Bok ljudi! Vrijedi li kupovati? Imam 8gb rama i 600 gb hard diska. SAPPHIRE R7 260X 2GB DDR5 mogu li igrati League of Legends i tako te igrice sa maxed settings i full resolution i još strimati i recordati te igrice? ne mislim to u isto vrijeme, mislim malo strimat pa snimat, jel bi mogo sa tom grafom na maxed full graphics?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrijedi ali je i pitanje koji procesor imaš?
AMD ATHLON(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+(2 CPUs), 2.9gHZ :)
Bok ljudi! Vrijedi li kupovati? Imam 8gb rama i 600 gb hard diska. SAPPHIRE R7 260X 2GB DDR5 mogu li igrati League of Legends i tako te igrice sa maxed settings i full resolution i još strimati i recordati te igrice? ne mislim to u isto vrijeme, mislim malo strimat pa snimat, jel bi mogo sa tom grafom na maxed full graphics?
"za R7 260X 2GB DDR5 moraš imati bar 1TB hard diska"..
a ostalo, proc je malo preslab za tu karticu, daleko od toga da neće raditi al neće biti ni približno dovoljno iskorištena..
AMD ATHLON(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+(2 CPUs), 2.9gHZ :)
Na to ne vrijedi staviti ni karticu od 600 Kn a kamo li karticu od 1600.
Ako ju već može kupiti, neka ju uzme.
Kasnije neka obavezno promijeni CPU, i to je to.
Nema smisla kasnije mijenjati CPU, pa opet uzimati jaču GPU.
Ako bi mijenjao CPU, mora i MBO i RAM. A pitanje je i koe PSU ima (jel b umopće imalo struje za R7 260X).
Šta će mu grafa koja bi radila na 20%? Vjeruejm da bi i rejđao kakao mu ništa od igara ne radi glatko a ima grafičku od 1000 Kn...
No samo sam htio reći da nema smisla uzimati sada slabije, i onda opet mijenjati GPU kada promijeni ostale stvari.
Meni je očito dane planira mijenjati ostale stvari, mislim da je od onih što misle da promjenom samo jedne komponente na kompu u 5-10 godina mogu imati dobre performanse / dobar komp.
A kolko bi otprilike trebao dati za procesor novi da bi dobro radila s tom grafičkom?
700-800 kuna su novi i3 procesori.. to bi bilo taman za tu grafu..
al uz to ide matična i memorija.. 1500kn komplet
Jel ne bi mogao naći nešto poput moje ploče koje ima i DDR2 i DDR3?
Uostalome, ima 8 GB RAM-a. Da se to prodati.
Jel ne bi mogao naći nešto poput moje ploče koje ima i DDR2 i DDR3?
Uostalome, ima 8 GB RAM-a. Da se to prodati.
nek proda to kaj ima, dobije parsto kuna i malo nadoda..