Update ploče
Fino to napreduje
Update ploče
Fino to napreduje
evo bas cu probat ovaj
mudbox...čini mi se jednostavno...a sta mislite za
ZBrush jel bi to mogao koristit neki totalni pocetnik???i jel zbrush ima samo za mac os x
nikako popravit mudbox vjerovatno mi onda grafu ne podržava
Koji je najbolji program za ovo?
Update ploče
Fino to napreduje
Hvala
koje
koje
3D modeliranje...koje je najjednostavniji mene zanima
koje
Mene zanima neki dobri jer ako mi se da skuzim kako se radi
da on je najjednostavniji
autodesk 3d studio max je jakoooooo moćan
da 3ds max ti je najbolje koristit jer ima i puno tutorijala i većina ga koristi, evo ja sam ga danas počeja koristit i malo će ti bit zahebano dok se ne snađeš ali zato su tu tutovi (preporučujem tutove od lynda.com)
evo bas cu probat ovaj
mudbox...čini mi se jednostavno...a sta mislite za
ZBrush jel bi to mogao koristit neki totalni pocetnik???i jel zbrush ima samo za mac os x
Ja sam prvo krenio sa zbrushom, dakle kad nisam ni znao što je 3d...
Radio sam u nejmu nekoliko mjeseci i savladao sam dosta opcija, da sam duže radio i praksiro sculpt vjerovatno bi sada radio odlične ljude :D
imaš zbrush za mac i win.
evo ja sam sad nabavio mudbox...malo cu probat...ali definitivno je sketchup najjednostavniji ja vec dugo radim u njemu...sad cu mudbox probat ljudske glave raditi...itd
evo jedan rad na brzinu iz zbrusha
denis jel mi možeš reći kako da posvjetlim render i samu scenu u programu
Iskreno, neznam.
Nisam se bavio renderom u ZBrushu, samo sam sculpt radio, retopology, polypaint i slične stvari.
Niti jedan profesionalan alat nije jednostavan
Niti jedan profesionalan alat nije jednostavan
znam ali on je najednostavniji za početnika koji se tek upoznaje sa 3d modeliranjem
Da li je moguće u 3Ds maxu napraviti neki glow efekt na modelu? :)
Ako da,kako?
Da li je moguće u 3Ds maxu napraviti neki glow efekt na modelu? :)
Ako da,kako?
naravno da je... http://www.3dhr.net/tutorijali/efekti/29_glow_na_objektima/
Lijepo to napreduje, ali ja i dalje ne razumijem zašto radiš TV iznutra, kada se ionako gleda iz vana..
Ali čekam kraj, pa valjda skužim...;)
Rekao je u jednom postu da radi stakleni (prozirni) TV pa će se "iznutrice" vidjeti
Pozdrav, ima li neki jednostavniji program za crtanje u 3d, ili ubacivanje već gotovih modela, zanima me npr za izradu nekih cijevi, pa ako može preporuka, molim vas napišite. jeli možda google sketchup takav program, ima li on npor gotovoih modela cijevi ili se i same mogu izrađivati. pozdrav i hvala
puno hvala, ima li možda neki tutorial na hrvatskom, nije za mene. eto ako ima, bio bih zahvakan na linku. hvala unaprijed
puno hvala, ima li možda neki tutorial na hrvatskom, nije za mene. eto ako ima, bio bih zahvakan na linku. hvala unaprijed
Ma jednostavan je tako da ćeš pohvatat i bez tutoriala ;)
da ne radim novu temu, koji je od ovih najbolji:
3ds max studio, maya, cinema 4d?
za početak ću se trenirat u sKetchupu, pa bi na ove gore programe prešao kasnije i stavljao nekako u cod4(frag movie).
Svi su vrlo dobri!
Ali evo ja ti preporučam 3Ds Max...