SLI & Dvi output

poruka: 5
|
čitano: 1.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
SLI & Dvi output

Ovako zanima me koliko monitora ja mogu spojit maximalno kada imam dvije grafe u sli recimo kod mojih 2 x 9800gtx svaka grafa ima 2 izlaza, u driverima vidim 3 monitora.

E sad pitanje koliko ustvari mogu monitora prikljucit na sli?

Hvala

Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | Patriot Extreme Performance 2 x 2 gb DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: SLI & Dvi output

pls help hitno je!!

Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | Patriot Extreme Performance 2 x 2 gb DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
17 godina
neaktivan

SLI uključen = 1 monitor

SLI isključen = 4 monitora + 2 tv-a na s-video ili HDMI s tim da samo 4 od ovih recimo 6 mogu radit istovremeno

17 godina
jamar kaže...

SLI uključen = 1 monitor

SLI isključen = 4 monitora + 2 tv-a na s-video ili HDMI s tim da samo 4 od ovih recimo 6 mogu radit istovremeno

jel to tako sigurno?

zasto kada je sli iskljucen budu 4 monitora a kada je ukljucen 1 monitor?

kako da se onda igram na 3 monitora recimo? vidio sam na youtubeu kako se likovui igraju na 3-4 monitora i slika im je ono ko jedna sam ih spoji jednog do drugog.

edit: ovo sam sada pronašao

How many monitors are supported when running in SLI mode?
With GeForce R180 drivers, SLI supports a maximum of two monitors with both monitors connected to the same GPU within your SLI group. For instance, if you have a 3-way SLI configuration, you can connect two monitors to one of the GPUs and leave SLI enabled. You can enable more monitors by using a third GPU that is NVIDIA PhysX capable (GeForce 8 series and higher with at least 256MB of memory) and is a different GPU than your SLI GPUs. For example, a configuration with two GeForce GTX 280s in SLI and a single GeForce 8800 GT is capable of supporting six monitors.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 15:37 (toxic).
17 godina
neaktivan

Sa novijim driverima serije R180 moguče je 2 monitora (spojena na 1 od 2 kartice) i kod uključenog SLI-a. (samo na visti)

Igre gotovo u nijednom slučaju osim meni poznatog flight simulatora ne omogučuju multi monitor igranje.

Postoji uređaj (ne znam proizvođača) "triple head to go" koji dijeli sliku na više monitora (u ovom slučaju iz imena je vidljivo - na 3) i to je jedini način da se igra ili nešto drugo razvuče na više monitora.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 16:04 (jamar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice