Tko misli da je Bug forum loš? zaključana tema

poruka: 85
|
čitano: 7.989
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Tko misli da je Bug forum loš?
F1-IVO kaže...
forumash no.1 kaže...

glupo mi je jedino kad npr. dobijes crni, i onda ne mozes s tom E-mail adresom napravit drugi account

I opet ces letit na glavu jer spamas do bola.
Temu bi trebalo zatvorit jer ce trolovi dolazit ko mutavi i pametovat.
 Potpis!
"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
16 godina
neaktivan
Tko misli da je Bug forum loš?

JA mislim da je loš

not

Danas je teško biti glup. Previše je Slovenaca. Xfire: inferno2912
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baš je dobar forum kaj oćete :D

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je ovaj forum pomogo više puta te ga zato volim 5+ i ekipa je zakon brzo odgovara i rado raspravlja i pomaže

Man Utd forever AMD Athlon64 X2 5000+, 2GB DDR2 800mHz RAM, Radeon HD3850 512mb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja mislim da je forum jako dobar, više ga čitam nego što pišem, ali ga aktivno pratim. Naravno ni ovaj forum nije imun na neke ljude koji samo nabijaju poruke, bez pravog razloga, kao i mnogih drugih koji pitaju po stoti put već postavljena i odgovorena pitanja. Također ima mnogih ljudi koji gledaju druge korisnike (najčešće početnike) s visoka, te se stvarno ne odnose fer njima, te ih time na indirektan način vrijeđaju. Što se tiče kartona, nisam dobio ni jedan, niti mislim da ću ga ikada dobiti jer imam kulturu pisanja, te uvažavam svakoga tko ima drugačije mišljenje, te imam svisok tupanj samokontrole, što je ključna stvar pri pisanju postova.

0 0 hvala 0
16 godina

Tko misli da je Bug forum loš? - Misli onaj ko je otvarao ovu temu

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

baš je dobar forum kaj oćete :D

Da, ne znam kako može biti takvih trolova, ali ima ih...

P.S. u bircu te čeka piće
"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
17 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

Ja mislim da je forum jako dobar, više ga čitam nego što pišem, ali ga aktivno pratim. Naravno ni ovaj forum nije imun na neke ljude koji samo nabijaju poruke, bez pravog razloga, kao i mnogih drugih koji pitaju po stoti put već postavljena i odgovorena pitanja. Također ima mnogih ljudi koji gledaju druge korisnike (najčešće početnike) s visoka, te se stvarno ne odnose fer njima, te ih time na indirektan način vrijeđaju. Što se tiče kartona, nisam dobio ni jedan, niti mislim da ću ga ikada dobiti jer imam kulturu pisanja, te uvažavam svakoga tko ima drugačije mišljenje, te imam svisok tupanj samokontrole, što je ključna stvar pri pisanju postova.

evo jedan post od mene
ma ti si savršen...imaš kulturu pisanja...bravo! ^^
U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
17 godina
neaktivan

Forum nije loš,dapače izvrstan je ako se naleti na dobru temu,nego je problem u previše klinčadije koja ima pristup internetu.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/ati-vs-nvidia/22290.aspx 

Failure is never an option I'm sorry, but if I want your advice on a gaming rig, I'll ask for it. I make a quarter-million in salary, I can afford the top of the line. Poor people should not be allowed to play this game, like the guy above me.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

Po drugi put:
POTPISUJEM!!!

upravo to je važno...
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina

jedino bi na forumo trebalo popraviti to da se poruke automatski "refreshaju" a ne da moraš "refreshat" cijeli forum da bi vidjeo ima li novih poruka. sve u svemu forum je dobar, puno je ljudi spremno pomoči. a stega modova je nužna ako ne i dobrodošla dok god je dobronamjerna i objektivna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 18:04 (alien).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

forum je vrlo dobar, al ima dosta nekorisnih tema kao što je naprimjer ova, nevidim nikakvog razloga da se takve teme otvaraju, kad već postoji tema sugestije!

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066
16 godina
neaktivan
pfliper kaže...

forum je vrlo dobar, al ima dosta nekorisnih tema kao što je naprimjer ova, nevidim nikakvog razloga da se takve teme otvaraju, kad već postoji tema sugestije!

tako je u ovoj temi netkoo jedino moze zaraditi karton!!!!
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
deja_vu kaže...
 hvala bogu da je, mi neki dobivamo zuti za duple postove a da se pogleda tema nespavalice onda bi normalni covjek razumio kakva su to pravila koja modovi jako naglasavaju,,,
 Normalan čovjek bi shvatio da postoji off ili social (kako god ga hoćeš nazvati) dio foruma gdje su pravila malo "fleksibilnija".

Naravno da će admin reagirati ako netko u temi The best buy monitor napiše, ne znam, "Joj, kak je meni plava boja baš fancy! Moje sve majice su plave." S druge strane, teme poput Nespavalice baš tome služe - za druženje, zafrkanciju, upoznavanje i tako...
Ak se mene pita bolje Birc i Nespavalice nego mali milijon tema tipa - Što radite trenutno? Što kuhate danas? Koje boje gaća danas nosite? Off topic! i sl.
Jedino što fali, al opet forum je relativno mlad pa razumljivo, jest nešto tipa - Petak tad i tad sastanak forumaša u toj i toj pivnici (s Bug novinarima / urednicima, naravno Belji se).

Sve u svemu, bug.hr je relativno mlad, ali odličan i zdrav forum na kojem se skuplja normalna geek bagra.
 po meni su to uber spam teme!Za upoznavanje odes u kafić pa se upoznas ili postoje chat-program  a ne spamanje na forumu..forum bi prvenstveno trebao sluzit za rijesavanje problema i ucenju neceg novog sto te zanima a ne "upznavanju"!
Svako ima svoje mišljenje pa tako ja i poštujem tvoje!Namigiva
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan

Meni nije jasna jedna druga stvar. Zašto se citira autor teme odmah u drugom postu? Jel to rade oni koji nemogu zapamtit pitanje autora ili se to radi samo tak da ima više teksta, tj. da tak izgleda...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Meni nije jasna jedna druga stvar. Zašto se citira autor teme odmah u drugom postu? Jel to rade oni koji nemogu zapamtit pitanje autora ili se to radi samo tak da ima više teksta, tj. da tak izgleda...

pa ne citira se bas u drugom postu....

npr... netko otvori temu i napise gomilu toga....i nekom je sve jasno osim necega...on citira samo taj dio teksta i ...pita ga ;)
16 godina
neaktivan

Ovo je ironija. Daj molim te otvori ovaj link i pogledaj prvi pa drugi post.

Nemam nikaj protiv tebe al to mi je besmisleno. Dva cm iznad nečijeg posta stvoji ISTI tekst U CIJELOSTI...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Ovo je ironija. Daj molim te otvori ovaj link i pogledaj prvi pa drugi post.

Nemam nikaj protiv tebe al to mi je besmisleno. Dva cm iznad nečijeg posta stvoji ISTI tekst U CIJELOSTI...

znam.. ..sta sad ja to neradim da se cini da ima vise teksta....on je pito ja sam mu odgovorio kako ja mislim da je tocno....

ovo za ati vs. nvidia si upravu!!!
16 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...
Bukva kaže...
 (...)
Ak se mene pita bolje Birc i Nespavalice 
(...)
 po meni su to uber spam teme!Za upoznavanje odes u kafić pa se upoznas ili postoje chat-program  a ne spamanje na forumu..forum bi prvenstveno trebao sluzit za rijesavanje problema i ucenju neceg novog sto te zanima a ne "upznavanju"!
 Uzmimo da se samo može na forumu postaviti pitanje i odgovoriti bez apsolutno ikakvog off-topica / flamea / slične neprofesionalnosti, koliko bi ljudi bilo na njemu?

U najboljem slučaju 2-3 freeka koji bi odgovarali na pitanja, a ostali bi došli samo kad bi imali problema.
U nešto crnijem scenariju, forum bi već odavno bio ugašen...
Moj tip žene? Plug'n'play
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
 pa zkj onda postoje takvi podforumi za upoznavanje i zafrkanciju. btw.ispada da nam forum uopće ni ne treba jer ak netko ima neki problem sa kompom ima support pa nek se njima obrati.
17 godina
neaktivan

Još tema nije lock-ana?

cccc...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim nisi ti sam ima takvih tema al to po meni nema smisla... samo su stranice veće i veće a ustvari nema toliko korisnog teksta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni je forum bas COOOOL!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Seky kaže...

Mislim nisi ti sam ima takvih tema al to po meni nema smisla... samo su stranice veće i veće a ustvari nema toliko korisnog teksta.

Pa kad je narod škrt podjelit koji koristan savjet ili odgovor... Izgleda da je stvarno kriza. Cool
17 godina
moderator

Ovo je od početka besmisleno (jer - kome se ne sviđa, ne mora posjećivati), no pustili smo u nadi da će biti kakvih konstruktivnih prijedloga, no ponavljate se, sve odlazi u krivom smjeru i nema nekog smisla... lock.

Domagoj

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice