pa gdje su sve te amd graficke ,, nema ih nigdje a one koje su u trgovinama 3000+ kn
nema ni 470 ni 570 ni 580 huh izgleda uskoro vega dolazi :)
pa gdje su sve te amd graficke ,, nema ih nigdje a one koje su u trgovinama 3000+ kn
nema ni 470 ni 570 ni 580 huh izgleda uskoro vega dolazi :)
400 serija je EoL, zamijenila ju je 500 serija, koja je nedostupna (bar 70/80 modeli) posvuda zbog prevelike potražnje. Nema veze što vega dolazi, vega će samo nadopunit ponudu sa (nadamo se) high end-om.
a grafa je milina.
Pa to je Nvidia, ja to govorim cijelo vrijeme i ljudi mi ne vjeruju.
Za mene će Nvidia uvijek biti broj jedan, nekada GTX 650 Ti boost, pa GTX 670, pa GTX 770, pa GTX 970 i danas GTX 1070,
a sljedeća tko zna, možda bude i GTX 1080 Ti, ali vjerojatnije bude bio neki Volta model.
Ja sa svojm prethodnom asus gtx 770 uopće nisam bil tak presretan, kuhala je ko luda da ne pričam koliko ju je nvidia rušila kroz drivere u odnosu na novu gtx 960 . Na kraju je ispalo super jer sam ju kupio polovnu za 1500 kn, igrao se godinu dana i opet ju prodao za 1500
, jedan mi nakon dogovora čak nudio i više ali sam ga morao odbiti. Nvidia je kod nas ko Golf, ide polovno bolje nogo novo
i rx idu polovne bolje nego nove
Nego kad smo kod RX serije, nesto sam racunao ispada da za jedan mjesec rudarenja sa 470/570 karticom koja trosi cca 100-120w se moze zaraditi uz dnevno 16-20h cca 150eur pa sad, nije to lose upaliti da malo vrti kad se nista ne radi :D
Zaraditi koju kintu i onda grafu prodati uzeti tipa 1070 ili Vegu ( bolje vega i da bude slabija, isplatice se zbog rudarenja) :D
Treba iskoristiti ovaj hype i cijene koje samo idu gore
Zvao sam mindfactory.de na našu žalost ne šalju za Hrvatsku tako da vas sve poštedim muke
imas caseking i alzashop sta ce ti ista vise
Moras biti lud, gledati novu gtx970 danas...
Ima puno pametnijeg izbora sada, uostalom svak zna najbolje za sebe.
Kuzim te jer sam u istoj situaciji. Mislim da se razumna doza strpljenja uvik isplati.
Sad imas vremena pa se posveti procavanju najboljeg rijesenja. ;)
Kako nema evo prva s liste
O cem pricas, nema je na stanju i ko zna kad ce...
nema, rx 470/480/570/580 nemozes nigdje trenutno kupiti!
Znaći, trenutno je ponuda gtx 970 1500+ na njuškalu ili nove 1060 3gb 1800/1900
Rekao kolegi da razmisli o ps4 pro pa će grafička doći na red neki dr. put
Znaći, trenutno je ponuda gtx 970 1500+ na njuškalu ili nove 1060 3gb 1800/1900
Rekao kolegi da razmisli o ps4 pro pa će grafička doći na red neki dr. put
Trenutno se treba malo strpjeti, valjda se bude to vratilo u normalu, jednom mora pa bude opet bio veći izbor.
Realno trenutna situacija sa grafama je katastrofalna osim za trenutne vlasnike RX serije koji bi prodali ili mijenjali .
Ne znam kako AMD ne može zadovoljiti potražnju !! Pa zar im i nije cilj da prodaju što više ?? Kao da je to sada šok što ih mineri kupuju a znamo svi da je to tako već godinama u valovima kako mining varira.
Sta je svima super situacija, amd proda sve sta proizvede a ljudi kupuju kasnije polovne za sicu, win-win...
I to će nekom isto biti super, uzmeš nešto s garancijom za male novce i moliš se da crkne čim prije,
ako treba malo pripomogneš u tome.
Ne znam kako AMD ne može zadovoljiti potražnju !! Pa zar im i nije cilj da prodaju što više ?? Kao da je to sada šok što ih mineri kupuju a znamo svi da je to tako već godinama u valovima kako mining varira.
Nemaju sanse, potraznja je daleko veca od svih proizvodnih kapaciteta...
Jer nikad nisi mogao sa grafom od 200$ imati mjesecni profit od 170$ zato ne mogu nastancati cipova koliko ljudi hoce
Ali da sjebali su se, o5
Evo došle RX 580tke u ADMa, pa nedugo nakon nestale, al za 3k kuna