glupo mi je jedino kad npr. dobijes crni, i onda ne mozes s tom E-mail adresom napravit drugi account
JA mislim da je loš
not
baš je dobar forum kaj oćete :D
Meni je ovaj forum pomogo više puta te ga zato volim 5+ i ekipa je zakon brzo odgovara i rado raspravlja i pomaže
Ja mislim da je forum jako dobar, više ga čitam nego što pišem, ali ga aktivno pratim. Naravno ni ovaj forum nije imun na neke ljude koji samo nabijaju poruke, bez pravog razloga, kao i mnogih drugih koji pitaju po stoti put već postavljena i odgovorena pitanja. Također ima mnogih ljudi koji gledaju druge korisnike (najčešće početnike) s visoka, te se stvarno ne odnose fer njima, te ih time na indirektan način vrijeđaju. Što se tiče kartona, nisam dobio ni jedan, niti mislim da ću ga ikada dobiti jer imam kulturu pisanja, te uvažavam svakoga tko ima drugačije mišljenje, te imam svisok tupanj samokontrole, što je ključna stvar pri pisanju postova.
Tko misli da je Bug forum loš? - Misli onaj ko je otvarao ovu temu
baš je dobar forum kaj oćete :D
Ja mislim da je forum jako dobar, više ga čitam nego što pišem, ali ga aktivno pratim. Naravno ni ovaj forum nije imun na neke ljude koji samo nabijaju poruke, bez pravog razloga, kao i mnogih drugih koji pitaju po stoti put već postavljena i odgovorena pitanja. Također ima mnogih ljudi koji gledaju druge korisnike (najčešće početnike) s visoka, te se stvarno ne odnose fer njima, te ih time na indirektan način vrijeđaju. Što se tiče kartona, nisam dobio ni jedan, niti mislim da ću ga ikada dobiti jer imam kulturu pisanja, te uvažavam svakoga tko ima drugačije mišljenje, te imam svisok tupanj samokontrole, što je ključna stvar pri pisanju postova.
Forum nije loš,dapače izvrstan je ako se naleti na dobru temu,nego je problem u previše klinčadije koja ima pristup internetu.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/ati-vs-nvidia/22290.aspx
jedino bi na forumo trebalo popraviti to da se poruke automatski "refreshaju" a ne da moraš "refreshat" cijeli forum da bi vidjeo ima li novih poruka. sve u svemu forum je dobar, puno je ljudi spremno pomoči. a stega modova je nužna ako ne i dobrodošla dok god je dobronamjerna i objektivna.
forum je vrlo dobar, al ima dosta nekorisnih tema kao što je naprimjer ova, nevidim nikakvog razloga da se takve teme otvaraju, kad već postoji tema sugestije!
forum je vrlo dobar, al ima dosta nekorisnih tema kao što je naprimjer ova, nevidim nikakvog razloga da se takve teme otvaraju, kad već postoji tema sugestije!

Meni nije jasna jedna druga stvar. Zašto se citira autor teme odmah u drugom postu? Jel to rade oni koji nemogu zapamtit pitanje autora ili se to radi samo tak da ima više teksta, tj. da tak izgleda...
Meni nije jasna jedna druga stvar. Zašto se citira autor teme odmah u drugom postu? Jel to rade oni koji nemogu zapamtit pitanje autora ili se to radi samo tak da ima više teksta, tj. da tak izgleda...
Ovo je ironija. Daj molim te otvori ovaj link i pogledaj prvi pa drugi post.
Nemam nikaj protiv tebe al to mi je besmisleno. Dva cm iznad nečijeg posta stvoji ISTI tekst U CIJELOSTI...
Ovo je ironija. Daj molim te otvori ovaj link i pogledaj prvi pa drugi post.
Nemam nikaj protiv tebe al to mi je besmisleno. Dva cm iznad nečijeg posta stvoji ISTI tekst U CIJELOSTI...

Još tema nije lock-ana?
cccc...
Mislim nisi ti sam ima takvih tema al to po meni nema smisla... samo su stranice veće i veće a ustvari nema toliko korisnog teksta.
meni je forum bas COOOOL!!!
Mislim nisi ti sam ima takvih tema al to po meni nema smisla... samo su stranice veće i veće a ustvari nema toliko korisnog teksta.

Ovo je od početka besmisleno (jer - kome se ne sviđa, ne mora posjećivati), no pustili smo u nadi da će biti kakvih konstruktivnih prijedloga, no ponavljate se, sve odlazi u krivom smjeru i nema nekog smisla... lock.