Pametujete ljudi previse, placati polovnjak 130 evra, kad je nova 150-160, samo idiot to moze da uradi!!!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma najbolje po tebi da se ništa rabljeno ne kupuje zato jer je rabljeno. i ako je razlika 30 eur a staro par dana zašto ne uzeti polovno pogotovo ako ima garanciju. idiot je onaj koji baca pare uzalud a ne onaj koji če uštedjeti ako je sa proizvodom sve u redu i ako ima garanciju
... a staro par dana..
Nikad nije staro par dana.
Razlika u cijeni 10-15%, a imas jos garancije 2-3 mjeseca najvise.
Kao sto sam rekao, pametujete bezveze ljudi, mani se polovnjaka po toj cijeni. Jednostavno se NE ISPLATI.
... a staro par dana..
Kao sto sam rekao, pametujete bezveze ljudi, mani se polovnjaka po toj cijeni. Jednostavno se NE ISPLATI.
Ti mora da si vidoviti Milan ili neki njegov rođak kada znaš da svi prodaju samo sa 2-3mj garancije.
Procesor sam kupio polovno star možda 1mj sa garancijom i svime 300kn ispod cijene, ploču istu tako staru možda tjedan-dva isto za 200-300kn manje nego na nabavi tako da neznam šta pričaš ti. Znam dosta njih koji su i grafu prodavali nakon par mjeseci a neke grafe imaju i 3 god garanciju i prodaju se nakon 1 god i opet imaš 2 god garancije. Svoju grafu sam platio 650kn bez garancije i dan danas radi bez problema. Problem je dok kupuješ nešto bez garancije a da neznaš ništa o tom korisniku a ako ga znaš od prije i od preporuka onda nije nikakav problem. Dok bolje pogledam kupio sam skoro sve rabljeno sa ili bez garancije i uštedio barem 2000kn šta nije mala cifra
... a staro par dana..
Prijatelju, čini se da si ti jedini tu koji pametuje. Kartica vrijedi 10-15% manje čim izađe iz dućana, a neki općeprihvaćeni popust na polovnu karticu sa garancijom od najmanje godinu dana je 20%. Nekome 30 eura ne znači puno, oni drugi će tih 30 eura rađe potrošit na nešto drugo. Ili zapit u krajnju ruku.
A naravno da se ne isplati kupit karticu s 2 mjeseca garancije ako je razlika u cijeni 10%. Te se obično nikad ni ne prodaju po toj cijeni
ROFL.
Da pojedinci znaju kako proizvođaci chipova rigorozno testiraju( pogotovo termalni aspekat) nikada ni novo ne bi uzeli.
Kaze se aspekt ne aspekat i nauci se citirati prvo :P
Da, ako vec hoces da potrosis 1k+ na grafiku, stisni se jos malo i uzmi novo, na polovno davati vise od ~500-700 je cista ludost. Niko ne prodaje zato sto je zadovoljan njom. Sigurno.
Rofl, greska u pravopisu, pola foruma ne pise pravilno, ali je bitno da si ti mene nasao.
Ja licno nisam jos imao polovnu grafu, ali proc/ploce/ram jesam.

Dosta, 20-50% uglavnom. http://www.anandtech.com/bench/Product/548?vs=547
Gledajuci tvoj link i igrajuci BF3 razlika u FPS ovima izmedju njih je 3-6 FPS a sto je premalo da bi mjenjao GTX icu za 7870.
Kod drugih igara mi nije ni vazno jer drugo ne igram.
Gledajuci tvoj link i igrajuci BF3 razlika u FPS ovima izmedju njih je 3-6 FPS a sto je premalo da bi mjenjao GTX icu za 7870.
Kod drugih igara mi nije ni vazno jer drugo ne igram.
evo ti malo bolja usporedba (anandech je koristio stare drivere tj kad je kartica izasla)
560ti vs 7870 razlika je i vise nego ogromna! a kad se 7870 kloka razlika je jos veca!LP
HD 7870 je osjetno jača i isplati ti se prijeći na nju.
Manji je potrošač, bolji ocer i još svašta malo.
HD7750 za basic gaming
5 | Super |
---|---|
13 | Paaa-onak |
0 | Nije ni losa ni dobra |
0 | Kanta |
1 | Da se zakopam u crnu zemlju |
HD7750
U šta?
Za basic gaming
Za basic gaming
Nisam pitao za šta nego u šta. A time sam mislio "u koje računalo, koji je ostatak računala".
i3
4GB ram
i3
4GB ram
za to je ok.
Koliko tocno mogu clockanjem izvuci iz HD7750??
Oprostite sto se trpam tu ...
Jel bi mi mogli reci jel bi ova grafa mogla ic na moju ploču intel p45q8300 http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gigabyte-amd-radeon-hd-7850-oc-2gb-ddr5-hdmi-dvi-2x-minidp-hdtv&option=artikl&id_artikl=051.806.844
i jel bolja ova gigabyte,xfx ili koja druga hd7850
Oprostite sto se trpam tu ...
Jel bi mi mogli reci jel bi ova grafa mogla ic na moju ploču intel p45q8300 http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gigabyte-amd-radeon-hd-7850-oc-2gb-ddr5-hdmi-dvi-2x-minidp-hdtv&option=artikl&id_artikl=051.806.844
i jel bolja ova gigabyte,xfx ili koja druga hd7850
Ako je proc Core 2 Quad i ne planiraš ga mijenjati ubrzo đaba ti prelazak na HD 7850 kada taj proc jedva gura nešto tipa HD 7770...
I sta sad kad bi kupio tu grafičku i stavio nebi mogao igrat na najjacem il sta bi bilo nekuzimm..
I sta sad kad bi kupio tu grafičku i stavio nebi mogao igrat na najjacem il sta bi bilo nekuzimm..
Jednostavno ne bi imao performanse koje ta kartica može imati. Recimo da bi ti u nekim situacijama radila na 80% svojih mogućnosti, u nekima na 60% i slično - 90+ % bi rijetko kada dostizala.
Imaš na forumu temu o bottlenecku pa si malo pročitaj.
a cek jel to znaci da bi morao novi procesor kupit?? koliko kosta novi procesor a da je cetverojezgreni
? i za koliiko bi mogao prodati ovaj
a cek jel to znaci da bi morao novi procesor kupit?? koliko kosta novi procesor a da je cetverojezgreni
? i za koliiko bi mogao prodati ovaj
Ne, to ne znači da bi morao novi procesor kupiti (ako nećeš) već da ti nema smisla ići na HD 7850 kada bi ti jedna HD 7770 bila i odviše.
Ako bi novi procesor, to uključuje i novu matičnu i novu RAM memoriju - dakle za procesor 1300-1500 Kn, matičnu nekih 600-700 i za memoriju nekih 350.
To je naravno ako želiš pošten gaming stroj. Eventualno bi mogao i neki procesor za cca 1000 Kn + matična za 500-600 i 4GB ddr3 za nekih 250 Kn.
Ajd evo vam izazov..
Novi kompjuter u Linksu da kupim al da slazem komponente..
negdje do 4000-5000 kn pa napisite sve komponente
za gaming naravno..
fulao si temu...
EDIT: rapture bio brži
Imam gtx 560 Ti.
sada imam opciju za 800kn uzeti jos jednu od prijatelja polovno (normala radi) i staviti u SLI
ILI
prodati ovu nadoplatiti jos cca 800kn i uzeti 7870
sto bi vi na mom mjestu ?