Molim vas pomognite mi na TW, stavit browser igru an hosting, imam codove i sve,
Trebam neki alat za crtanje planeta, brodova
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.633
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim vas pomognite mi na TW, stavit browser igru an hosting, imam codove i sve,
photoshop , gimp
phoroshop je ok... ali illustrator je tu ipak u prednosti.

pa kolko ja znam u ogame-u su sve obične slike rasterske i vjerovatno rađene pomoću tableta pa bi u tom slučaju bio bolji photoshop....
ak sam rekao glupost slobodno me ispravite ;)
pa kolko ja znam u ogame-u su sve obične slike rasterske i vjerovatno rađene pomoću tableta pa bi u tom slučaju bio bolji photoshop....
Vektorske slike se vrlo lako rasteriziraju, odnosno spreme kao rasterske slike. Prednost je u tome što vektorske slike ne ovise o rezoluciji - znači, imaš jednu vektorsku sliku i možeš je rasterizirati na više različitih rezolucija, za više različitih primjena.
Nisi bubnuo glupost, Ogame grafika je kombinacija 3d rendera i rukom crtanih slika putem photoshopa i tableta. Bio sam davno nasao na stranice studija koji je to radio za Gameforge. Veoma impresivni radovi, pogotovo kad ih vidis u vecoj rezoluciji...