Hmmm...vidiš, oduvijek sam mislio da je naxeem jedan od bugovaca.
Na forumu sam skoro godinu dana, a tek ~150 postova...loše, loše, a i nisam pretjerano pomogao drugima, dobro, možda u PF PC Igre malo.
Ništa od moderskog statusa za mene :P
Na forumu sam skoro godinu dana, a tek ~150 postova...loše, loše, a i nisam pretjerano pomogao drugima, dobro, možda u PF PC Igre malo.
ja nekad ne napišem post i tjedan dana, a onda me uhvati ludilo pa 20 na dan
jee sto se vi opterecujete koji vam je status i dal ste mod ili ne ....sta vam taj status znaci dal si moljac ili bubamara na narkoticima? nista ,AMA BASH nista ,neko je rekao kad imas vise postova onda te poshtuju ,znaci ko spamuje treba ga postovati? NE!!! a u vezi moderatora....sta vam sad i to toliko bitno? nekom bi brisali postove,nervira vas,glumili bi cara,mini evil genius? ako je tako onda i dobro sto niste mod niti to zasluzujete.... cuti ,pomazi ako znas,ako ne znas pitaj,trazi ....i cao ...to je forum...a ne se takmiciti ko ima vise postova i dal je neko mod ili ne ? The End
Dobra stvar da ste ukinuli onaj post count, manje spama. Sad, znam da svi žele biti jedinstveni itd. al dobra stvar na drugim forumima je reputation/ rep points što je veći pokazatelj nečijeg dobročinstva na forumu nego išta drugo. Bilo bi lijepo to uvesti.
trebalo bi nam više statusa...
Dobra stvar da ste ukinuli onaj post count, manje spama. Sad, znam da svi žele biti jedinstveni itd. al dobra stvar na drugim forumima je reputation/ rep points što je veći pokazatelj nečijeg dobročinstva na forumu nego išta drugo. Bilo bi lijepo to uvesti.
Slazem se da se uvede reputacija + - rep(ideja predobra)Tako bi se najbolje znalo ko se trudi da pomogne nekome a ko da odmogne.....
Bez zamjerke, ove titule mi se doimaju pederski... bubamara, biljna us? wtf?
nhf
Bez zamjerke, ove titule mi se doimaju pederski... bubamara, biljna us? wtf?
nhf
Neznam koga to uopče pere koji si raking, jer ovj forum neki ljudi koriste za rješavanje problema, za to da doznaju neštoi sl,
a ne kao neki koji žele biti što veći raking pa otvraju teme poput "pogodi film", "pogodi igru" ili sl;
Takve teme su postvljene samo radi toga da se dođe do što više poruka odnosno rakinga!!
bilo bi ludo kad bi moderatori vodili rat sa kartonima jedan drugome hehe
ljudi još 4 poruke i naxeem će ih imati 4000 i onda više neći bit bubamara na steroidima. čestitam
ljudi još 4 poruke i naxeem će ih imati 4000 i onda više neći bit bubamara na steroidima. čestitam
Mozda nije iza 4000 novi rank.
pošto stoji 3000-xxxx mislim da za 4000 nema ranga
ali mislim da je trebalo više ih napraviti, svakih 200 poruka neka titula, ja trenutno imam preko 300 i pomažem gdje god stignem, samo da nisam na poslu od 7 do 15 mislim da sada nebi imao ni 10 poruka
ovako fino odmorim mozak s vremena na vrijeme i pomognem gdje mogu
LP
Joj pa cime se vi bavite?Pratite tko ima koliko postova i koji rank ima...ccc
Joj pa cime se vi bavite?Pratite tko ima koliko postova i koji rank ima...ccc
Ma bolje da nista ne pise.Bas se osjecam ko zgazeni kukac.
Ma bolje da nista ne pise.Bas se osjecam ko zgazeni kukac.