Uzeti novu grafu ili ne?

poruka: 46
|
čitano: 4.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Uzeti novu grafu ili ne?
Oly_E3 kaže...

Nadam se da nemaš baš neki sporiji procesor, kada kažeš da 3 godine nisi promjenio grafičku.

@Hyperion

Ne znam valjda sam sit Atijevih kartica (na njima sam od 9250 modela), pa bi malo skoknuo na Nvidiu

Daj mi onda onako daj te grafe;D

Microman,koje imas ono napajanje?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina

A kak si ju dobil tak jeftino?I meni nabavi jednu ak se dijeliju,za novi komp.

AC Milan
16 godina
neaktivan

NEDAM Smijeh

Mislim da ima Seasonic 430W

http://fotoforum.forumotion.net/
16 godina
neaktivan
Uzeti novu grafu ili ne?

Jebi ga znam da sam dosadan ali opet se premisljam....

Nasao sam HD 4890 1000 Mhz za 1670kn

Uzet cu nju i gotovo.... slijedeci tjedan ako mi sjednu novci na racun idem po nju....

btw samo jedno pitanje znam da je grafa vec tvornicki overclockana na 1000Mhz ali dal se moze ona jos clockat a da je stabilna??? Mislim znam da nije potrebno ali zasto ne ako se moze???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo da je verzija sa nereferentnim coolerom jer se ta beštija puno grije. Ako je verzija sa referentnim coolerom razmisli o Scythe Musashiu cooleru

http://fotoforum.forumotion.net/
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

Microman,koje imas ono napajanje?

U kućištu je u tom trenutku bio HX450.Pošto je imao modularne kablove želio sam vidit dal če se malo bolje dat rasporedit.

No brzo sam ga maknuo pošto mi je kablel za napajanje CPU-a bio kratak i nisam ga mogao sakrit ispod matične.

Tak da je nutra opet Seasonic.A i ovaj HX ima samo jedan 12v rail što je isto razlog zašto je sad na sestrinom kompu.

Sa novom grafom sam zadovoljan i moja je preporuka.

No kućište me je dosta razočaralo.Jest da je veče od bivšeg CM-a no temperature nisu baš nešto niže,a osjetno je bučnije i ima dosta traljavo organiziranje kablova iza matične.

I izgleda pre plastično.Mislio sam uzet CM-a HAF932 ali nažalost ga nisu imali pa je palo ovo.

Ja sam koji jesam.
16 godina
neaktivan
Uzeti novu grafu ili ne?

daj mi rec i samo na kojoj rezoluciji ti je monitor i kako te služi grafička jer i ja u skoro vrjeme bih mjenjao svoju grafu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

daj mi rec i samo na kojoj rezoluciji ti je monitor i kako te služi grafička jer i ja u skoro vrjeme bih mjenjao svoju grafu

1680x1050 je reza mog monitora.Grafička radi odlično nema problema.Ja sam stavio ovu GTX275 samo zato što sam izgubio živce sa CF-om i Crysisom.

Stavio sam najnoviju zakrpu za Warhed,najnovije drivere za grafu,probao sam sa sva tri CF moda,prčkao po postavkama AA i AF filtra i nikako se nisam mogao riješit prokletog titranja tekstura i naglih padova FPS-a.A sama HD4870 nije mogla izač na kraj sa Enthusiast postavkama i 4xAA,16AF upakirano u DX10.

Ova GTX275 me riješila svih tih muka i nemam brige sa titranjem i padovima FPS-a.

Ja sam koji jesam.
16 godina
neaktivan
Uzeti novu grafu ili ne?

Meni s ovom grafičkom koju sad imam (vidi moj pc) crysis radi na 1024*768 na nekih 25-30 fps sve na high

znači da će mi na rezoluciji mog monitora 1280*1024 radit ko lud jer mi sad na toj rezi radi na nekih 20-25 na high tnx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni s ovom grafičkom koju sad imam (vidi moj pc) crysis radi na 1024*768 na nekih 25-30 fps sve na high

znači da će mi na rezoluciji mog monitora 1280*1024 radit ko lud jer mi sad na toj rezi radi na nekih 20-25 na high tnx

Za 17" ili 19" monitor grafa poput GTX275 nema smisla.Jedino ako planiraš uskoro se prebacit na veče inče onda ima smisla.

No ako kaniš ostati na 1280x1024 uzmi GTS250 ili HD4850 koje su stvorene za tu rezu.

Ja sam koji jesam.
16 godina
neaktivan
Uzeti novu grafu ili ne?

Da preći ću na veći monitor razmišljam unaprjed u 9 mjesecu pikam novi monitor i grafu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da preći ću na veći monitor razmišljam unaprjed u 9 mjesecu pikam novi monitor i grafu

Moja preporuka ti je GTX275 u kombinaciji sa Samsungovim 23" monitorom

EVO LINK ZA MONITOR:

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011301

Ja sam koji jesam.
16 godina
neaktivan
Uzeti novu grafu ili ne?

nije istina da padaju fps na tijevim grafickama.Onaj tko ti je to rekao taj  LAŽE!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
trooper kaže...

nije istina da padaju fps na tijevim grafickama.Onaj tko ti je to rekao taj  LAŽE!

Ja sam to isto cuo... i to od vise ljudi... ali svijedno cu kupiti xfx HD 4890 hawx xxx.... e sad ova je grafa na 900 Mhz a na onoj od 1 Ghz su mjenjani (barem sam tak procitao) oni konektori za struju da moze vise struje primit grafa.... zanima me jel su mjenjani i na ovoj grafi kaj ja mislim kupit??? Ja bi sam probao tu grafu clockat na 1 Ghz...

17 godina
trooper kaže...

Ovdje se sve krenulo o tom hype-u..

Odite na post 1356 malo ispod početka stranice. Nakraju su ga svi posrali. Nikome nepada osim njemu

Na 1GHz verziji je jedan 6 pinski i 8 pinski i dignutu voltažu, obična ima 2x6 pinska.

Jedan lik na pcekspertu je uspio clockat običnu na 1GHz, sada neznam jel šta prčkao po biosu i dizao voltažu voltmodovima ili ne?

Svi koji su probali došli su do 950-960MHz dalje neide, i nepotrebno ti je to.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 17:50 (Hyperion).
17 godina
Makavelii kaže...
trooper kaže...

Ja sam to isto cuo... i to od vise ljudi... ali svijedno cu kupiti xfx HD 4890 hawx xxx.... e sad ova je grafa na 900 Mhz a na onoj od 1 Ghz su mjenjani (barem sam tak procitao) oni konektori za struju da moze vise struje primit grafa.... zanima me jel su mjenjani i na ovoj grafi kaj ja mislim kupit??? Ja bi sam probao tu grafu clockat na 1 Ghz...

Ma uzmes Black Edition ili XXX u ADMa ti je to sad 1540 kn XXX a BE nema nestalo, taman da cu ja narucit, ali gle nije ti bas toliko i vazno glavno je da ti uzmes HD4890 koja je dosta jaca od GTX275 u puno jeftinija, jer besmisleno je uzimat GTX275 koja je jednaka i 300 kn skuplja od obicnog Editiona.

A jos vise problema ima GTX275 nego HD4890 jer neki se tuze da imaju neke probleme sa tom grafom i GTX295!

Tako da....

I don't care...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice