Pozdrav,
dugo nisam postao tu...frend mi želi uzeti novu grafičku, cilja na ATI, nekih 700-1000 kn, pa ako može koja preporuka :)
A koji mu je ostatak konfe?
Pozdrav,
dugo nisam postao tu...frend mi želi uzeti novu grafičku, cilja na ATI, nekih 700-1000 kn, pa ako može koja preporuka :)
MSI GeForce GTX 760 2GD5/OC Twin Frozr 2GB PCIe (Core: 1085/6008 MHz)
Asus GeForce GTX 760 Direct CUII 2GB GDDR5 PCIe (Core: 1072/6008 MHz)
Gigabyte GeForce GTX 760 OC WindForce 2GB PCIe (Core: 1085/6008 MHz)
te tri su najbolji izbor, koju god uzmeš neces pogriješiti
Tako sam nekako i mislio, pa će najvjerojatnije biti Giga, najmanja joj je cijena, a čitam sve pozitivne stvari...
Pozdrav momci, razmišljam o nabavi nove grafičke.
Konkretno, 7870.
Sad, ona bi išla kao zamjena na moju 560ti.
Nadalje, konfiguraciju vidite.
Sad, zanima me sama isplativost ovog ulaganja u vidu igranja (BF4 primarno i to dodatnih 1GB memorije)
te najbolji model tražene kartice- dakle recimo Sapphire, VTX, XFX itd...
Zapela mi je za oko recimo ova.
Bitno bi mi bilo jako dobro hlađenje (tiho i efikasno) te dobar OC potencijal.
Puno van hvala unaprid
EDIT:
brzi edit, odmah nakon posta, imam namjeru zadržat ovaj Phenom II 955 clockan kakav jest
tako da je i mogući eventualni bottleneck bitna stvar.
@forzzuk: Mislim da ti do 1500kn najveća dvojba može biti između Sapphire HD7870 i MSI GTX660 TF. Obje su otprilike 1500kn skupa sa poštarinom. Jel bi išao na onu VTX zbog nečeg posebno ili? Vidim da je mrvicu preskupa u odnosu na ovu Sapphire.
@forzzuk: Mislim da ti do 1500kn najveća dvojba može biti između Sapphire HD7870 i MSI GTX660 TF. Obje su otprilike 1500kn skupa sa poštarinom. Jel bi išao na onu VTX zbog nečeg posebno ili? Vidim da je mrvicu preskupa u odnosu na ovu Sapphire.
Ništa posebno, linkao sam prvu koju sam našao jer sam upravo počeo pretragu.
Prvo da pogledam A.Tech radi usporedbe koliko bi uopće dobio s prelaskom sa svoje 560ti.
+ ogromno hvala na linkanoj 7870, izuzetna cijena, moram definitivno odmah pogledati nabavu net.
Kakvo je hlađenje na ovom modelu?
Moze li preporuka graficke za konfu pod "moj PC".. Bitno mi je da nije previše skupa(za svoje parametre), da ima minimalno 2gb memorije i 256 bitnu sabirnicu te da je od nekog pouzdanog proizvođača..I da, nije bitno da li je AMD ili nVidia! :)
Moze li preporuka graficke za konfu pod "moj PC".. Bitno mi je da nije previše skupa(za svoje parametre), da ima minimalno 2gb memorije i 256 bitnu sabirnicu te da je od nekog pouzdanog proizvođača..I da, nije bitno da li je AMD ili nVidia! :)
A do kolko para , jel vidim da prelazis s HD7770 ?
Neka HD7870 za oko 1500 KN ?
Do koliko para?
Kakvo je hlađenje na ovom modelu?
Na hladnjacima s dva venta nemas brige , vrlodobro hlade !
A tako, oko 1500 kuna.. Ima li neka nVidia u tom rangu da je dobra?
A tako, oko 1500 kuna.. Ima li neka nVidia u tom rangu da je dobra?
Ima , GTX660 , npr. MSI Twin Frozr III ! Ili od AMD-a Sapphire HD7870 koja je bolja po performansama !
Ok, postavit ću pitanje ovdje da ne otvaram zasebnu temu na prvu no nek me Mod slobodno
upozori ukoliko bude trebalo.
Dakle, bez pretjeranog off toppica;
Moja trenutna grafička kartica zuji. Naime, odnedavno se na otprilike 2300 RPM-a javlja problem
zujanja koje ne traje dugo (oko 30ak sekundi) te se zatim stiša no za mene je iritantno.
Nekog drugog možda ne bi uopće smetalo, ne znam.
Anyway, lako je moguće da polako odlazi ležaj na ventu a garancija (preko Protisa, u trajanju 24 mjeseca) je istekla prije 2 mjeseca.
No, na poleđini kutije same kartice, garantni sticker navodi da je garancija u ASBIS-a ostvariva 36 mjeseci.
Pošto praktički nikad ništa nisam reklamirao, pogotovo ovako skuplji i delikatniji artikal,
zanima me pod
a) Da li bi mi uopće priznali ovakav problem pod garantnim uvijetima
b) Da li je itko ovdje reklamirao nešto direktno u spomenutog ASBIS-a te ako da, kako i koja su vaša iskustva?
Sve navedeno se tiče grafičke kartice tako da striktno gledajući i nisam u debelom offu.
Hvala unaprid na odgovorima
Ako ti na jamstvenom listu od ASBIS-a pise jamstvo od 36 mj. , i ako ti je po tome jos pod jamstvom , samo ih kontaktiraj i objasni problem ! Oni bi te trebali uputiti kako da im posaljes grafu u servis ! Tako i imas priliku da dobis zamjensku novu grafu u njenom rangu !
Pozdrav,
namjeravam kupit novu grafičku, konfiguracija je intel i5 3.20 , 8gb ram memory, napajanje corsai cx 430
ovo je ta koje me zanima - asus amd radeno hd 7790 1 gb, pa me zanimaju vaša mišljenja
Hvala!
Pozdrav,
namjeravam kupit novu grafičku, konfiguracija je intel i5 3.20 , 8gb ram memory, napajanje corsai cx 430
ovo je ta koje me zanima - asus amd radeno hd 7790 1 gb, pa me zanimaju vaša mišljenja
Hvala!
Jedan od najskupljih proizvođaca , neces neku jeftiniju ? Za mrvicu visu cijenu nađes i lijepu , jacu i s vrlodobrim hlađenjem Sapphire HD7850 1GB Dual fan !
Pozdrav,
Ako se ne varam, neki dual core (intelov), 4gb ram..imao je prije hd 3870 ali mu je riknula
Na staroga dualca se ne isplati nista jace od HD6670 GDDR5 / HD7730 GDDR5 - ovisno o cijeni !
Na staroga dualca se ne isplati nista jace od HD6670 GDDR5 / HD7730 GDDR5 - ovisno o cijeni !
Pretpostavljao sam tako nešto, ali bude kroz godinu dvije mijenjao matičnu i proc...
Ko zna kakve ce grafe biti za dvije god. , pa nek onda uzme novu i jacu !
Pozdrav,
Hvala!
Jedan od najskupljih proizvođaca , neces neku jeftiniju ? Za mrvicu visu cijenu nađes i lijepu , jacu i s vrlodobrim hlađenjem Sapphire HD7850 1GB Dual fan !
Imate pravo, jeftinija je i bolja, Hvala.
Help fast
6 | GTX 760 EVGA 1072 MHz 2GB |
---|---|
1 | GTX 760 Zotac 993 MHz 2 GB |
17 | GTX 760 MSI 1006MHz 2GB |
3 | GTX 760 Zotac 1111 MHz 2 GB |
Help fast
MSI ( ako se radi o Power Edition ) , naravno !
Nemoj te referentne uzimati ! Uzmi onu koja ima bar dva venta na hladnjaki , a cini mi se da bi to mogla biti Zotac GTX760 1111Mhz !?
Izgleda da je to AMP Edition koja ima takt jezgre od 1111Mhz !
Tocno, samo AMP i EVGA ima dual fan...
Onda Zotac AMP !
AMP uzmi, nećeš požaliti
Ovaj model je manji nego navedeni? medju manjim je?