Problem s forumom zaključana tema

poruka: 79
|
čitano: 9.594
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Problem s forumom

....ovo mi se maloprije desilo....to je ok ili ?Samo da znam.

?? ??
v_maxcpp
17 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...

....ovo mi se maloprije desilo....to je ok ili ?Samo da znam.

Ispravlja se neka greška na forumu ili se vrši upgrade.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Problem s forumom

ništa strašno i meni se znalo to par puta desiti, ali stvarno svega par puta

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
Problem s forumom

Da ne otvaram novu temu pitam ovdje:

Radi se o sljedećem, kada preko svojeg PPC (HTC P3600) spajam na ovaj forum ne mogu nikako slati poruke, odnosno napisati nešto. Forum mi se normlno otvori, mogu pročitati sve, ali kako velim poslati poruki NE. Inače na Internet odlazim preko mobilne verzije IE, ali ostale forume koje posječujem, mogu normalno otvoriti, pročitati i NAPISATI, ali na ovom ne.

Moram priznati nisam na ovaj forum odlazio preko mobitela nekih mjecec dana pa se situacija možda i popravila, a ako nije molim BUG-ovce ako je moguće da to srede da se i preko mobilnog uređaja može odgovarati, odnosno pisati, a ne samo čitati. Ovo pišem sad jer odlazim nekih 10 dana na godišnji gdje će mi jedina veza na net biti moj HTC i WiFi mreža pa pišm sad kad mogu.

Hvala.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
HCSC kaže...

Radi se o sljedećem, kada preko svojeg PPC (HTC P3600) spajam na ovaj forum ne mogu nikako slati poruke, odnosno napisati nešto. Forum mi se normlno otvori, mogu pročitati sve, ali kako velim poslati poruki NE. Inače na Internet odlazim preko mobilne verzije IE, ali ostale forume koje posječujem, mogu normalno otvoriti, pročitati i NAPISATI, ali na ovom ne.

Moram priznati nisam na ovaj forum odlazio preko mobitela nekih mjecec dana pa se situacija možda i popravila, a ako nije molim BUG-ovce ako je moguće da to srede da se i preko mobilnog uređaja može odgovarati, odnosno pisati, a ne samo čitati. Ovo pišem sad jer odlazim nekih 10 dana na godišnji gdje će mi jedina veza na net biti moj HTC i WiFi mreža pa pišm sad kad mogu.

Hvala.

Žao mi je, no nemamo u planu za sada prilagođavati stranice mobilnim uređajima. Preporučam ti korištenje Opere Mobile (izašla je 9.5 beta i odlično radi), nisam probao postanje, no svakako je znatno bolja nego Pocket IE.
Domagoj
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Trenutno u IE7 kad otvorim nove poruke i kliknem na poruku ne otvori nego javi error on page, dok u Firefox-u normalno otvara. I nemogu dodati sliku u pruku jer nemam te opcije u IE7, tj samo piše Slike uz poruku: ali nema linka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Perica kaže...

Trenutno u IE7 kad otvorim nove poruke i kliknem na poruku ne otvori nego javi error on page, dok u Firefox-u normalno otvara. I nemogu dodati sliku u pruku jer nemam te opcije u IE7, tj samo piše Slike uz poruku: ali nema linka.

Meni radi, pa pretpostavljam da je problem kod tebe. Još netko sa sličnim problemom?
Koju poruku ti javi?
Domagoj
17 godina
neaktivan

Probao sam i resetirani PC ali i dalje je isto. Poruka je u donjem lijevom uglu "Error on page". Do danas je sve normalno radilo.
Isto tako ne mogu ni poslati poruku dok sam na IE7. Poruka je ista "Error on page".
17 godina
moderator
Perica kaže...

Probao sam i resetirani PC ali i dalje je isto. Poruka je u donjem lijevom uglu "Error on page". Do danas je sve normalno radilo.
Isto tako ne mogu ni poslati poruku dok sam na IE7. Poruka je ista "Error on page".
Ajde klikni na taj Error on page pa kopiraj što kaže...
Domagoj
17 godina
neaktivan

Evo poruke.

17 godina
neaktivan

Erro on page kad se koristi IE7 se javlja zbog nekih programa u startup-u ,probaj samo namjestiti da se pri startup-u podižu samo oni programi koji moraju a sve ostalo stopiraj
i nećeš imati error on page ,a i u postavkama neka skini kvačicu da te obavijeti o svakoj grešci na stranicama kad se učitavaju,a i pogledaj koji program si zadnji instalirao
a prije njega je sve normalno radilo.Vrati IE7 na osnovu bez ikakvih dodatnih aplikacija....inače su s IE7 takvi problemi.Prema razgovoru s operaterom MS podrškom većina problema je riješena tako da je u pitanju bio antivirusni program a i neki od programa pri startup-u koji nije MS.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan

Na kompu nije bilo nikakvih promjena od juče kad je sve normalno radilo. Sad sam napravio reset IE7 settings i sad radi normalno, nisam se prije sjetio da to probam. Hvala.

17 godina
neaktivan

...nemam nekih problema ali recimo čudne pjave kao što je ova je do čega?Na postu "Neće da se ugasi" tako ide naslov.Ma to je do korisnika i njegovog kompa pa
zanemarite post...to je sve ok..mora da je nešto svoje copy/paste.U prvu ruku sam mislio da je do mog browsera pa zato post.

što je to? što je to?
v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2008 16:42 (v_maxcpp).
17 godina
Domagoj kaže...
HCSC kaže...

Hvala.

Žao mi je, no nemamo u planu za sada prilagođavati stranice mobilnim uređajima. Preporučam ti korištenje Opere Mobile (izašla je 9.5 beta i odlično radi), nisam probao postanje, no svakako je znatno bolja nego Pocket IE.
Evo vratih se s godišnjeg i ništa od mog postanja, isprobao i preko Pocket IE i preko Opere Mobile 9.5 beta i druge Opere mislim mini pa ništa. Ubiti kad pokušam napisati post preko Opere javlja mi neka ograničenja.
hcsc
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

jeste primjetili kako je bug.forum sve sporiji i sporiji?

Evo kliknem na 'novu poruku' i treba mu sigurno 10-20 sekundi da ucita stranicu. Pisem s 16mbit veze i dok drugi forumi lete ovaj se ponasa poprilicno kao penzioner.

A da ne govorim o ads.bug.hr ili sto se to vec ispise kad mi se stranica ucitava, srecom ne vidim nikave oglase za sada!

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Ljudi sredite problem sa cookiesima i Operom.

Koristim Opera 9.51 i ako se nekim slucajom odlucim da obrisem sve cookie nakon toga nema sanse da me forum zapamti.

Odjednom se stvar "sama" od sebe popravila ali se i dalje ne osudim da brisem cookie.

Lepo napisem e-mail i pass. kliknem "zapamti me" ali nema pamcenja.Gasim tab i stvar ide iz pocetka.

Jedina opcija koja mi pomaze u svemu tome je operin wand.

Sa ostalim forumima i strane koje "pamte" login nemam problema.Ali moram bar jednom u dve nedelje da obrisem cookie.

Sto se tice funkcionalnosti,brzine ucitavanja i postanja nemam nikakvih problema.

Brzina mi je 3Mb/sec i koristim ADSL (iz Makedonije....ako to ista znaci)

0100110001100001011110100110000101110010011101010111001101001100011011110110111001100 111

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s forumom

Imam problem da ne mogu postati iz Mozille Firefox dok iz IE-a recimo mogu.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Maxx kaže...

Imam problem da ne mogu postati iz Mozille Firefox dok iz IE-a recimo mogu.

Vjerojatno ovo (dajte ljudi tražite stare postove, pa ne možemo ponavljati svaki dan isto).
Domagoj2
17 godina
moderator
Problem s forumom

Lockam ovu temu jer se nakotilo tisuću problema u istoj temi što je totalno nepregledno.

Ako imate problem - prvo potražite je li već bilo govora o njemu, a ako nije, otvorite novu temu i u naslov stavite skraćeni opis problema da se lakše traži i snalazi.

Domagoj2
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 9:11 (Domagoj).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice