Prijedlog za sankcioniranje privatnih poruka zaključana tema

poruka: 42
|
čitano: 3.162
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Prijedlog za sankcioniranje privatnih poruka
BlueMax kaže...

Nemoj davati TD-ove debilima pa ce te manje vrijedjati. Ignore je najbolja moguca opcija i slazem se da moderatori ne bi trebali obavljati duznost necijih roditelja. Ignoracija je najbrzi i najlaksi nacin izbjegavanja glupih svadja, kako u zivotu tako i tu.

Ono sto bi trebalo je uskladiti moderatorske kriterije jer je ocito da Lazarus daje kartone onima koji vrijedjaju u PP a Ivo ne.

Nismo se nesto dobro razumjeli pa moram uprostenim i skracenim putem preko primjera. Dakle, ako se meni javi forumas sa 3 godine "staza", i uz to ima manje/vise dobro vladanje, i kaze da ga neki "Perica" (koji je 2-3 mjeseca) vrijeda na pvt onda ja ne idem grlom u jagode vec idem pogledati Pericu pa zatim vidim sa cime je povezana ta privatna poruka i tako...

Danny i IVO su u pravu, ne mozemo nadgledati privatne poruke i reagirati na sve i svasta. Poslao vam je uvredljivu poruku? Prije sto je otvorite vidite da je od Perice, jel? Ako je tako obrisite je. Ako je Perica uporan blokirajte ga. Ako napravi novi account prijavite ga.

Kao sto IVO kaze privatne poruke moderirate sami. Ako je netko uporan sa vredanjem prijavite.

Ovo je moje videnje stvari. Ja necu dozvoliti prividan mir na forumu a divljanje na privatnim porukama

Relation to the original topic decreases with every single post
17 godina
Prijedlog za sankcioniranje privatnih poruka

Stiglo mi je na kucnu adresu pismo uvredljivog sadrzaja od osobe koja je ujedno clan foruma...

Mogu li ga prijavit?

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daj odmah. Ima da mu spičim crveni.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
protjeran

Najveci problem na ovom forumu je sto ne vrijede ista pravila za sve.

Kao na primjer multiacc prvo je bilo pravilo da ako si protjeran ne smijes praviti novi acc no s vremenom je se to promjenilo sad je pravilo da se ne smi imat 2 aktivna acc.

Molim vas da napiste pravila koja ce vrijediti za sve forumase bez iznimaka.

Zasto perica12435345346556 nebi imao ista prava na forumu kao neki stariji clan???

2 2 hvala 0
17 godina

Clan je i nekih drugih foruma...

...moram jos razmislit kome sve da ga prijavim

Moram ovo pametno odigrat

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zabranjeno je imati dva ili više aktivna računa. Sve dok poštuješ pravila foruma nitko te neće protjerati.

I ćema nemoraš glumiti da nadležni nevide što radiš pa onda glumiš tu svetoga oca. Vide oni sve i koliko accoutna imaš i koliko si imao.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kant kaže...

Clan je i nekih drugih foruma...

...moram jos razmislit kome sve da ga prijavim

Moram ovo pametno odigrat

Ako je clan nekog "domaceg" foruma koji je ujedno i hostiran u Hrvatskoj ili kod tvog ISP-a. Prijavi....telefonom. Zatim pismo u ruke i pravac policija

Policija mora reagirati na osnovu prijave

Relation to the original topic decreases with every single post
14 godina

Mislim da bi trebali postedit modove i moderirat sami,tipa prijavi i ignore,tu su u pravu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
17 godina

Naravno, kako hoćete. Znam da bi redarstvom na cijelom forumu imali kasnije manje posla,

jer ti sitni kočijaši su u biti isti koji prije ili poslije "puknu" i izdaju svoj pravi karakter i na

forumu... Kad takvi znaju da postoji kućni red na svim nivoima, ne prave probleme.

(kao pušenje u tramvaju: kad vide da nitko ne puši, ni ne pokušavaju provjeriti kakva je kazna) 
Meni svejedno, nit sam koga prijavljivao nit je bilo potrebe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Osobno mislim da je zloupotreba bilo kojeg od alata ovog foruma za vrijeđanje, prijetnje i slično validan razlog za sankcioniranje. Istina, imam načine za rješavanje takvih korisnika i ne pogađa me nečije ventiliranje putem pp-a, no eto moj stav je: ako osoba koristi mogućnosti ovog foruma za takvo ponašanje, kao takva bi na forumu trebala biti podložna sankcioniranju. 

U izvedivost i mogućnost zlouporabe/falsificiranja pp-a ne ulazim jer u tim vodama nisam neki plivač.

Mislim da bi bilo dobro držati se argumentiranja, a ne osobnih napada tipa ''zašto i kako je netko moderator'' i sličnih teorija zavjere (da, branim moderatore jer se uvlačim i želim biti u ''in crowd'' :P)

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Whatever kaže...
Kant kaže...

Stiglo mi je na kucnu adresu pismo uvredljivog sadrzaja od osobe koja je ujedno clan foruma...

Mogu li ga prijavit?

Ne !!

Sačekaš da TAJ nešto prodaje na oglasniku, kažeš da si kupac, čovjek ti lijepo da adresu, tel. broj i onda ga posjetiš kući i daš mu crveni {#}

Iako mi se svida opcija,ona sama trazi spustanje na razinu zivotinje i nasilje i tako bi se smjestia u isti kos kao i doticni covjek.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Privatne poruke su privatne poruke. Privatne. Ne možemo ih niti želimo čitati. Skrinšot niti kopipejst nisu dokaz jer se mogu fejkati.

Ako vam smetaju, isključite ih ili ignorirajte problematične.

Ako vas netko uvrijedi, idite na policiju.

Ako je stradao samo vaš ego, onda odrastite.

Je li se itko ikada žalio Googlu što mu je na GMail došla uvreda? Nije.

Jeste li se ikada žalili vlasniku što vas je netko uvrijedio u njegovom kafiću? Niste.

Jeste li kad tužili Bandića što vam je bakica na Trgu bana Jelačića opsovala mater? Niste. 

Zato molim lijepo.

Hvala na prijedlogu, no nije izvediv.

Domagoj

8 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice