RX 500 serija

poruka: 875
|
čitano: 202.209
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
RX 500 serija

pa gdje su sve te amd graficke ,, nema ih nigdje  a one koje su u trgovinama 3000+ kn

nema ni 470 ni 570 ni 580 huh izgleda uskoro vega dolazi :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: RX 500 serija

400 serija je EoL, zamijenila ju je 500 serija, koja je nedostupna (bar 70/80 modeli) posvuda zbog prevelike potražnje. Nema veze što vega dolazi, vega će samo nadopunit ponudu sa (nadamo se) high end-om.

8 godina
protjeran
Kako netko moze dati bolju uslugu od nemcije?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Krivi su rudari ;) 

14 godina
XXX kaže...

a grafa je milina.

Pa to je Nvidia, ja to govorim cijelo vrijeme i ljudi mi ne vjeruju.

Za mene će Nvidia uvijek biti broj jedan, nekada GTX 650 Ti boost, pa GTX 670, pa GTX 770, pa GTX 970 i danas GTX 1070,

a sljedeća tko zna, možda bude i GTX 1080 Ti, ali vjerojatnije bude bio neki Volta model.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
17 godina
odjavljen
RX 500 serija

Ja sa svojm prethodnom asus gtx 770 uopće nisam bil tak presretan, kuhala je ko luda da ne pričam koliko ju je nvidia rušila kroz drivere u odnosu na novu gtx 960 . Na kraju je ispalo super jer sam ju kupio polovnu za 1500 kn, igrao se godinu dana i opet ju prodao za 1500 , jedan mi nakon dogovora čak nudio i više ali sam ga morao odbiti. Nvidia je kod nas ko Golf, ide polovno bolje nogo novo 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 22:47 (XXX).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
RX 500 serija

i rx idu polovne bolje nego nove

razorblade
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
RX 500 serija

Nego kad smo kod RX serije, nesto sam racunao ispada da za jedan mjesec rudarenja sa 470/570 karticom koja trosi cca 100-120w se moze zaraditi uz dnevno 16-20h cca 150eur pa sad, nije to lose upaliti da malo vrti kad se nista ne radi :D

Zaraditi koju kintu i onda grafu prodati uzeti tipa 1070 ili Vegu ( bolje vega i da bude slabija, isplatice se zbog rudarenja) :D

Treba iskoristiti ovaj hype i cijene koje samo idu gore

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
RX 500 serija

Zvao sam mindfactory.de na našu žalost ne šalju za Hrvatsku tako da vas sve poštedim muke 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 11:32 (sasac).

0 0 hvala 0
13 godina

imas caseking i alzashop sta ce ti ista vise

14 godina
Oni nemaju rx kartice koliko sam vidio, a ostale gtx baš i nisu nešto jeftinije nego kod nas ako se ne varam. Vidim na alzashop npr. Gtx 970 gainward phoeinx 4gb 277 eura. Plus dostava izađe oko 2100 kn. Ili mi krivo gledamo ili ti?:) Jedino ako piše za te rx da ubrzo stižu.
13 godina

Moras biti lud, gledati novu gtx970 danas...

Ima puno pametnijeg izbora sada, uostalom svak zna najbolje za sebe.

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
Samo kažem da u biti i nema izbora kao što je bilo prije par mjeseci. Eto dosta ljudi gleda nešto do 2000 kn i kad vidi da je izbor 1060 3gb kaže mu se "lud si" i predlaže 970 na njuškalu za 1200 kn, a takvih nema već su sve preko 1500+. Drugi kaže alzashop i eu trgovine, a ni tamo nema rx već opet ista ponuda 1060 3gb ili preko 2000 kn gtx kartice.
13 godina

Kako nema evo prva s liste

13 godina

Kuzim te jer sam u istoj situaciji. Mislim da se razumna doza strpljenja uvik isplati.

Sad imas vremena pa se posveti procavanju najboljeg rijesenja. ;)

coffe,coffe,coffe.....
15 godina
protjeran
chaselol kaže...

Kako nema evo prva s liste

O cem pricas, nema je na stanju i ko zna kad ce...

14 godina
Ja aa kolegom pokušavao naručiti, ali ubija me taj Njemački:) Jel ije ima ili nema?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mariclius kaže...
Ja aa kolegom pokušavao naručiti, ali ubija me taj Njemački:) Jel ije ima ili nema?

nema, rx 470/480/570/580 nemozes nigdje trenutno kupiti!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
RX 500 serija

Znaći, trenutno je ponuda gtx 970 1500+ na njuškalu ili nove 1060 3gb 1800/1900

Rekao kolegi da razmisli o ps4 pro pa će grafička doći na red neki dr. put

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariclius kaže...

Znaći, trenutno je ponuda gtx 970 1500+ na njuškalu ili nove 1060 3gb 1800/1900

Rekao kolegi da razmisli o ps4 pro pa će grafička doći na red neki dr. put

Trenutno se treba malo strpjeti, valjda se bude to vratilo u normalu, jednom mora pa bude opet bio veći izbor.

17 godina
odjavljen
RX 500 serija

Realno trenutna situacija sa grafama je katastrofalna osim za trenutne vlasnike RX serije koji bi prodali ili mijenjali .

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zadesit ce ih sudbina kao i s prijasnjim radeonkama, previse ce se polovne robe odjednom nuditi po bagateli cim to rudarenje "rikne" samo da se proda...lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ne znam kako AMD ne može zadovoljiti potražnju !! Pa zar im i nije cilj da prodaju što više ?? Kao da je to sada šok što ih mineri kupuju a znamo svi da je to tako već godinama u valovima kako mining varira.

15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Zadesit ce ih sudbina kao i s prijasnjim radeonkama, previse ce se polovne robe odjednom nuditi po bagateli cim to rudarenje "rikne" samo da se proda...lp

Sta je svima super situacija, amd proda sve sta proizvede a ljudi kupuju kasnije polovne za sicu, win-win...

14 godina
Stjepanj kaže...

I to će nekom isto biti super, uzmeš nešto s garancijom za male novce i moliš se da crkne čim prije,

ako treba malo pripomogneš u tome.

15 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Ne znam kako AMD ne može zadovoljiti potražnju !! Pa zar im i nije cilj da prodaju što više ?? Kao da je to sada šok što ih mineri kupuju a znamo svi da je to tako već godinama u valovima kako mining varira.

Nemaju sanse, potraznja je daleko veca od svih proizvodnih kapaciteta...

13 godina
itomic009 kaže...

Jer nikad nisi mogao sa grafom od 200$ imati mjesecni profit od 170$ zato ne mogu nastancati cipova koliko ljudi hoce 

Ali da sjebali su se, o5

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 12:55 (chaselol).
17 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Jel sad jasnije 

12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RX 500 serija

lol 3300 kn!!!  ja mjenjam rx 5704gb  za gtx 1060 6 gb + vasa nadoplata 

cjene na amazonu... lol

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 14:14 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice