- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a moze model koje je napajanje točno? mislim nije tak valjda tesko napisati?
Napajanje je : Fortron FSP600-80EPN 80+ Bronze...
Napajanje ce drzat , a sad posto je gore Accelero , mozda i nije losa ponuda !
Da, mislim da je ok, ako ide bez ikakve nadoplate i gore je taj hladnjak, isplati se ;=)
Napajanje ce drzat , a sad posto je gore Accelero , mozda i nije losa ponuda !
Da, i ja to mislim, samo sto cu se morati odreci nekih igara koje podrzavaju samo DX11 :/
Eto hvala vam momci :) Onda cu uzeti gtx285.
Ja bih odbio jer grafa trosi ko vrag i grije se jako, iako je malo jača !
http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_275_Amp_Edition/29.html
cca. 20% jača od 4870, time i 5770, svojedobno.
Uzeo bi ako mi stavke kao potrošnja i dovoljno jako napajanje nisu problem.
http://www.hwcompare.com/1148/geforce-gtx-285-1gb-vs-radeon-hd-5770/
Evo jos jedna usporedba, ako je accelero gore mozes i klokati - ali opet dobro razmisli jer ce ubuduce biti sve vise iskljucivo dx11 igara a uz to potrosnja je dupla...(no slazem se sa kloegama - ispalti se uzeti ako nemas nadoplatu)
Svi znaju nać grafu za igranje i klokanje a nitko za ozbiljan rad -.-
tebi bi trebala ova kartica i nešto poput ovoga
Pa kako će ti itko pomoći kad ti na kraju ni sam ne znaš šta imaš i šta želiš? Prvo jedno, pa drugo, pa na kraju neznaš ni koju matičnu imaš ni dali podržava ono što ti misliš da želiš
Pa kako će ti itko pomoći kad ti na kraju ni sam ne znaš šta imaš i šta želiš? Prvo jedno, pa drugo, pa na kraju neznaš ni koju matičnu imaš ni dali podržava ono što ti misliš da želiš
Treba mi grafička koja ima 3 odvojena outputa i nije za igranje nego za prikazivat slideshow. Dakle, 3 desktopa (zapravo 6, jer idu dvije). I čudi me da ovdje nitko ne zna jel mogu dvije grafe koje nisu povezani CF/SLI mostićem raditi tako.

Treba mi grafička koja ima 3 odvojena outputa i nije za igranje nego za prikazivat slideshow. Dakle, 3 desktopa (zapravo 6, jer idu dvije). I čudi me da ovdje nitko ne zna jel mogu dvije grafe koje nisu povezani CF/SLI mostićem raditi tako.
Kako nezna, uopce nemas problema sa trazenjem hardwarea za sebe, uz to ovo sto si napisao za cfx i sli je besmisleno obzirom na ovo sto ti trebas - cfx i sli setupi sluze za proporcionalno povecanje performansi a tebi to ne treba - ako trazis nesto zahtjevnije za rad a povoljno kupi polovnu hd 5870 2gb eyefinty 6 koja sama ima 6 izlaza idi u arenu u pc shop ako si iz zg i kupi novo vidio sam da oni imaju nekih povoljnih samo za displaye (nije ova 5780) ili ih kontaktiraj -trebali bi imati a imas to i u svakom pc shopu ozbiljnijem samo trazi za eyefinty i reci koji su zahtjevi...

A koje outpute trebaš? npr. HD6850 ti ima 4 izlaza (1x HDMI [with 3D], 1x DisplayPort, 1x Single-Link DVI-D, 1x Dual-Link DVI-I), a ako se ne varam HD6950 ima sama 6 izlaza...
A koje outpute trebaš? npr. HD6850 ti ima 4 izlaza (1x HDMI [with 3D], 1x DisplayPort, 1x Single-Link DVI-D, 1x Dual-Link DVI-I)
Njemu treba ovo:

All in one http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/amd-5870-eyefinity-6-2gb-oglas-8214740 ako si iz ZG odi do čovjeka, provjeri grafu dali je sve ok, keš, rukovanje, end of the story...
Ibme to je ta i cijena je dobra - ta grafa uz sve moze i danas gurati cak i zahtjevnije igre na middle -high postavima - inace prva dx11 graficka kartica...
Samo se nadam da ju nebude prikljucivao na ovo napajanje sto ima pod Moj PC.

Kupi ovu grafu šta ti je ibme linkao. Odlična i po super cijeni
Ona 6670 se prodala i sada koju još sa njuškala mi preporućujete i sve vam drugo piše u mom potpisu
Ona 6670 se prodala i sada koju još sa njuškala mi preporućujete i sve vam drugo piše u mom potpisu
Dodaj još 50kn
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-6670-1gb-ddr3-oglas-8154015
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficka-kartica-radeon-oglas-8291005
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/prodajem-graficku-karticu-amd-radeon-6670.1gb-gddr5-oglas-8294512
pošto si ograničen budžetom a i napajanje ti je koliko sjećam neki šrot nemaš drugog izbora, uzmi jednu od ovih...
Hocu li imati problema sa pregrijavanjem, buduci da se radi o horizontalnom kucistu?
Hocu li imati problema sa pregrijavanjem, buduci da se radi o horizontalnom kucistu?
Pregrijavanje čega?
Kako mislis koju GT 640? Ako misliš na Gigabyte, ASUS, ZOTAC i sl. to su ti samo proizvođači, po performansama su iste... A za što ti treba grafa?
Da, za gaming.