MCSE: Private Cloud

poruka: 11
|
čitano: 2.120
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ok... ovo sma vidio na algebri al ka jej sad ovo? 

KOlko sma shvatio MCSE: Private Cloud= MCSA: Windows server 2008 (70-640, 70-642, 70-646) + 70-247 + 70-246. KOd algebre pise jos da umjesto 70-247 se moze polozit i 70-659 umjesto njega. Kaj sad ovo znaci recimo za mene koji bi uskoro trebao dobiti MCITP certifikat. Finisiram 70-640 imam polozen 70-642 i jos naucit trebam poradit na 70-646 kaj ovo za mene znaci i za ostale? Pise da se nacin ispita promjenio? kaj i to znaci? nije vise 50 pitanja 700 bodova za prolaz?? ili .. Koji certifikat cemo dobit? MCITP ili MCSA: Windows Server 2008?? 

hrpa nepoznanica .. 

pise gore ako si MCITP Enterprise ili obican da je to isto kao i MCSA: Windows Server 2008???!

Kaj sad? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: MCSE: Private Cloud

za početak pročitaj kaj ti tu piše: http://www.microsoft.com/learning/en/us/certification/mcsa.aspx i http://www.microsoft.com/learning/en/us/certification/mcse.aspx 

pa ako će nakon toga i dalje bit nepoznanica onda se javi

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan

hrpa nepoznanica... za pocetak ova:

Note The Private Cloud certification requires candidates to show continued ability to perform in this technology area by completing a recertification exam every three years.

kaj to znaci? pa ni vrag da morma svake 3 godine polagat ponovno 70-640, 70-642 i 70-646...+ ovi ostali certifikati? ko tu lud? to je prva nepoznanica .. i to sam takva . . kaj to znaci da i ovaj MCITP svake 3 godine moram obnavljat? 

za mcsa ne pise da se mora obnavljat tako da pretpostavljam da ne mora niti mcitp...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 23:08 (Leon189).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.microsoft.com/learning/en/us/certification/exam-prep.aspx#tab4

znači certifikate ćeš morat potvrđivat svakih x godina (ne primjenjuje se na TS seriju) i čudi me što to nije već prije uvedeno (cisco i mnogi drugi to imaju već godinama)

a pošto se cert recimo zove MCSE private cloud (znači bez godine) onda ti je jasno da svakih tri godine (a to je interval izdavanja serverskih produkata) treba napravit recertifikaciju da bi bio u toku

17 godina
neaktivan
Leon189 kaže...

Ok... ovo sma vidio na algebri al ka jej sad ovo? 

KOlko sma shvatio MCSE: Private Cloud= MCSA: Windows server 2008 (70-640, 70-642, 70-646) + 70-247 + 70-246. KOd algebre pise jos da umjesto 70-247 se moze polozit i 70-659 umjesto njega. Kaj sad ovo znaci recimo za mene koji bi uskoro trebao dobiti MCITP certifikat. Finisiram 70-640 imam polozen 70-642 i jos naucit trebam poradit na 70-646 kaj ovo za mene znaci i za ostale? Pise da se nacin ispita promjenio? kaj i to znaci? nije vise 50 pitanja 700 bodova za prolaz?? ili .. Koji certifikat cemo dobit? MCITP ili MCSA: Windows Server 2008?? 

hrpa nepoznanica .. 

pise gore ako si MCITP Enterprise ili obican da je to isto kao i MCSA: Windows Server 2008???!

Kaj sad? 

70-659 mijenja 70-247 samo do 1.1.2013. Nakon toga ta opcija više ne vrijedi. 70-247 i 70-246 su dosta teški ispiti jer pokrivaku kompletan System Centrar skup proizvoda i tko nije radio s njima teško će to položiti na "pravedan" način.

Još uvijek je potrebno 700 bodova za prolaz, a broj pitanja varira od ispita do ispita. Sam oblik pitanja se promijenio. Nije se baš promjenio, vratili su oblike pitanja kakvi su bili na 2000 ispitima a nisu se pojavljivali na 2003 ispitima.

Obnavljanje certifikata je dobrodošla novost jer se tehnologije s vremenom mjenjaju.

MCSE:Private Cloud je Solutions Expert certifikat i znači da za razliku od MCSA koji je stečen na konkretnoj tehnologiji, MCSE pokriva širok raspon tehnologija i modela implementacije u ovom slučaju privatnog oblaka.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...

Sam oblik pitanja se promijenio. Nije se baš promjenio, vratili su oblike pitanja kakvi su bili na 2000 ispitima a nisu se pojavljivali na 2003 ispitima.

se može znat kaj bi to točno značilo za nas malo mlađe (xp/2003 generacija)?

opet simulacije dolaze? (ako se dobro sjećam bilo ih je i na xp/2003)

15 godina
neaktivan

kaj to znaci da se promjenio... ja spremam 70-640 i namjeravam to prijavit bas u algebri za izlazak negdje sredinom 6.mj. kaj vise nece bit 50 pitanja i 700 za prolaz? ovaj princip kak je i do sad bilo? koja je promjena? znam da si jos nesto na predavanjima pred par mjeseci govorio o tom nekom novom nacinu polaganja koji ce nesto biti skaliran od najtezeg prema najmanje i da je moguce polozit certifikat na temelju svega par odgovora  . .jer to to sad novo? ili  . .znam da je nes tak bilo u igri . .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cekpi kaže...
mfrankovic kaže...

Sam oblik pitanja se promijenio. Nije se baš promjenio, vratili su oblike pitanja kakvi su bili na 2000 ispitima a nisu se pojavljivali na 2003 ispitima.

Drag and drop odgovori, poslagivanje redosljeda, klikanje po sučelju, višestruki odgovori (choose all that apply).

Leon189 kaže...

kaj to znaci da se promjenio... ja spremam 70-640 i namjeravam to prijavit bas u algebri za izlazak negdje sredinom 6.mj. kaj vise nece bit 50 pitanja i 700 za prolaz? ovaj princip kak je i do sad bilo? koja je promjena? znam da si jos nesto na predavanjima pred par mjeseci govorio o tom nekom novom nacinu polaganja koji ce nesto biti skaliran od najtezeg prema najmanje i da je moguce polozit certifikat na temelju svega par odgovora  . .jer to to sad novo? ili  . .znam da je nes tak bilo u igri . .

Kao što rekoh, broj pitanja varira, 700 bodova je još uvijek prolaz, adaptivni testovi se još nisu pojavili (o tome sam pričao da ima i takvih ispita).

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...
cekpi kaže...
mfrankovic kaže...

Drag and drop odgovori, poslagivanje redosljeda, klikanje po sučelju, višestruki odgovori (choose all that apply).

pa bilo je i na 2003 toga {#}

(samo se nadam da će se po test centrima htjet pokretat simulacije {#}{#}{#})

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 13:01 (cekpi).
15 godina
neaktivan

simulacije . .pa polagao sam nedavno 70-642 i polozio bile i simulacije i visestruki izbori svega i svacega bilo nutra iz 3. puta polozio zlo . .ak je to tak onda onda znam kaj mogu i ovdje ocekivat  . .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cekpi kaže...

pa bilo je i na 2003 toga {#}

(samo se nadam da će se po test centrima htjet pokretat simulacije {#}{#}{#})

Hmmmm. Moguće. Ja zadnjih par godina polažem beta verzije ispita koje imaju po 100 tinjak pitanja. Simulacije u ova dva ispita az Private Cloud nije bilo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice