Nemoj davati TD-ove debilima pa ce te manje vrijedjati. Ignore je najbolja moguca opcija i slazem se da moderatori ne bi trebali obavljati duznost necijih roditelja. Ignoracija je najbrzi i najlaksi nacin izbjegavanja glupih svadja, kako u zivotu tako i tu.
Ono sto bi trebalo je uskladiti moderatorske kriterije jer je ocito da Lazarus daje kartone onima koji vrijedjaju u PP a Ivo ne.
Nismo se nesto dobro razumjeli pa moram uprostenim i skracenim putem preko primjera. Dakle, ako se meni javi forumas sa 3 godine "staza", i uz to ima manje/vise dobro vladanje, i kaze da ga neki "Perica" (koji je 2-3 mjeseca) vrijeda na pvt onda ja ne idem grlom u jagode vec idem pogledati Pericu pa zatim vidim sa cime je povezana ta privatna poruka i tako...
Danny i IVO su u pravu, ne mozemo nadgledati privatne poruke i reagirati na sve i svasta. Poslao vam je uvredljivu poruku? Prije sto je otvorite vidite da je od Perice, jel? Ako je tako obrisite je. Ako je Perica uporan blokirajte ga. Ako napravi novi account prijavite ga.
Kao sto IVO kaze privatne poruke moderirate sami. Ako je netko uporan sa vredanjem prijavite.
Ovo je moje videnje stvari. Ja necu dozvoliti prividan mir na forumu a divljanje na privatnim porukama