Ugradnja AGP 8x graficke kratice

poruka: 4
|
čitano: 1.573
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Graficka

evo kupio sam sada graficku agp 8x je...mozete mi samo dat upute kako da je ugradim ?

0 0 hvala 0
17 godina
Graficka

Otvoris kuciste, odsarafis staru graficku, odspojis ju od napajanja, imas vjerojatno neki "gumbic" tj komad plastike uz agp utor koji treba stisnut da bi staru mogo iscupat. jednom kad to uradis novu samo gurnes nutra, zasarafis opet i utaknes napajanje u nju (nemos fulat, po principu sta pase to utaknes). nadam se da ces se snac, ne bi trebalo biti problema.

Sad kad si to obavio upalis komp, digne se OS, nasnimis si driver sweeper, skini ga s neta, pocisti s njim stare drivere od stare grafulje, potom skines najnovije drivere od grafe koju si kupio s neta i njih instaliras na racunalo, resetiras i to je to (ako ti je to komplicirano, driveri od nove su ti na CD-u koji si dobio sa grafuljom, nasnimi njih, ali vjerojatno nisu najnoviji. ipak ne bi trebalo biti problema, radit ce ti i tako, ali stare drivere ipak skini s kompa, moja preporuka)

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Graficka

Lol sta ti zanci to "nasnimi ih"?!

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Graficka
Perkan777 kaže...

Lol sta ti zanci to "nasnimi ih"?!

svi znamo na sto covjek misli nemoj sad ti tu glumit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: