Zamjena

poruka: 12
|
čitano: 1.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zamjena

EVO iam jednu ponudu tj zamjenu ... frend bi menjo tjedan dana staru 5750 1gb ddr5  za moju gtx 260 soc + bi mi jos dal 200 kuna....  kj  vi mislite'? se isplati to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zamjena

Nema šanse. Šta češ s tom HD5750 kad trenutno imaš jako dobru karticu. Ima smisla ako želiš napravit veliki korak unatrag.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zamjena

Onda bi išao s konja na magarca.

alrighty then

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zamjena

Gtxica je 192 ili 216 SP-a? I jel ima tvoj frend garanciju na svoju karticu, imaš ti garanciju na svoju?

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 270kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Zamjena
Ige kaže...

Gtxica je 192 ili 216 SP-a?

GTX-ica je super OC verzija. Imaš dosta o njoj po netu pa vidi kakva je. U svakom slučaju ludost je ić s nje na HD5750.

17 godina
protjeran

To ti se gleda i malo kada je HD5000 serija nova po potpunosti grafičkih specifikacija. Zasigurno ta GTX260 ima skoro 4x širu sabirnicu, OC, HD5750 ima više za ponuditi koje novo, ali je slabija u gamingu. Sad ako mene baš pitaš ta HD5750 sigurno nije dosta danas, a 200KN je premalo za tvoju samo. I još na taj procesor?Bogataš

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
15 godina
Zamjena

Ma kratko i jasno, HD5750 nema šta tražit pored GTX260 SOC. Jednostavno te dvije kartice se ne mogu nikako uspoređivat. Ostavi GTX-icu i uživajNamigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
achtung kaže...

EVO iam jednu ponudu tj zamjenu ... frend bi menjo tjedan dana staru 5750 1gb ddr5  za moju gtx 260 soc + bi mi jos dal 200 kuna....  kj  vi mislite'? se isplati to?

Kao prvo dali si ti uopče normalan ?

Kao drugo pa gtx240 možda možeš usporediti sa 5750 a ne sa 260.

Jedino sto je dobro kod radeona jest da ima dx 11 a samo jedna (koliko ja znam) igra je izašla za dx 11.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
17 godina
protjeran

Biti će i Crysis 2 sa DX11 samo neće biti dosta mu HD5750Šutim

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
16 godina
neaktivan
Zamjena

ako ti treba tih 200 kn za heroin onda se mjenjaj, inače nemoj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zamjena

ajde razuvjerili ste me!..trebaju mi pare za motor... pa... rade cu pricekat nekoliko mjeseci ...!Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
achtung kaže...

ajde razuvjerili ste me!..trebaju mi pare za motor... pa... rade cu pricekat nekoliko mjeseci ...!Namigiva

Ako ti već trebaju pare za motor, bolje češ proć ako prodaš svoju grafu i uzmeš neku šrot za zamjenu. Tako će ti ostat više novca od navedenih 200kn.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice