Bug dvd medij

poruka: 9
|
čitano: 1.107
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Bug dvd medij

Pored interneta očito je da se bug ekipi ne isplati praviti dvd medije.

Možda da se samo u jednoj godini napravi velika kolekcija aplikacija, demo igara itd, možda sve ugurat na dva medija i staviti kao nekad uz časopis??? 

Ima nas tu koji želimo imati dvd pored sebe kada treba nabrzinu instalirat nesto a dvd je ponekad praktičniji od interneta, pogotovo kada instaliramo na računalo koje nema internet ili u tada iz nekog razloga internet ne radi. 

Ili možda u obliku nekog usb sticka od 64 gb, više nisu toliko skupi a jednom godišnje barem napravite kolekciju svega.

Što mislite???

0 0 hvala 0
3 godine
Re: Bug dvd medij
T700 kaže...

Pored interneta očito je da se bug ekipi ne isplati praviti dvd medije.

Možda da se samo u jednoj godini napravi velika kolekcija aplikacija, demo igara itd, možda sve ugurat na dva medija i staviti kao nekad uz časopis??? 

Ima nas tu koji želimo imati dvd pored sebe kada treba nabrzinu instalirat nesto a dvd je ponekad praktičniji od interneta, pogotovo kada instaliramo na računalo koje nema internet ili u tada iz nekog razloga internet ne radi. 

Ili možda u obliku nekog usb sticka od 64 gb, više nisu toliko skupi a jednom godišnje barem napravite kolekciju svega.

Što mislite???

Dvd uređaj imaju rijetki, evo imam ga ja i uopće mi se nije dalo spojiti ga na napajanje, stoji u kištri da popuni rupu, appovi, korisni utility etc. se mijenjaju na mjesečnoj razini pa i češće, dok časopis izađe pola ih je već staro, poskidaš s interneta i apdejtaš na stick po vlastitim potrebama, svi smo 24/7 na internetu, uopće ne vidim smisla u izdavanju medija a pogotovo dvd-a kojeg niti ne možeš presnimavati, samo štetiš okolišu i stvaraš smeće koje nikada i ne ubaciš u dvd jer su aplikacije već po izlasku zastarjele.

Radije sam za nekakav popis s korisnim appovima uz recenzije o njima i linkovima za preuzimanje, ali mislim da već ionako postoji slična tema na forumu koju održavaju juzeri, ne znam koliko redovito.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2025 10:03 (notloB).
16 godina
Iskreno spasio sam se kad je zavrsila CD i DVD era. Kakva glupost je to bila. Programi za "przenje", mala ogrebotina - ne rade, zauzimaju prostor i ponajprije skupljaju prasinu, ne stanu u dzep, diskman ufffff.
Blazen i blagoslovljen bio nas USB stick svakdansnji zajedno sa USB SSD i duhom svetim internet optikom. Amen!

0 0 hvala 0
16 godina
Iskreno spasio sam se kad je zavrsila CD i DVD era. Kakva glupost je to bila. Programi za "przenje", mala ogrebotina - ne rade, zauzimaju prostor i ponajprije skupljaju prasinu, ne stanu u dzep, diskman ufffff.
Blazen i blagoslovljen bio nas USB stick svakdansnji zajedno sa USB SSD i duhom svetim internet optikom. Amen!

0 0 hvala 0
13 godina
Bug dvd medij

Imalo je to srž nekada. Kupiš BUG i na CD-u je najnoviji service pack za Windowse i onda svatko te pita za CD. Isto sa demo verzijama igara. 

2 0 hvala 0
8 godina
Bug dvd medij

Oke ustanovili smo da dvd malo ljudi koristi . 

Ostaje opcija da se uz bug časopis jednom godišnje stavi usb stick s logom buga, ako se kupuje iz kine u velikoj. količini, može to biti povoljno. 

Stavi se hrpa toga na kup pa inamo u arhivi nesto za hitne potrebe kada poželimo, tko neće može usb stick preformatirat. 

1 0 hvala 0
9 godina
Bug dvd medij

proslo svrseno vrijeme.....

diskete, cd, dvd..... sve je to nekad imalo smisla, kad internet nije postojao, ili je bio toliko spor da je bio "neupotrebljiv"....

danas...sto bi itko uopce mogao staviti na takav stick ili bilo koji medij a da je uopce relevantno nakon 3 dana?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
U pamćenju mi je najviše ostao Age of Empires 2 demo prije 25 godina. I onda kupovina crackane verzije u studentskom domu. Iz današnje perspektive nezamislive stvari...
8 godina
Bug dvd medij

Još jedna ideja

usb stick po uzoru na bankarstvo, dio app će biti neizbrisivo i sluzit će kao izbornik aplikacijama i sa ugrađenim update managerom pa će uvjek moći biti sviježija instalacija web preglednika i ostalih app koje često koristimo kao i sviježe demo igre itd.  Stick kupimo jednom kao godišnu pretplatu koja će nam omogučit da svaki mj možemo preko bug managera imat sviježe stvari tj da bude praktičnije nego da kopamo po cijelom internetu. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice