Software/System architecture tečaj i certifikat

poruka: 33
|
čitano: 7.238
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Koja je uopce poanta ikakvog certifikata ako nemas nimalo iskustva (pogotovo u enterprise okruzenjima)???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kao prvo - ja sam u uvodnom postu postavio pitanje o formalnom obrazovanju. Dežurni dušebrižnici koji najviše komentiraju na ovom threadu nemaju pojma ništa o meni, mom obrazovanju, iskustvu i sl. Zato vidim da će se ovo pretvoriti u raspravu u kojoj će se puno pametovati, a dati malo konstruktivnih prijedloga i odgovora na JEDNOSTAVNO pitanje iz uvoda - molim zatvaranje teme. Hvala svima koji su dali neki konkretan odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Software/System architecture tečaj i certifika
highwayman kaže...

Kao prvo - ja sam u uvodnom postu postavio pitanje o formalnom obrazovanju. Dežurni dušebrižnici koji najviše komentiraju na ovom threadu nemaju pojma ništa o meni, mom obrazovanju, iskustvu i sl. Zato vidim da će se ovo pretvoriti u raspravu u kojoj će se puno pametovati, a dati malo konstruktivnih prijedloga i odgovora na JEDNOSTAVNO pitanje iz uvoda - molim zatvaranje teme. Hvala svima koji su dali neki konkretan odgovor.

Kao netko s preko 20 godina iskustva, pretežno radeći u sličnim okruženjima dao sam ti odgovore.

Formalno obrazovanje u tom segmentu, koliko znam, ne postoji ni vendorski ni industrijski. High-level designeri (arhitekti, nazovi ih kako hoćeš) u takvom okruženju imaju dugogodišnje iskustvo i dobrim dijelom su prošli gotovo sve segmente bio u osnovi bilo duboko, ali praktički nikad ne rade sami već u timovima, čak i kao outsourceani vanjski konzultanti. U praksi, vidljivo je da si bez iskustva enterprise okruženja - jer ovakvo što ne bi pitao.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice