Ako netko mozda zna kada pocinje prodaja xfx black edition i sapphire toxic u Hr.
Ako netko mozda zna kada pocinje prodaja xfx black edition i sapphire toxic u Hr.
preko e bayase atomic moze dobiti za 1300kn +PDV drzave hr sto bi isplao 1600 kn (slicno bi isplao i s black editionom samo sto je nama ni na e bay-u) svi troskovi...pa me zanima kolika ce cijena biti...nije toliko u cekanju koliko je u cijeni...
Odlučio sam kupiti xxx version, nije neka razlika u performansama ali je velika u cijeni.xxx edition je trenutacno na trzistu pa mi se neda cekat jos 2 mjeseca da stigne black...
evo jedno debilno pitanje jer sam totalni nob .zasto nebih uzeo hd 4890 za rezu na kojoj ja igram 1280*1024 pa mogao bi igrati sve cak i crysisa na very high i zasto onda ne uzimati? i zasto veiite da je hd 4890 over kil za monitore manje od 22 incha?
evo jedno debilno pitanje jer sam totalni nob .zasto nebih uzeo hd 4890 za rezu na kojoj ja igram 1280*1024 pa mogao bi igrati sve cak i crysisa na very high i zasto onda ne uzimati? i zasto veiite da je hd 4890 over kil za monitore manje od 22 incha?
vidim u adm-monitor od 22 incha kosta vec 900 kuna!!

Evo, ovo je za nevjerovat, taman da cu ovih dana narucit konfu jer je zavrsila skola, i evo sta sam nasao, HD 4890 Black Edition 1 Ghz, kosta 2025 kn, pa i nije skupo bas, evo link, zadnja grafa:
http://www.h2-shop.com/k...
A najjeftinija, Toxic verzija je 1911 kb, evo link (klik)!
Sad cu se strpit par dana, izgleda da je počelo dolazit u hr, sto znaci da ce pojeftinjivat i druge grafe, npr. najjeftinija HD 4890 je 1560 kn, a mozda negdje ima i jeftinije!
Kupuj narode dok kuna ne devalvira.
Kupuj narode dok kuna ne devalvira.
Jel se zna mozda kada jel danas sam imo krizmu i zelim si kupit novu grafu sto prije (cujem da je ovo prva grafa koja radi na 1ghz).
ma kakvih mjesec dana?!?!?! ja dobio grafu 21.5.!
I ja sam si isto namjeravao kupiti XFX 4890 Black Edition kad sam ga vidio u ADM-u, al pice koje tamo rade su ga maknuli za weba pa kad su uštedili dovoljno novca kupili za sebe. :((((
Bilo ti je na prodaji nekih par dana 4890 pa su njega maknuli pa stavili black edition 4890 pa su onda maknuli black edition pa vratili ovo prvo: 4890 XXX. Bookmarko sam si black edition sa adm-a pa kad sam otišao na link: Proizvod nije nađen
eo linka: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7295
sto mislite jel bi se ta kartica mogla narucit preko e baya
Naravno da bi. Ali nije to tako jednostavno: treba naći prodavača koji šalje u RH, platit carinu ako ti se ne posreći pa prođeš bez nje i još poštarinu. Da je tako uistinu jeftinije, dućani bi već propali i svi bismo kupovali tako. :)
Najpovoljnije ćeš nać u online dućanima poput Diskonta 24 i ADMa.
ja mislim da vam ona ima onaj ''obični'' cooler te je jako jako glasna u igrama. eto tako da se ne bi zaj... pri kupnji. ja sam uzeo toxic od saphire-a i zadovoljan sam taktom od 960/1050
Eo ljudi ja kupio Sapphire Ati Radeon 4890 Toxic...Nekako sam radje uzo sapphireovu karticu jer je XFX relativno nov u proizvodnji ATI kartica a i vapor x hladjenje je super pa sam nekako vise bio za tu karticu... Kartica je odlicna , trpi sve, prije 7 dana konacno zaigro crysis(max details, preso za 4 sata)...