Po kojem si to tutorialu radio, ako nije tajna?
Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 612.646
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po kojem si to tutorialu radio, ako nije tajna?
Nije nikakav tutorial, sve je crtano uz pomoć pentoola, imaju tutoriali za pojedine djelove ali nemaju baš puno naučiti, nema nikakvih trikova nego samo crtati
Ma znam da je to crtanje, nego.. vidio sam na jednoj stranici (naravno- nemogu se sjetit gdi) tutorial za chopanje auta.... pa sam mislio da si mozda ti po tome radio :)
imam pitanje za vas
kako da na nekoj sliki,glavni dio istaknem, tj.da sporedni dio slike onako ko da malo zamutim...
edit:možda nije baš najbolji primjer
imam pitanje za vas
kako da na nekoj sliki,glavni dio istaknem, tj.da sporedni dio slike onako ko da malo zamutim...
...malu dubinsku oštrinu postižeš sa povečanjem otvora blende...dakle otvor blende (zaslona) postaviš na najmanji broj...
Edit: tek sad vidim da sam promašil temu...u pitanju je Photoshop a ne fotografiranje...
imam pitanje za vas
ovako nešto http://www.squidoo.com/pdphotoshop
Lol, loky 4i4, imo si 666 poruku......
The geek koji ti je to font slova gdje piše alienware?oprostite ali nemam photoshop pa neznam jeli to defaultni font.
ako je, zna li neko za neki slićan font molio bi.
The geek koji ti je to font slova gdje piše alienware?oprostite ali nemam photoshop pa neznam jeli to defaultni font.
Taj font može bit da je nekakav običan, a i ne mora značit. Jer ako je običan, u photoshopu sa opcijom Perspective možeš tako namjestiti slova. Ako trebaš nekakav font, posjeti ovu stranicu i potraži, možda bi ti neki pasao za to.
imam pitanje za vas
To ti je tzv.depth of field.Ima mnogo,mnogo,mnogo načina da to postigneš.Najlakši je da dupliciraš layer i primijeniš Gaussian blur,i sa soft brush ga izbrišeš sa fokalne točke.Malo teži,ali precizniji način bi bio,napraviš selekciju fokalne točke(npr.skakavca),invertiraš tu selekciju i primijeniš gaussian blur.Još ćeš bolji efekt dobiti,ako kasnije primijeniš (smart)sharpen na fokalnu točku.
E jbg, neznam točno koji je to font, uzeo sam neki random, a da mi se sviđa..... Nije to font kao takav nego sam mu izmjenio perspetkivu, znači ti to možeš i u bilo kojem malo boljem editoru slike napraviti sa bilo kojim drugom fontom
E jbg, neznam točno koji je to font, uzeo sam neki random, a da mi se sviđa..... Nije to font kao takav nego sam mu izmjenio perspetkivu, znači ti to možeš i u bilo kojem malo boljem editoru slike napraviti sa bilo kojim drugom fontom
Znam to!a tako se moram mućit a vremena baš i nema, pa sam mislil da je možda gotov font. Inaće meni se slika jako sviđa ,a i ideja je dobra.
Logo koji sam napravio za svoj CS 1.6 klan. Prvi put radim logo, tako da budite blagi :P
Mogao si specijalce napraviti u istoj boji kao i efekt koji si primijenio na tekst da dobiješ lijepu tranziciju.
evo malo slika i od mene da oživim temu
kritike i prijedlozi dobrodošli
(nisam ih mogao ovdje sve euploadat jer neki imaju preko 3 mb)
Photoshop top secret...
Mogao si koristiti neke drugačije slike i onda napraviti efekte...a ne kao na photoshopu top secret...
neznam dal su neke baš tvoje ili one več gotove koje dobiš uz dvd
evo malo slika i od mene da oživim temu
kritike i prijedlozi dobrodošli
(nisam ih mogao ovdje sve euploadat jer neki imaju preko 3 mb)
Photoshop top secret...
Mogao si koristiti neke drugačije slike i onda napraviti efekte...a ne bas iste slike kao na photoshopu top secret...
neznam dal su neke baš tvoje ili one več gotove koje dobiš uz dvd
edit:sry na duplom postu,krivu tipku sam stisnuo
mogao si bar reci da su po tutorialu nastale.... mislim,.. pola nas zna za top secret, a i mogao nesto svoje napravit
imam pitanje za vas
e koje dobiš uz dvd
ako znaš za top secrets, zašto onda pitaš za ovo??
imam pitanje za vas
e koje dobiš uz dvd
ako znaš za top secrets, zašto onda pitaš za ovo?? koji noob
možda zato što nikad do sad još nisam imao potrebu za time, i sad kad sam imao nisam znao kako da to napravim. i što je tu čudno?
A što se tiče top secret,pregledao sam sve njihove tutorijale,pa znam... i ti si to sve samo kopirao,nije bed to što si ti kopirao,al mogao si reči da si radio uz pomoć tutorijala...a ne sad ko nezna za top secret si misli,gle ovaj fakat zna raditi...
i da što se tiče ove zadnje riječi sad bi ti nešto rekao al neču jer se ne želim spuštati na tvoju razinu...
edit: evo sad jedan moj uradak... iako nije ništ posebno,bar sam ju sam napravio iz svoje glave,bez potrebe za kopiranjem tuđih radova!
edit: pozadinu nisam radio ja,skinuo sam ju več gotovu
imam pitanje za vas
e koje dobiš uz dvd
ako znaš za top secrets, zašto onda pitaš za ovo?? koji noob
možda zato što nikad do sad još nisam imao potrebu za time, i sad kad sam imao nisam znao kako da to napravim. i što je tu čudno?
A što se tiče top secret,pregledao sam sve njihove tutorijale,pa znam... i ti si to sve samo kopirao,nije bed to što si ti kopirao,al mogao si reči da si radio uz pomoć tutorijala...a ne sad ko nezna za top secret si misli,gle ovaj fakat zna raditi...
i da što se tiče ove zadnje riječi sad bi ti nešto rekao al neču jer se ne želim spuštati na tvoju razinu...
edit: evo sad jedan moj uradak... iako nije ništ posebno,bar sam ju sam napravio iz svoje glave,bez potrebe za kopiranjem tuđih radova!
Bilo bi uredu kad bi napomenuo da pozadinu (koja je umjetnicki najkvalitetnija u ovom radu) nisi sam radio...
e koje dobiš uz dvd
ako znaš za top secrets, zašto onda pitaš za ovo??
edit: pozadinu nisam radio ja,skinuo sam ju več gotovu
ispričavam se, jer sam baš obrnuto mislio, tj. ovo: VEĆ SVI ZNATE ZA PHOTOSHOP TOP SECRETS, VEĆINA... i zato nisam ga niti napominjao, znači apsolutno si u krivu
evo usput jedan novi rad, napominjem: RAĐEM PO TUTORIALU TOP SECRETSA: UNDERWATER SCENE, uz moj mali dodatak
Ovi repovi, anđeli.. nikako... loše
sry, ali nisam mogao izdržati, meni ovaj rep izgleda kao gujavica........ Prije je slika bila super.......
Hmmm ok, hvala na konstruktivnim kritikama, a kako bi (po vama) slika izgledala bolje?
Hmmm ok, hvala na konstruktivnim kritikama, a kako bi (po vama) slika izgledala bolje?
Meni, osobno je original bio najljepši !
Evo jedan rad, još ga treba malo ispolirati, pa može ići i kao wallpaper :)
I evo ga s još malo izmjena
Dobra ideja, ali loša realizacija..