Zuti karton za druge? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 859
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Zuti karton za pitanje?

Molim moderatora (F1-IVO) da mi objasni zasto zuti karton, referal linkovi? WTF?!?!? jos je smjesnije sto se time uopce ne bavim vise (zadnji put prije 1 god), zar ne smijem komentirati i govoriti sto je fake, a sto nije? zar se ne smijem raspitivati sto je fake, a sto nije?

Gdje sam ja to postavljao svoje refferal linkove? pitajte druge takoder i bas me zanima tko je ta faca koja me je prjavila, zar vi ne provjeravate sto drugi prijavljuju? koliko se sjecam, pitao sam samo druge sto misle o swagbucksu (tocnije, je li fake ili nije) i to nije bio uopce refferal link..... ono, briga me za karton ali dajte prvo pogledajte bolje radi li se o refferal linku ili ne odnosno krsenju pravila foruma ili ne. Nema nikakve logike da se prvo registriram, podijelim im podatke i tek onda pitam na forumu je li fake....... {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/vas-nacin-zaradu-novaca/132784.aspx  -   radi se o ovoj temi

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 22:20 (lovac82).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zuti karton za druge?

prije ce ti moderator odgovorit ak mu posaljes u PM :D

www.youtube.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zuti karton za druge?

Budes dobio jos jedan za spam {#}

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zuti karton za druge?

Mislim da je svaki komentar suvišan.

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

0 9 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice