VŠPR stipendija

poruka: 5
|
čitano: 4.604
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
VŠPR stipendija

Došlo je vrijeme i za razmišljanje o fakultetu i budućnosti, pa evo jednog linka za stipendiju koja se nudi.

Osvoji stipendiju 2011/2012

Želiš dobro plaćen posao! Želiš karijeru u IT-u, napropulzivnijem i najperspektivnijem sektoru hrvatskog gospodarstva! Želiš najbolju moguću IT edukaciju i međunarodne certifikate!

Prijavi se na naš natječaj „Znanje, tehnologija, budućnost“

Tvoja misija: Iskreno i maštovito odgovaraj na pitanja koja ćemo ti postaviti, kvalificiraj se za stipendiju snova: Studiraj na Visokoj školi za primijenjeno računarstvo.

Probaj! Zabavno je. Pozovi svoje prijatelje da te podrže. O, da. Što imaš veću podršku komisija će drukčije sagledati tvoje argumente. Prati natječaj sljedećih 20-tak dana. U ritmu od 4-5 dana objavljivat ćemo po jedno tematsko pitanje. Tvoje odgovore vrednovat će povjerenstvo, a rezultate prati na Facebooku. Ako si kasnije saznao/la za natječaj – nema brige. Na sva otvorena pitanja možeš odgovoriti kad hoćeš, a prije završetka natječaja.

Osigurali smo dodatne stipendije za prelaznike s drugih fakulteta

Link za prijavu i pravila: https://www.facebook.com/racunarstvo?sk=app_156218351098324

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 11:44 (mfrankovic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: VŠPR stipendija
mfrankovic kaže...

Pozovi svoje prijatelje da te podrže. O, da. Što imaš veću podršku komisija će drukčije sagledati tvoje argumente.

Ovo je stvarno potrebno? {#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
neaktivan
Septah kaže...
mfrankovic kaže...

Pozovi svoje prijatelje da te podrže. O, da. Što imaš veću podršku komisija će drukčije sagledati tvoje argumente.

Ovo je stvarno potrebno? {#}

Da, slažem se da bi moglo biti krivo shvaćeno. Ideja je da je svaki Lajk od prijatelja kao preporuka za tebe koji si se prijavio. Od svih parametara koji će biti uključeni u evaluaciju prijave, ovaj donosi relativno malo bodova, i teško da će na kraju imati velik utjecaj na konačni ishod. Jedino ukoliko ostali bodovi stvarno budu u gusto. Drugim rječima, miljon lajkova i ništa drugo neće osvojiti stipendiju.

Upozorio sam kolege na to i pokušat će preformulirati rečenicu da smisao Lajka bude onako kako je zamišljeno.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 12:54 (mfrankovic).
15 godina
neaktivan
VŠPR stipendija

bas me zanima nekoliko stvari. Na kakva pitanja se odgovara, motivacijska ili strucna? Zasto se to sve odvija preko FaceBooka? Ljudi koji bi nesto mogli postici na tom podrucju NE vise po FB-u i ne igraju poker tamo.

Zanimljiv je program, ako nemate kvalitetnu opremu(citaj Cisco routere, switcheve, masine i sl) studij ne vrijedi tolko sigurno. Ovo meni izgleda samo kao FB reklama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tigr kaže...

bas me zanima nekoliko stvari. Na kakva pitanja se odgovara, motivacijska ili strucna? Zasto se to sve odvija preko FaceBooka? Ljudi koji bi nesto mogli postici na tom podrucju NE vise po FB-u i ne igraju poker tamo.

Zanimljiv je program, ako nemate kvalitetnu opremu(citaj Cisco routere, switcheve, masine i sl) studij ne vrijedi tolko sigurno. Ovo meni izgleda samo kao FB reklama.

Dok ne isprobaš nećeš znati. S obzirom da stipendija vrijedi jako puno novaca, ne bih se složio da se radi samo o FB reklami. Što se tiče CISCO i ostale opreme, sve što nam treba a i više imamo složeno za potrebe labova.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice