Trebam neki alat za crtanje planeta, brodova

poruka: 7
|
čitano: 3.634
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Bok, dajte mi neki alat za browser igru gdje mogu crtati planete, brodove itd, kao i u ogame-u :)
Molim vas pomognite mi na TW, stavit browser igru an hosting, imam codove i sve,

0 0 hvala 0
16 godina

photoshop , gimp 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

phoroshop je ok... ali illustrator je tu ipak u prednosti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Trebam neki alat za crtanje planeta, brodova
Illustrator ili CorelDRAW.
2.936 Posts! And counting...
16 godina

pa kolko ja znam u ogame-u su sve obične slike rasterske i vjerovatno rađene pomoću tableta pa bi u tom slučaju bio bolji photoshop....

ak sam rekao glupost slobodno me ispravite ;)

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
loky4i4 kaže...

pa kolko ja znam u ogame-u su sve obične slike rasterske i vjerovatno rađene pomoću tableta pa bi u tom slučaju bio bolji photoshop....

Vektorske slike se vrlo lako rasteriziraju, odnosno spreme kao rasterske slike. Prednost je u tome što vektorske slike ne ovise o rezoluciji - znači, imaš jednu vektorsku sliku i možeš je rasterizirati na više različitih rezolucija, za više različitih primjena.

15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Nisi bubnuo glupost, Ogame grafika je kombinacija 3d rendera i rukom crtanih slika putem photoshopa i tableta. Bio sam davno nasao na stranice studija koji je to radio za Gameforge. Veoma impresivni radovi, pogotovo kad ih vidis u vecoj rezoluciji...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice