Koliko se moze klokat zotacova gtx 670 na stock naponu (nije amp! edition, znaci normalna)?
Evo narucio konfu iz protisa pa da pitam dok ne dode
http://www.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images-SRW.tpl-VGA-600&product_id=460&category_id=166&option=com_virtuemart&Itemid=100288&lang=en
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko se moze klokat zotacova gtx 670 na stock naponu (nije amp! edition, znaci normalna)?
http://www.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images-SRW.tpl-VGA-600&product_id=460&category_id=166&option=com_virtuemart&Itemid=100288&lang=en
Isprobaj sam kada ti stigne kartica. Sve zavisi od primjerka do primjerka, ne clockaju se sve isto.
Zato nisi uzeo neko sa boljim hladnjakom zotac amp gigabyte ili phantom 100 ili 150kn vise dode nego obicna
ha cuj i ovo je nategnuto a htio sam gtx670 pa sam uzo jedva jedvice ovu :)
Pozalit ces kad cujes ovu turbinu nakon clockanja..
Ma clockanje mi ni nije neki veliki prioritet, pitam reda radi jer je mislim dignut do 1000 mejbi i to je to , nista ekstremno :)
Kupi si barem neki aftermarket hladnjak kad skupiš još malo novca, što zbog performansi hlađenja, što zbog zvuka.
ha cuj i ovo je nategnuto a htio sam gtx670 pa sam uzo jedva jedvice ovu :)
Kupi si barem neki aftermarket hladnjak kad skupiš još malo novca, što zbog performansi hlađenja, što zbog zvuka.
Kako da to izvede kad kaže da je jedva skupio za ovu karticu ?
Hence "kad skupiš još malo novca". ;D
Pa evo da javim i ne proizvodi neku jaku buku dok nije oc-ana, cist' solidno. Javim kad budem oc-ao :)
Pa evo da javim i ne proizvodi neku jaku buku dok nije oc-ana, cist' solidno. Javim kad budem oc-ao :)
meni nije jasno zasto ce uopce clockati tu karticu, aj neki extremni clock, pa bi vidio razlike, al ovako malo, nes razlike vidit, kartica ce se samo vise grijat i eventualno biti bucnija. tako i tako bez problema maxas sve igre. ja nemogu shvatit ljude koji imaju dobru karticu i idu odma novu clockat. aj neko staro sr . . . pa da pokusas izvuc koji fps, ali ovako.
Dobro si mu rekao. Neće vidjet apsolutno nikakvu razliku između stock grafe i to clockane u igrama, ma koliko je clockao. GTX 670 je jedna od najjačih grafi, i sve možeš igrat bez problema. Clockanje ti neće donjeti nikakvu praktičnu prednost.
Dobro si mu rekao. Neće vidjet apsolutno nikakvu razliku između stock grafe i to clockane u igrama, ma koliko je clockao. GTX 670 je jedna od najjačih grafi, i sve možeš igrat bez problema. Clockanje ti neće donjeti nikakvu praktičnu prednost.
a ovaj gore bi ju odma modificiro, tj mijenjo hladnjak novoj kartici samo da dobije malo bolji oc rezultat i 5fps-a ( to je jako osjeti na 80tak-kolko dobiva na stock npr)
jos bolje da stavi modani bios pa da jos vise moze clockat, izgubit garanciju, spalit i slicno.
Ma rekoh vec gore da mi ocanje i nije prioritet, eto nisam nikad nista clockao pa samo da probam, i da informiram ljude koje misle klokat kakva je buka i toplina. :)
Ma rekoh vec gore da mi ocanje i nije prioritet, eto nisam nikad nista clockao pa samo da probam, i da informiram ljude koje misle klokat kakva je buka i toplina. :)
Koliko si clockao i do koliko ide temperatura u full loadu?
Evo danas sam slozio komp jutros, s klokanjem pocinjem sutra-preksutra. Javim sve