Prodajem vrijeme u netlabu za CCNP program

poruka: 6
|
čitano: 3.603
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CCNP e-learning program prodajem, trazim procjenu

Ovako, dobio sam kao nagradu 2 (od 4) semestra e-learninga za CCNP program, preko Carneta.

U paket je ukljuceno:

- online pristup svim materijalima potrebnim za ucenje CCNP-a

- pristup netlabu iznajmljenom od strane Carneta za vrijeme trajanja cijela 2 semestra (topologije se predbiljezuju unaprijed, dobije se pristup opremi)

- polaganje probnog ispita za svaki semestar i prakticnog skilla, koji se oboje polazu u samom Carnetu

- mogucnost kontaktiranja instruktora e-mailom, a po potrebi i osobno

Ponuda vrijedi do kraja 2010, znaci zapoceti se moze bilo kada bilo koji semestar (BSCI, BCMSN, ISCW, ONT), trajanje semestra je oko 2 mjeseca

Sad, mene zanima da li bi bilo zainteresiranih za tako nesto, jer ja na CCNP vec idem u drugoj akademiji pa mi ovo ne pomaze nimalo.

I ako bi, sto mislite koliko bi ovako nesto vrijedilo? Najvrijedniji dio je definitivno pristup netlabu koji se podosta placa po jednom labu.

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ja bi bio mozda zainteresiran ali trenutno nisam u mogucnosti izdvojit neku vecu lovu za to pa ako ako moze malo vise informacija .. po tom pitanju ?

0 0 hvala 0
17 godina

Da i mene zanima cijena... mene najvise interesiraju materijali, netlab mi je prakticki zamijenio Packet Tracer...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ti je netlab zamjenio packet tracer, onda ovdje nemas sta traziti.

S packet tracerom mozda mozes nauciti za CCNA ispit, ali hrpa stvari u packet traceru jednostavno ili ne postoji, ili se ne dogadja kako se dogadja na pravoj opremi. Na starijim IOSima cak nemas neke stvari, a packet tracer je igracka.

A ako ces ucit samo za ispit, mislim da je CCNP malo preskup sport za nista smisleno naucit striktno izvan programa.

A sta se tice cijene, to je jedina stvar koju pokusavam saznat, nemam pojma za kolko bi to prodo, pa me zanima misljenje ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 2:23 (horizon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da nista od toga, moze lock ili delete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cuj ako ako jos nisi to dao a saznao si cijenu napisi ili posalji mi na pm nista ne kosta a steta da propadne :) upoznat sam sa ciscom pa znam o cemu se radi netlab je jedino sto i je interesantno materijala ima na netu na tone a packetacer je fora za osnove.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice