Pozdrav,
prva sam godina FSB-a i planiram se premjestiti na TVZ, strojarstvo. Zanima me koliko je to zapravo teško završiti, koliko je kvalitetan smjer, postoji li mogućnost zapošljavanja na nekom solidnom radnom mjestu sa završenim preddiplomskim studijem strojarstva na TVZ-u i da li je moguće nakon toga prebaciti se na neki od fakulteta kako bih diplomirao taj smjer.
Hvala unaprijed
TVZ-općenito-pitanja i odgovori
- poruka: 420
- |
- čitano: 323.438
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
- Ja sam isto jako razocarana napisanom matematikom, fiz imam oko 78%, eng 68% ,hrv 86% ,al mat 48-50%. od ocjena imam 347 bodova. Meni su jos ovi na zaokruzivanje zadaci bili skroz ok.. ali ovi neki kasnijd
Trebala bi imat oko 680-690 bodova a prvi izbor mi je bio racunarstvo ali nista od tog obzirom na to da treba 710+ bodova.. Dvoumim se izmedu dizajna i organizacije i informatizacije i nadam se da je 630+ bodova dovoljno.. Vecina ljudi kaze da su katastrofa napisali mat pa se nadam da cemo upast..
305.6 bodova iz srednje
EJ se nadam 90% pa onda i tolko bodova
HJ mi ne znaci nist al 60% se nadam
INFO (razocaranje ko i MAT) 45% pa onda tolko i bodova
MAT 40% nadam se, a to je onda 160 bodova.
U totalu za dizajn gledam da imam 600, 600 i sitno bodova...ne više.
Ma ja sam na kraju prvi izbor stavila org.i inf.ureda i po ocjenama sam 27/35..
Mislim da se ne mozes pronaci na listi ako ti to nije prvi izbor na koji upadas?
Ja npr upadam na elektrotehniku, poslovanje i org ali se mogu vidjet samo na tom prvom koji upadam. Al dobro, vidjet cemo sve u srijedu ..
Pozdrav,
Elektrotehnika ili mehatronika?!
Ako mozete nesto opcenito navesti o tome
- sta se uopce radi nakon njega
- koji je tezi
- koji je razlog zasto bas to upisat
- i nesto o profesorima
Pozdrav,
Elektrotehnika ili mehatronika?!
Ako mozete nesto opcenito navesti o tome
- sta se uopce radi nakon njega
- koji je tezi
- koji je razlog zasto bas to upisat
- i nesto o profesorima
Elektrotehnika, neusporedivo ozbiljniji smjer od mehatronike
Imam pitanje u vezi dokumenata koji se prilazu pri upisu.
Na webu je navedeno kako su potrebni domovnica i rodni list ispisani putem aplikacije e građani. Zanima me je li moguće donijeti iste koji nisu ispisani putem aplikacije?
Jer za prijavu na taj sustav treba proći verifikaciju koja zahtijeva određene tokene, a trenutno nemam nista od toga...
Pozdrav, upisao sam vanredno računarstvo. Piše mi da trebam donijeti dokaz o uplati troškova upisa, a kad otvorim adrese na kojima se vrše upisi imam 2 uplatnice, za upse i za troškove razredbenog postupka.
Moze neko reci iskustva studiranja izvanrednih studenata na tvz-u smjerovi informatika ili racunarstvo,
koliko je sve skupa tezak fax uz posao i sam program navedenih smjerova.Hvala
Pozz ekipa jel zna netko kako treba izgledati uplatnica za školarinu na TVZ-u. Ima primjera na moj tvz, al nisam 100% siguran
Pozz ekipa jel zna netko kako treba izgledati uplatnica za školarinu na TVZ-u. Ima primjera na moj tvz, al nisam 100% siguran
Jel imaš pristup moj.tvz.hr-u? Imaš sve ovdje: https://moj.tvz.hr/studijelo/prikaz/uplatnice?TVZ=MOJ5b7e8dd0d93ee
Imam pitanja za vas s visih godina.
Znam da ukoliko imam manje od 55ECTSa da moram placat 5000 + 500kn za svaki novi upis predmeta.
Naime, u prvom semestru sam polozio sve, a sad mi je ostalo 2 predmeta.
Zanima me da li se to placa sad u 9om mjesecu, jer imam jos rokova u 2om mjesecu.
Imam pitanja za vas s visih godina.
Znam da ukoliko imam manje od 55ECTSa da moram placat 5000 + 500kn za svaki novi upis predmeta.
Naime, u prvom semestru sam polozio sve, a sad mi je ostalo 2 predmeta.
Zanima me da li se to placa sad u 9om mjesecu, jer imam jos rokova u 2om mjesecu.
Ako nisi skupio 55 ectsa moraš platiti bez obzira što imaš još rokova.
Pronašao sam u međuvremenu, nisam bio siguran
Pozdrav svima imam problem. Zaboravio sam prijaviti ispite, a zadnji je rok. Jel to znači da su mi sve lađe potonule ili mogu očekivati da će mi izaći u susret. Joj ovo studiranje.
Pozdrav svima imam problem. Zaboravio sam prijaviti ispite, a zadnji je rok. Jel to znači da su mi sve lađe potonule ili mogu očekivati da će mi izaći u susret. Joj ovo studiranje.
Koliki je broj ispita koji nisi prijavio? Mislim da ti je jedina šansa da za svaki kolegij šalješ mail voditelju kolegija i pitaš da li ti može ručno prijaviti na ISVU-u. Ako ne onda ti nema spasa.
Odi u referadu, kod profesora, salji mail voditelju. Svi imaju mogućnost prijave ispita bez obzira na datum
Pozdrav
Postoji li mogucnost upisa na TVZ bez polozene drzavne mature na izvanredne smjerove?
Ne, moras poloziti. Ja sam sad ovo ljeto pistao maturu
Ja sam zvao jutros reka da iman vise od 24 godine i rekla da nemoram polagati za izvanredni zbrajaju se nekakvi bodovi ...
A imaš dodatne bodove ako radiš, ja imam 24 pa sam ju pisao (opet).
A valjda moze onda preko tog razredbenog postupka
Gle probaj
Pozdrav
Ucenik sam 4r gimnazije i zanima me upis na informatiku tvz kao redovni student. Zanima me i placa li se tamo sto i koliko?
A kako sam u gimnaziji i dodira s infomratikom bas i nemam osim officea i tih nekih stvari trebam li pocet istrazivat malo i neke stvari sto se rade na fakultetu ili ce se to sve pohvatati u hodu.
I jeli tesko za zavrsit informatiku, kakvi su profesori i to
Pozdrav
Ucenik sam 4r gimnazije i zanima me upis na informatiku tvz kao redovni student. Zanima me i placa li se tamo sto i koliko?
A kako sam u gimnaziji i dodira s infomratikom bas i nemam osim officea i tih nekih stvari trebam li pocet istrazivat malo i neke stvari sto se rade na fakultetu ili ce se to sve pohvatati u hodu.
I jeli tesko za zavrsit informatiku, kakvi su profesori i to
Sve se tamo pohvata. Ha cuj informatika ti je najlaksi smjer na tvz tako da sumnjam da je tesko zavrsit.
Pozdrav svima,
redovno sam upisao računarstvo i nisam nigdje našao informaciju o potrebnoj literaturi za predavanja... Ne znam kako funkcioniraju stvari, objavljuju li se materijali na netu ili se kupuju knjige?
Pozdrav svima,
redovno sam upisao računarstvo i nisam nigdje našao informaciju o potrebnoj literaturi za predavanja... Ne znam kako funkcioniraju stvari, objavljuju li se materijali na netu ili se kupuju knjige?
Svi potrebni materijali će ti biti dostupni na moj.tvz.hr ali često nisu baš pretjerano kvalitetni, kako za koji predmet, pa toplo preporučujem da redovito ideš na predavanja i vježbe i učlaniš se u Facebook grupe za svoj smjer gdje ćeš obično naći sve ostalo što ti je potrebno (npr. skripte, biljeznice, stare ispite i sl.)