Promjene u Oglasniku zaključana tema

poruka: 61
|
čitano: 5.669
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Promjene u Oglasniku
Miro kaže...

Nije cilj nagrađivati "stare" korisnike, već smanjiti prostor za moguće prevare. U igri su bili prijedlozi "3mj + 50 poruka", "6mj" i "samo pretplatnici", odlučili smo se za dva posljednja uvjeta.

Hvala na odgovoru.

Aj valjda neću prodavat 1908234701934 stvari pa onda bumpat jedno 20 puta u sat vremena {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
Promjene u Oglasniku

Ne svidja mi se to da su pretplatnici povlaštena kategorija, ali morate ih razumjeti(BUG), žive od toga, a i ovaj forum je čisto njihova dobra volja(iako sumnjam da imaju gubitke na njemu). Osobno me promjene ne diraju previše, u oglasniku sam imao samo jedan oglas(neuspješan), ali par puta sam kupio key i to će mi malo faliti, ali snaći ćemo se.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nikako se ne slažem s ovim!¨

Znači jedan tatin sinčić, tipa Goddisha kome tata plaća pretplatu može raditi što hoće u Oglasniku, dok mi pošteni (provjereno pošteni) gubimo prava?!

Sorry, ali big shi{#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
sudy_freak kaže...

Znači jedan tatin sinčić, tipa Goddisha kome tata plaća pretplatu može raditi što hoće u Oglasniku, dok mi pošteni (provjereno pošteni) gubimo prava?!

Sorry, ali big shi{#} 

Pa, lako oni nekog takvog mogu protjerati. Sad ne znam da li se pretplata može prenesti s jednog računa na drugi.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
17 godina
moderator
denix kaže...
sudy_freak kaže...

Sorry, ali big shi{#} 

Pa, lako oni nekog takvog mogu protjerati. Sad ne znam da li se pretplata može prenesti s jednog računa na drugi.

Jasno da se i pretplatnika može "protjerati" (događalo se i to), on time ne gubi pravo na pretplatu - već samo korisnička prava registriranog forumaša.

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 23:35 (Miro).
15 godina
Promjene u Oglasniku

Super je što se ovo sve oko oglasnika napokon riješilo.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
Promjene u Oglasniku

Miro smatras da su pretplatnici BUG-a posteniji?Ili sto?Ili su samo pretplatnici pa imaju to pravo?Ne svidaju mi se ova pravila,sve jesu samo postena nisu.Sry.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Promjene u Oglasniku

hmmm,ok promjene su se trebale napraviti,ali ne slažem se sa tim da možemo otvoriti samo jedan oglas mjesečno.moglo se još malo postrožiti uvjet za stavljanje oglasa,ali ne ga ograničiti na samo jedan mjesečno.

e sad ako je netko pretplatnik ne znači da ne bude nekog zmuljal za lovu.

evo jedan moguć scenarij:

uplati 267kn za godišnji bug i nekoga zahebe za npr.900kn na bugovom oglasniku i ima čistih 633kn u džepu,a policija kolko mi je poznato baš se ne i zamara prijevarama manjim od soma kn i zabadava ti imaš njegovo ime,prezime i adresu.

a opet sumnjam da budete vi davali adresu od mogućeg prevaranta prevarenom jer bi onda vi mogli nadrapati ako ovaj pošalje muljatora u bolnicu.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
zoharbizo kaže...

Miro smatras da su pretplatnici BUG-a posteniji?Ili sto?Ili su samo pretplatnici pa imaju to pravo?Ne svidaju mi se ova pravila,sve jesu samo postena nisu.Sry.

Nije rekao da su pošteniji,nego od njih ima podatke(ime,prezime.. itd) pa je manja mogučnost da će takav nekog zajebat nego neki anoniman forumaš.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Promjene u Oglasniku

Evo i da se ja izjasnim. Nisam ocekivao da ce se raspodjelit na sub kategorije, ali ajde moze proc, naviknut cu se... Tesko, al budem. A ovo 1 oglas mjesecno, to je katastrofa po meni. Kuzim da bug mora zaradit al to je cak lopvluk s njihove strane. Znaci da mi bude jasno...Kolko god kategorija bilo, imam pravo na 1 oglas mjesecno ako nisam pretplatnik.... mislim to mi je malo bezobrazno sta se meni pita... A ovaj da se moze oglas postavit tek sa 6 mj staza to u potpunosti podrzavam.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Promjene u Oglasniku

Ma prevarante ti nije briga za podatke. Možeš imati podatke i od njegove babe, kad mu ništa ne možeš (osim ubit ga). 

Policija češe guzicu, političari se ulizuju EU... Koga briga za malog Ivicu koji je popušio 500 kuna. Heh.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

10 0 hvala 1
14 godina
Promjene u Oglasniku

To je uredu i smatram da se treba imati odredeni staz na forumu za prodaju sto je i normalno.No ja recimo nisam pretplatnik a prodao sam mnogo stvari i nikad nikog nisam zahebo,sve mozete vidjeti u temama a zakinut sam ovako.Dakle jedna prodaja mjesecno.A ima jos takvih kao ja,mislim da ste mogli iznjedriti bolje rjesenje ali ok,vi ste modovi i imate to pravo. 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Promjene u Oglasniku

Kapitalizam je opaka stvar.

Pala je prodaja casopisa pa se mora na ove nacine kompenzirat.

A ovo s 1 oglasom mjesecno,zbilja svaka cast i slava,ocito je ACTA vec udarila na Bugu.

Ja osobno imam pun kufer temi otvorenih i pun kufer preporuka sto se prodaja tice,super,taman ste i postenima ukakali,a ni oni koji hoce nesto kupit nece imat od koga.

Ekselente! 

Moj PC  
13 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

dito to, kak je ovaj prokleti bjelic. Boli njega ona stvar kad da podatke od nekog pere koji stiti bjelica, al kad se dode peri pravi se englez. Ti njemu nis nemres jer nema dokaza. Mozes jedino plakat.

15 godina
neaktivan
Promjene u Oglasniku

Cool story bro, now tell me more ...

Posto nisam pretplatnik mogli bi mi ograniciti i posjetu na samo jednom dnevno ili tako nesto....

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 0:01 (rebelsy).

10 2 hvala 0
16 godina
Promjene u Oglasniku

idem odmah otvorit par accounta da mogu za 6mj krkat oglase do besvijesti

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Promjene u Oglasniku

i dont lajk it.

2 0 hvala 0
14 godina
Promjene u Oglasniku

Ako već želite smanjiti spam, zatražite OIB pri registraciji pa ga usporedite sa Imenom/Prezimenom :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Promjene u Oglasniku

ovo ide prema zatvaranju kolko vidim

I ovo je forum ,a ne ebay tak da se tu neki sistemi zastite i nemogu bas uvest 

ako vam je do toga onda se skupite i napravite vlastitu stranicu sa oglasima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
zoharbizo kaže...

To je uredu i smatram da se treba imati odredeni staz na forumu za prodaju sto je i normalno.No ja recimo nisam pretplatnik a prodao sam mnogo stvari i nikad nikog nisam zahebo,sve mozete vidjeti u temama a zakinut sam ovako.Dakle jedna prodaja mjesecno.A ima jos takvih kao ja,mislim da ste mogli iznjedriti bolje rjesenje ali ok,vi ste modovi i imate to pravo. 

BMK kaže...

A ovo s 1 oglasom mjesecno,zbilja svaka cast i slava,ocito je ACTA vec udarila na Bugu.

Ja osobno imam pun kufer temi otvorenih i pun kufer preporuka sto se prodaja tice,super,taman ste i postenima ukakali,a ni oni koji hoce nesto kupit nece imat od koga.

Ekselente! 

Čekaj, koliko sam shvatio - vas dvojica radite kao neki biznis s preprodajom na ovom forumu, a zgražate se nad "mogućnošću" da biste bili možda i pretplatnici časopisa - čiji je ovo forum?!?

Pa to je doista krasno! {#}

...
14 godina
Promjene u Oglasniku

Uhh strasno sam bogat,prodao par procesora i maticnih ploca starijih od Metuzalema.Sveukupna zarada skoro pa ravna nuli u 11 mjeseci,sve ulupano u hardwer koji volim i koji mi je hobi a uz to sam jos i student iz viseclane obitelji.A ti mi pricas o biznisu,pa uskracen sam za pravo prodaje ukoliko nekad zazelim prodati slucajno dva proizvoda u jednom mjesecu.Mnogo sam zaradio sada na ovoj HD 4670,200 kuna.

10 0 hvala 0
15 godina
Promjene u Oglasniku

Mislim da nova pravila neće sigurno povećati pretplatu, nego samo smanjiti broj oglasa ovdje, odnosno povećati na njuskalu. Ako je to cilj, go 4 it!

Ionako nakon posjete Anonymusa sve pada u vodu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Promjene u Oglasniku

Di je problem sto volim probat sav HW na koj mogu stavit svoje šape?Naravno da necu imat 10 grafickih ili SSD-a doma.

Ne,nemamo niakakv biznis.

I naravno da necu placat za casopis kad to sve mogu na netu, 10 puta kvalitetnije vidjet za 0kn.

Isto tako ne vjerujem u papir,te me boli srce kad u rukama drzim dio malog drvca. 

A nis,oglas mjesecno i kaj sad.

Moj PC  
10 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Promjene u Oglasniku

Di je tu logika?
Kako ti znas da ja mogu biti pretplatnik ? Ako nisam stalno na istoj adresi ili tako nesto...

Ako kupim casopis na kiosku, platim taj isti casopis vise od pretplatnika... ZAR SAM JA MANJE VRIJEDAN ?! 

15 0 hvala 2
14 godina
BMK kaže...

Ekselente! 

Ako je imalo demokratičan forum (gdje će se pitati i slušati "narod" - forumaše) ovo neće proći.

Mislim, aktivnost pada na forumu iz dana u dan, sve više. Nemojte ovime još više ubijati aktivne forumaše.

Ne prozivam nikoga, jasno da je ovo donešeno u dobroj namjeri (i kapa do poda zbog toga),ali metoda vam je loša.

Šteta!{#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
Promjene u Oglasniku
Miro, jedno pitanje. Ako primjerice sutra uzmem pretplatu i uplatim preko internet bankarstva dali dobivam poštom bug iz drugog mjeseca ili mi 1.3.(ili kada već šaljete) šaljete bug iz 3. mjeseca?
Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Di je tu logika?
Kako ti znas da ja mogu biti pretplatnik ? Ako nisam stalno na istoj adresi ili tako nesto tj. nisam u mogucnosti...

Ako kupim casopis na kiosku, platim taj isti casopis vise od pretplatnika... ZAR SAM JA MANJE VRIJEDAN ?! 

Ocu odgovor jer ovo je diskriminacija !

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 0:14 (rebelsy).
14 godina
dombak1608 kaže...
Miro, jedno pitanje. Ako primjerice sutra uzmem pretplatu i uplatim preko internet bankarstva dali dobivam poštom bug iz drugog mjeseca ili mi 1.3.(ili kada već šaljete) šaljete bug iz 3. mjeseca?

Dobit ćeš tek bug za 3. mjesec.

17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Di je tu logika?
Kako ti znas da ja mogu biti pretplatnik ? Ako nisam stalno na istoj adresi ili tako nesto...

vjerovatno smo mi manje vrijedni,a i bil bi pretplatnik ako mi nagovorite poštara koji ima prek 50 godina i uvijek najmanje promil alkohola u krvi da mi ga nosi pješice na treći kat jer mi ga fizički ne može staviti u sandučić.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
Promjene u Oglasniku

Hajdmo reći ovako: čovjek je stolar, kuhar, pekar..veterinar, policajac, Isus Krist.

Tek se regao na forum, ima par komponenti za prodat, i kolega/kapelan/sestra/radnica Kamenskog/whatever reklo mu da se preko Bugovog oglasnika može to zavrtit.

Ali ne - sjetio se netko da tek ako imaš godišnju pretplatu možeš prodavat, ili tek nakon 6 mjeseci sudjelovanja na forumu.

I sad što da misli gorenavedeni - jebo ti njihaka, odoh ja na Njušku ili Plavi oglasnik, ovdje me se želi ožednit za pare kojih nikad dovoljno! Platim pretplatu i moj dio od milodara/bakšiša/tipsa/ ode na razliku!

Gospodo bagovci, malo karikiram, ali nije vam neka fora, a vidi se i po komentarima da vam nije prošlo... Ukoliko zaista želite smanjiti postotak prijevara u oglasima (manje vjerojatno) ili jednostavno zaraditi više (puno vjerojatnije), postoje elegantniji načini od ovoga, bez da forumaše radite ovcama.

Recite bobu bob i popu pop - onaj koji plaća pretplatu ima pravo pristupiti oglasniku, onaj koji nema - ne može! Što znači 6 mjeseci ili 3 godine na forumu ako sam đubre?

Ne mažite nam oči, čisto radi poštovanja prema nama dugogodišnjim forumašima.

Hvala i lp,

Marin

Do NOT feed the troll!!
Moj PC  
13 0 hvala 6
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice