Ventilator na grafičkoj krči!

poruka: 4
|
čitano: 4.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

kad pokrenem bilo koji igru, 3d mark ili bilo što zahtjevno za grafičku karticu, ventilator počme krčati kao lud, ušuti za 10-ak minuta ali se temperature tjekom krčanja popnu i do 70 stupnjeva, poslje se to spusti na 60-ak stupnjeva.

ima li itko iskustva sa nečim sličnim, šta da radim, čistio san prašinu sa njega, pokušao povećati ili smanjiti okretaje, ništa ne pomaže!

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ventilator na grafičkoj krči!

ja jesam i rijesio sam tako da sam povecao brzinu vrtnje na 75% putem riva tunera, btw mislim da ti ne krci ventilator vec nesto dr od topline

AMD Athlon X2 6000+ 3.1Ghz / Gigabyte GA-56S-S3 / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
neaktivan

To krčanje bi moglo biti povezano sa puknućem magneta elektromotora (ventilatora). Rješenje, kupi novi hladnjak ili trpi buku dok se ne zagrije ili dođe na svoje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ventilator na grafičkoj krči!
IRebic kaže...

kad pokrenem bilo koji igru, 3d mark ili bilo što zahtjevno za grafičku karticu, ventilator počme krčati kao lud, ušuti za 10-ak minuta ali se temperature tjekom krčanja popnu i do 70 stupnjeva, poslje se to spusti na 60-ak stupnjeva.

ima li itko iskustva sa nečim sličnim, šta da radim, čistio san prašinu sa njega, pokušao povećati ili smanjiti okretaje, ništa ne pomaže!

da ti nije slucajno naljepnica upala u ventilatir moze bit aj viti
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice