru 

kaze mi fred da ce mi bit grafika ko na ps2...da li glumi pametnog? xD ili je stvarno istina..ma da ima hdmi

crna muha bijele boje...
16 godina
neaktivan

Supporting 1080P Inpu...sta to znaci za monitor 225mw..ako je to HDMI jel valja za ps3.-..

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice