FESB - je li teško upast

poruka: 9
|
čitano: 6.993
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FESB - je li teško upast

Evo trenutno sam maturant (ekonomska škola) i želio bih upisat FESB, ocijene nisu najbolje jedino matematika 3 - 4 međutim učim programiranje doma i već sam dosta toga savlada a planirao sam ić na neke pripreme iz fizike ili sl. pošto je ne učim u šk. pa me zanima da li je teško upast na taj faks?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FESB - je li teško upast

Pa polažes državnu maturu te stoga moraš učiti matematiku i fiziku koji donose najveci dio kolaca (hrvatski je ove godine donosio 0 bodova, a mislim da i engleski nije bio utjecajan). Samo uči i daj sve od sebe, nije važno da li je "teško" upasti ili ne.

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 7:40 (kajmak).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FESB - je li teško upast

Planiram upisat smjer softversko inžinjerstvo pa me zanima da li je bilo navale za taj smjer ili je ostalo nepopunjenih mjesta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: FESB - je li teško upast
Joco55 kaže...

Planiram upisat smjer softversko inžinjerstvo pa me zanima da li je bilo navale za taj smjer ili je ostalo nepopunjenih mjesta?

Taj smjer ne postoji na FESB-u.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
odjavljen
FESB - je li teško upast

Guraj matematiku na državnoj maturi, a kao izborni predmet izaberi Fiziku jer donosi dobar paket bodova i šansa za upast.

Naravno, podrazumjeva se prilikom bilo kakvog upisa na informatički studij da ti je matematika i fizika barem ako ne u malom onda drugom najmanjem prstu.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Joco55 kaže...

Taj smjer ne postoji na FESB-u.

Pa postoji li nešto u tom stilu (programiranje itd.).

Ja sam im se obratio putem e-maila i rekli su mi da ima neki smjer u kojem se programira u c#.

16 godina
odjavljen
Joco55 kaže...

Ja sam im se obratio putem e-maila i rekli su mi da ima neki smjer u kojem se programira u c#.

Tu pogledaj smjerove i upisne kvote: http://orion.fesb.hr/dotnetnuke/Upisi/Preddiplomskistudiji/Upisnekvote/tabid/850/Default.aspx

Za računarstvo je sramotno mala kvota za upis uz potporu ministarstva.

Elektronika i računalno inženjerstvo postoji kao podsmjer Elektrotehnike i informacijske tehnologije i možeš ga odabrati tek na 3. godini. Ako možeš upasti na računarstvo uz potporu ili ti nije problem plačati, onda upiši računarstvo.

Edit: Imaš i Informatiku i Tehniku na PMF-u u Splitu.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 21:32 (MrBlc).
15 godina
protjeran
IMHO nemaš nikakve šanse s trojkama u ekonomskoj, treba ti 100% na maturi iz matematike da bi imao bar minimalne šanse.
Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Joco55 kaže...

Tu pogledaj smjerove i upisne kvote: http://orion.fesb.hr/dotnetnuke/Upisi/Preddiplomskistudiji/Upisnekvote/tabid/850/Default.aspx

Za računarstvo je sramotno mala kvota za upis uz potporu ministarstva.

Elektronika i računalno inženjerstvo postoji kao podsmjer Elektrotehnike i informacijske tehnologije i možeš ga odabrati tek na 3. godini. Ako možeš upasti na računarstvo uz potporu ili ti nije problem plačati, onda upiši računarstvo.

Edit: Imaš i Informatiku i Tehniku na PMF-u u Splitu.

E, zanima me ova Informatika i tehnika na PMF-u, kakav je to faks, vidim da traži B razinu matematike, jeli ima kakve razlike u odnosu na informatiku??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice