Kako se napreduje? zaključana tema

poruka: 58
|
čitano: 18.062
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako se napreduje?

Hmmm...vidiš, oduvijek sam mislio da je naxeem jedan od bugovacaNeodlučan.

Na forumu sam skoro godinu dana, a tek ~150 postova...loše, loše, a i nisam pretjerano pomogao drugima, dobro, možda u PF PC Igre malo.

Ništa od moderskog statusa za mene :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kako se napreduje?

ja nekad ne napišem post i tjedan dana, a onda me uhvati ludilo pa 20 na dan

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako se napreduje?

jee sto se vi opterecujete koji vam je status i dal ste mod ili ne ....sta vam taj status znaci dal si moljac ili bubamara na narkoticima? nista ,AMA BASH nista ,neko je rekao kad imas vise postova onda te poshtuju ,znaci ko spamuje treba ga postovati? NE!!! a u vezi moderatora....sta vam sad i to toliko bitno? nekom bi brisali postove,nervira vas,glumili bi cara,mini evil genius? ako je tako onda i dobro sto niste mod niti to zasluzujete.... cuti ,pomazi ako znas,ako ne znas pitaj,trazi ....i cao ...to je forum...a ne se takmiciti ko ima vise postova i dal je neko mod ili ne ? The End

K'eni pa te vat' ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 0:49 (BugSU).
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Hmmm...vidiš, oduvijek sam mislio da je naxeem jedan od bugovacaNeodlučan.

Na forumu sam skoro godinu dana, a tek ~150 postova...loše, loše, a i nisam pretjerano pomogao drugima, dobro, možda u PF PC Igre malo.

Ništa od moderskog statusa za mene :P

vidiš, a ja sam tu manje od 3 mjeseca i imam skoro 1000 postova i pomažem gdje stignem
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
 vidiš, a ja sam tu manje od 3 mjeseca i imam skoro 1000 postova i pomažem gdje stignem
 Khm..spamer.. hehehe Šalim se. :)

Svaka čast ako si pomagao toliko. Stvarno impresivno. :)
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
jee sto se vi opterecujete koji vam je status i dal ste mod ili ne ....sta vam taj status znaci dal si moljac ili bubamara na narkoticima? nista ,AMA BASH nista ,neko je rekao kad imas vise psotova onda te postuju ,znaci ko spamuje treba ga postovati? NE!!! a u vezi moderatora....sta vam sad i to toliko bitno? nekom bi brisali postove,nervira vas? ako je tako onda i dobro sto niste mod niti to zasluzujete.... cuti ,pomazi ako znas,ako ne znas pitaj,trazi ....i cao ...to je forum...a ne se takmiciti ko ima vise psotova i dal je neko mod ili ne ? The End
 Tu si u pravu.
Ma nekima je jednostavno važno da su negdje moderator da bi se mogli hvalit negdje drugdje da su moderator da bi ih drugi gledali ko bogove.
Nije to toliko bajno ko što svi misle.
A i bez mod statusa se ostane u roku odmah ako se zase*e stvar.
Dakle nije baš da sve smiješ.
A ni nekažnjiv nije nitko.
Rad moderatora je potrebna i ozbiljna stvar a ne zezancija i nacin za hvalisanje.
Treba se imati i neka vrsta volje/poziva/neznam kak da to nazovem za radit ko mod.
To je dobrovoljan i dobrotvoran rad.
Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
BugSU kaže...
jee sto se vi opterecujete koji vam je status i dal ste mod ili ne ....sta vam taj status znaci dal si moljac ili bubamara na narkoticima? nista ,AMA BASH nista ,neko je rekao kad imas vise psotova onda te postuju ,znaci ko spamuje treba ga postovati? NE!!! a u vezi moderatora....sta vam sad i to toliko bitno? nekom bi brisali postove,nervira vas? ako je tako onda i dobro sto niste mod niti to zasluzujete.... cuti ,pomazi ako znas,ako ne znas pitaj,trazi ....i cao ...to je forum...a ne se takmiciti ko ima vise psotova i dal je neko mod ili ne ? The End
  Tu si u pravu.
Ma nekima je jednostavno važno da su negdje moderator da bi se mogli hvalit negdje drugdje da su moderator da bi ih drugi gledali ko bogove.
Nije to toliko bajno ko što svi misle.
A i bez mod statusa se ostane u roku odmah ako se zase*e stvar.
Dakle nije baš da sve smiješ.
A ni nekažnjiv nije nitko.
Rad moderatora je potrebna i ozbiljna stvar a ne zezancija i nacin za hvalisanje.
Treba se imati i neka vrsta volje/poziva/neznam kak da to nazovem za radit ko mod.
To je dobrovoljan i dobrotvoran rad.
sad bi dobio thanks/+ reputation ond mene da postoji opcija :D
u vezi posta, da samo sto je nekima izgleda doslo iz dupeta u glavu da budu modovi (a 50% poruka su napravili bas u ovoj temi) jer bi se u predskolskom medju prijateljima mogli hvaliti da su mod na BOL forumu .....
"waoo ti si mod na bugovom forumu? "
"pa da ,znam ti ja sve tamo u redakciji ,pijem kaficu snjima oni me pitaju za mishljenja"

I evo sad je ovde krenulo koliko je ko na forumu i koliko je ko postova napravio...moze svako po 1000 postova napraviti a 2% da su mu vredna ,ovi ostali zali boze bajta na serverskom disku....

i cudi me sto ova tema nije zakljucana 
K'eni pa te vat' ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 0:56 (BugSU).
17 godina
neaktivan
Kako se napreduje?

Dobra stvar da ste ukinuli onaj post count, manje spama. Sad, znam da svi žele biti jedinstveni itd. al dobra stvar na drugim forumima je reputation/ rep points što je veći pokazatelj nečijeg  dobročinstva na forumu nego išta drugo. Bilo bi lijepo to uvesti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebalo bi nam više statusa...

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)
16 godina
FlyBoy kaže...

Dobra stvar da ste ukinuli onaj post count, manje spama. Sad, znam da svi žele biti jedinstveni itd. al dobra stvar na drugim forumima je reputation/ rep points što je veći pokazatelj nečijeg  dobročinstva na forumu nego išta drugo. Bilo bi lijepo to uvesti.

Dajem glas za ovo.
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
FlyBoy kaže...

Dajem glas za ovo.
 Također.
Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
16 godina
protjeran
Kako se napreduje?

Slazem se da se uvede reputacija + - rep(ideja predobra)Tako bi se najbolje znalo ko se trudi da pomogne nekome   a ko da odmogne.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bez zamjerke, ove titule mi se doimaju pederski... bubamara, biljna us? wtf?

nhf

16 godina
neaktivan
nitro_vip kaže...

Bez zamjerke, ove titule mi se doimaju pederski... bubamara, biljna us? wtf?

nhf

Neodlučan  ako ti se ne sviđa ne se*i bez veze ili se žali gradskoj upravi vodovoda. Ako si malo čitao postove iznad znaš zašto je to tu.
In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too!
16 godina
Kako se napreduje?

Neznam koga to uopče pere koji si raking, jer ovj forum neki ljudi koriste za rješavanje problema, za to da doznaju neštoi sl,

a ne kao neki koji žele biti što veći raking pa otvraju teme poput "pogodi film", "pogodi igru" ili sl;

Takve teme su postvljene samo radi toga da se dođe do što više poruka odnosno rakinga!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kako se napreduje?

bilo bi ludo kad bi moderatori vodili rat sa kartonima jedan drugome hehe

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Još malo pa naxeem postaje...

ljudi još 4 poruke i naxeem će ih imati 4000 i onda više neći bit bubamara na steroidima. čestitam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Još malo pa naxeem postaje...
jurluk kaže...

ljudi još 4 poruke i naxeem će ih imati 4000 i onda više neći bit bubamara na steroidima. čestitam

baš me zanima koji je sljedeći status,naxeem čestitke (fali ti još 30-tak poruka)
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
Kako se napreduje?

Mozda nije iza 4000 novi rank.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pošto stoji 3000-xxxx mislim da za 4000 nema ranga

ali mislim da je trebalo više ih napraviti, svakih 200 poruka neka titula, ja trenutno imam preko 300 i pomažem gdje god stignem, samo da nisam na poslu od 7 do 15 mislim da sada nebi imao ni 10 poruka Cool

ovako fino odmorim mozak s vremena na vrijeme i pomognem gdje mogu

LP

17 godina
jurluk kaže...

3966 atm, kak si izracunal da jos 4? :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Kako se napreduje?

Joj pa cime se vi bavite?Pratite tko ima koliko postova i koji rank ima...ccc

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Joj pa cime se vi bavite?Pratite tko ima koliko postova i koji rank ima...ccc

javio se krpelj Namigiva

ma zeka

iskreno zanimalo me koliko mi još treba do iduče titule, kad ono vidi diskusija, uglavnom premašio sam 350, još nekih 140 i eto me s novom titulom, bit ću moljac

HU-HU!!!!!!!!!!!!!!
16 godina
neaktivan
Kako se napreduje?

Ma bolje da nista ne pise.Bas se osjecam ko zgazeni kukacCool.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
Aki kaže...
jurluk kaže...

falilo mu je četiri poruke, jedan dan idem vidjet koja je sljedeća titula ono vidim 3965 Plač... a baš me zanima, mora da je neki kreativan rank Belji se
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 14:10 (leo_819).
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Ma bolje da nista ne pise.Bas se osjecam ko zgazeni kukacCool.

prije kao zgaženi krpeljCool

LP
16 godina
Mod postaneš samim znanjem i ponašanjem na forumu.
Nema to veze sa brojem postova ili koliko si dugo tu.
Mi primjetimo tko se kak ponaša i koliko zna i pomaže drugima.
Kad nas decki iz redakcije pitaju ko bi bio pogodan za moda vec imamo svoje kandidate i predložimo ih.
Naravno možeš i sam pisat redakciji(ili Miri ili Domagoju) da bi bio mod pa cemo to interno raspravit i javit ti šta je odluceno.
Nadimak(Nick) nemožeš promjenit
 Onda kaj se tiče ponašanja - Naxeem baš tu i ne spada! Pogotovo nekim svojim komentarima u zadnje vrijeme gdje smo po njemu svi poluinteligentni majmuni!
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
jurluk kaže...

ajoooj. ma ništa. zanemarite. žurio sam se i onda sam negdje vidio da ima 3996 poruka, a to je onda sigurno bilo 3966. ispričavam se zbog toga. Sramim se ma 6 i 9 su skoro pa isti brojevi.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice