evo mene opet...kupio sam Radeon HD 4850 ali verziju Dual Shrink...Dali je to bolje od one obične Radeon HD 4850 ili ne....Hvala!!!
bolja je
evo mene opet...kupio sam Radeon HD 4850 ali verziju Dual Shrink...Dali je to bolje od one obične Radeon HD 4850 ili ne....Hvala!!!
ok.Hvala!!!Samo sam htio biti uvjeren!!!!
a performanse su iste??
a performanse su iste??
ne znam sad ja mislim da nije OC-a...neću je overclocat!!!Sigurno!!!
mislim da tim OC-om grafe neće dobiti baš nešto na performansama.
Hvala!!!
ok.Hvala!!!Samo sam htio biti uvjeren!!!!
neću je overclocat!!!Sigurno!!!
Ja imam HD4850 dual slot fansink a ne shrink.
mislim da tim OC-om grafe neće dobiti baš nešto na performansama.
Ja imam HD4850 dual slot fansink a ne shrink.
Ma sve 5.Steta sto samo nema hladnjak na memoriji inace je odlicna.
ako se ne igraš s naponima, nema šanse da skuriš tu dual slot grafu....sve i da hoćeš ;)
ako se ne igraš s naponima, nema šanse da skuriš tu dual slot grafu....sve i da hoćeš ;)
Zna li itko kolika bi trebala biti temperatura memorije na ovoj kartici? Zanima me i za stock cooler (single slot) i za ove s jaćim coolerima. Kod mene je 42-43 stupnja idle, ali skoči i preko 50 u load (uz sitni overclock, po auto funkciji iz catalysta)
bok! evo da ne otv. novu temu:
Imam grafu Sapphire Radeon HD4850 512 MB, kad udjem u GPU-Z pise da mi je grafa 4000 Series, kak rijesit problem. Inst. Driveri - 9.2 (kolko se sjecam)
Imam grafu Sapphire Radeon HD4850 512 MB, kad udjem u GPU-Z pise da mi je grafa 4000 Series, kak rijesit problem. Inst. Driveri - 9.2 (kolko se sjecam)
evo, da ne otvaram novu temu, htio sam pitat da li ima ko kakva iskustva sa single slot HD 4850?
točnije Gigabyte ili Powercolor (nisam siguran koju sam vidio u trgovini )
slika:
http://www.productwiki.com/upload/images/gigabyte_radeon_hd_4850-400-400.jpg
mislim da je bila gigabyte, pošto se sjećam ove pinky kutije
kakve su temperature? da li se isplati kupovati?
Isplati se kupovati ako je ispod 800 kuna. Temperature su nešto višlje jer je ovo referentno single slot hlađenje bezvezno
evo, da ne otvaram novu temu, htio sam pitat da li ima ko kakva iskustva sa single slot HD 4850?
mislim da je bila gigabyte, pošto se sjećam ove pinky kutije
Ako misliš na ovu, osobno ju ne bi uzeo. Nemam baš dobra iskustva s njom (prilično bučna i dosta visoke temperature).
pa u ovoj trgovini je 700 kn
budem još pitao da li imaju šta drugo, ako ne, onda ću vjerojatno nju uzet
jeli 4850 bolja od 5670 ili 5570 ili 9800gt