Bug Oglasi feedback rating

poruka: 6
|
čitano: 2.201
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle, ne pratim mnogo ovaj podforum pa ne znam da li je prijedlog već postojao. No, znate kako na ebayu imate onaj feedback sistem gdje neko ocijeni nekog i da komentar kakav je trgovac? Mogli ste dodati tu kategoriju na profil korisnika koji je objavio oglas, na njegovom profilu bi ljudi mogli dati feedback za određeni proizvod/uslugu koji su kupili/prodali.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

A na koji nacin ces potrvditi da je osoba koja je dala feedback zapravo osoba koja je proizvod i kupila?

I kako ces uopce potvrditi da je prozivod uopce prodan, kako ces potvrditi da je proizvod ikad bilo moguce i kupiti.

Hrpa prevaranata ce otvarati lazne oglase, otvarati nove racune na forumu sami sebi dizati rejting da bi izgledali posteni.

U svakom slucaju, ako transfer novca nejde preko samog BUG-a, feedback je neizvediv.

Odnosno nije neizvediv nego je nepouzdan i lako ga je lazirati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 16:17 (Tyberius_Prime).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Bug Oglasi feedback rating
Tyberius_Prime kaže...

A na koji nacin ces potrvditi da je osoba koja je dala feedback zapravo osoba koja je proizvod i kupila?

I kako ces uopce potvrditi da je prozivod uopce prodan, kako ces potvrditi da je proizvod ikad bilo moguce i kupiti.

Hrpa prevaranata ce otvarati lazne oglase, otvarati nove racune na forumu sami sebi dizati rejting da bi izgledali posteni.

U svakom slucaju, ako transfer novca nejde preko samog BUG-a, feedback je neizvediv.

Odnosno nije neizvediv nego je nepouzdan i lako ga je lazirati.

Pa, mogli bi recimo ubaciti opciju da feedback mogu dati samo ljudi koji imaju preko recimo 6 mjeseci na bugu. Ukoliko je napravio multi acc i aktivan je na 2+ accova onda se svi možemo sažaliti nad objavljivačem oglasa koliko je besposlen.

13 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Pa, mogli bi recimo ubaciti opciju da feedback mogu dati samo ljudi koji imaju preko recimo 6 mjeseci na bugu. Ukoliko je napravio multi acc i aktivan je na 2+ accova onda se svi možemo sažaliti nad objavljivačem oglasa koliko je besposlen.

Besposlen dok vara ljude. A ako vara ljude, vara ih jer ima koristi od toga, tako da mu nece biti problem napraviti desetak korisnickih racuna i ostaviti da sjede.

ne kostaju ga nista, ne bole ga, ne zuljaju.

Uostalom, ovdje je bilo jako puno prevara koje su radili ljudi sa debelo iznad 2 godine staza na forumu. I rijec je bila o dosta aktivnim clanovima.

Tako da ni to nije bas najpouzdanija metoda.

16 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

Besposlen dok vara ljude. A ako vara ljude, vara ih jer ima koristi od toga, tako da mu nece biti problem napraviti desetak korisnickih racuna i ostaviti da sjede.

ne kostaju ga nista, ne bole ga, ne zuljaju.

Uostalom, ovdje je bilo jako puno prevara koje su radili ljudi sa debelo iznad 2 godine staza na forumu. I rijec je bila o dosta aktivnim clanovima.

Tako da ni to nije bas najpouzdanija metoda.

Dakle ebay je i dalje najsigurnija opcija za trgovanje {#}

13 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Dakle ebay je i dalje najsigurnija opcija za trgovanje {#}

Nista nije 100% sigurno, ali obzirom na politiku BUG-a da oni ne snose nikakvu odgovornost, sigurnije je.

S tim da meni jos uvijek nije jasno zasto su se oglasi preselili sa foruma na drugu lokaciju.

Ako zakon zahtjeva da korisnik ostavi svoje podatke prilikom predaje oglasa, ok, nema problema. Stavit cu i broj cipela ako treba.

Ali premjestati oglasnik sa foruma na drugi dio web stranice nema logike.

Nije bas da je premjesten na drugu domenu, specijaliziranu za online prodaju i registriranu kao trgovacki obrt.

Pretpotstavljam da je bilo jednostavnije obrisati jedan dio foruma i sve skupa prebaciti na drugo mjesto nego prtljati sa premjestanjem oglasa, stavljanjem oglasa u javnosti sakriven dio foruma gdje bi oglas stajao neaktivan dok ga korisnik ne bi reaktivirao unosom svojim podataka i tako dalje. 

Ali ja idem u offtopic a moj najdrazi moderator xxx-man budno kao sokol prati svaki moj pokret i drzi prst na "zuti karton" okidacu ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice