EVO iam jednu ponudu tj zamjenu ... frend bi menjo tjedan dana staru 5750 1gb ddr5 za moju gtx 260 soc + bi mi jos dal 200 kuna.... kj vi mislite'? se isplati to?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema šanse. Šta češ s tom HD5750 kad trenutno imaš jako dobru karticu. Ima smisla ako želiš napravit veliki korak unatrag.
Onda bi išao s konja na magarca.
Gtxica je 192 ili 216 SP-a? I jel ima tvoj frend garanciju na svoju karticu, imaš ti garanciju na svoju?
Gtxica je 192 ili 216 SP-a?
GTX-ica je super OC verzija. Imaš dosta o njoj po netu pa vidi kakva je. U svakom slučaju ludost je ić s nje na HD5750.
To ti se gleda i malo kada je HD5000 serija nova po potpunosti grafičkih specifikacija. Zasigurno ta GTX260 ima skoro 4x širu sabirnicu, OC, HD5750 ima više za ponuditi koje novo, ali je slabija u gamingu. Sad ako mene baš pitaš ta HD5750 sigurno nije dosta danas, a 200KN je premalo za tvoju samo. I još na taj procesor?
Ma kratko i jasno, HD5750 nema šta tražit pored GTX260 SOC. Jednostavno te dvije kartice se ne mogu nikako uspoređivat. Ostavi GTX-icu i uživaj
EVO iam jednu ponudu tj zamjenu ... frend bi menjo tjedan dana staru 5750 1gb ddr5 za moju gtx 260 soc + bi mi jos dal 200 kuna.... kj vi mislite'? se isplati to?
Kao prvo dali si ti uopče normalan ?
Kao drugo pa gtx240 možda možeš usporediti sa 5750 a ne sa 260.
Jedino sto je dobro kod radeona jest da ima dx 11 a samo jedna (koliko ja znam) igra je izašla za dx 11.
Biti će i Crysis 2 sa DX11 samo neće biti dosta mu HD5750
ako ti treba tih 200 kn za heroin onda se mjenjaj, inače nemoj...
ajde razuvjerili ste me!..trebaju mi pare za motor... pa... rade cu pricekat nekoliko mjeseci ...!
ajde razuvjerili ste me!..trebaju mi pare za motor... pa... rade cu pricekat nekoliko mjeseci ...!
Ako ti već trebaju pare za motor, bolje češ proć ako prodaš svoju grafu i uzmeš neku šrot za zamjenu. Tako će ti ostat više novca od navedenih 200kn.