Zotac gtx 670

poruka: 16
|
čitano: 2.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Zotac gtx 670

Koliko se moze klokat zotacova gtx 670 na stock naponu (nije amp! edition, znaci normalna)?
Evo narucio konfu iz protisa pa da pitam dok ne dode 

http://www.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images-SRW.tpl-VGA-600&product_id=460&category_id=166&option=com_virtuemart&Itemid=100288&lang=en 

Ficolinjo
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 15:22 (Ficolinja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zotac gtx 670
Ficolinja kaže...

Koliko se moze klokat zotacova gtx 670 na stock naponu (nije amp! edition, znaci normalna)?

http://www.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images-SRW.tpl-VGA-600&product_id=460&category_id=166&option=com_virtuemart&Itemid=100288&lang=en 

Isprobaj sam kada ti stigne kartica. Sve zavisi od primjerka do primjerka, ne clockaju se sve isto.

17 godina
Ficolinja kaže...

Zato nisi uzeo neko sa boljim hladnjakom zotac amp gigabyte ili phantom 100 ili 150kn vise dode nego obicna

13 godina
Zotac gtx 670

ha cuj i ovo je nategnuto a htio sam gtx670 pa sam uzo jedva jedvice ovu :)

Ficolinjo
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zotac gtx 670

Pozalit ces kad cujes ovu turbinu nakon clockanja..

--------------------------

0 0 hvala 0
13 godina
Zotac gtx 670

Ma clockanje mi ni nije neki veliki prioritet, pitam reda radi jer je mislim dignut do 1000 mejbi i to je to , nista ekstremno :)

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zotac gtx 670

Kupi si barem neki aftermarket hladnjak kad skupiš još malo novca, što zbog performansi hlađenja, što zbog zvuka.

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Ficolinja kaže...

ha cuj i ovo je nategnuto a htio sam gtx670 pa sam uzo jedva jedvice ovu :)

Sublime kaže...

Kupi si barem neki aftermarket hladnjak kad skupiš još malo novca, što zbog performansi hlađenja, što zbog zvuka.

Kako da to izvede kad kaže da je jedva skupio za ovu karticu ? {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
13 godina
neaktivan
Zotac gtx 670

Hence "kad skupiš još malo novca". ;D

0 0 hvala 0
13 godina
Zotac gtx 670

Pa evo da javim i ne proizvodi neku jaku buku dok nije oc-ana, cist' solidno. Javim kad budem oc-ao :)

Ficolinjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ficolinja kaže...

Pa evo da javim i ne proizvodi neku jaku buku dok nije oc-ana, cist' solidno. Javim kad budem oc-ao :)

meni nije jasno zasto ce uopce clockati tu karticu, aj neki extremni clock, pa bi vidio razlike, al ovako malo, nes razlike vidit, kartica ce se samo vise grijat i eventualno biti bucnija. tako i tako bez problema maxas sve igre. ja nemogu shvatit ljude koji imaju dobru karticu i idu odma novu clockat. aj neko staro sr . . .  pa da pokusas izvuc koji fps, ali ovako.

14 godina

Dobro si mu rekao. Neće vidjet apsolutno nikakvu razliku između stock grafe i to clockane u igrama, ma koliko je clockao. GTX 670 je jedna od najjačih grafi, i sve možeš igrat bez problema. Clockanje ti neće donjeti nikakvu praktičnu prednost.

13 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Dobro si mu rekao. Neće vidjet apsolutno nikakvu razliku između stock grafe i to clockane u igrama, ma koliko je clockao. GTX 670 je jedna od najjačih grafi, i sve možeš igrat bez problema. Clockanje ti neće donjeti nikakvu praktičnu prednost.

a ovaj gore bi ju odma modificiro, tj mijenjo hladnjak novoj kartici samo da dobije malo bolji oc rezultat i 5fps-a ( to je jako osjeti na 80tak-kolko dobiva na stock npr)

jos bolje da stavi modani bios pa da jos vise moze clockat, izgubit garanciju, spalit i slicno.

13 godina
Zotac gtx 670

Ma rekoh vec gore da mi ocanje i nije prioritet, eto nisam nikad nista clockao pa samo da probam, i da informiram ljude koje misle klokat kakva je buka i toplina. :)

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ficolinja kaže...

Ma rekoh vec gore da mi ocanje i nije prioritet, eto nisam nikad nista clockao pa samo da probam, i da informiram ljude koje misle klokat kakva je buka i toplina. :)

Koliko si clockao i do koliko ide temperatura u full loadu?

13 godina
Zotac gtx 670

Evo danas sam slozio komp jutros, s klokanjem pocinjem sutra-preksutra. Javim sve

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice