Na 22" uzmi 6950 1 GB u ADM-u ima nova Sapphire dual vent verzija.
Ja imam tu grafu na 24" i jede sve igre bez problema.
U tom slučaju mu je bolje da uzme Sapphire HD 6950 Toxic jer se može otključati u 6970- icu.
U tom slučaju mu je bolje da uzme Sapphire HD 6950 Toxic jer se može otključati u 6970- icu.
Ako misli igrati BF3, bolje 6950 2GB jer igra, ako je vjerovati izvješćima s terena, ždere memoriju na Ultra.
To nisam znao da se neke još uvijek mogu otključavati, jesi siguran?
Toxic je i dosta skuplja. Ja sam ovu svoju platio 1600 i dobio Dirt 3 uz nju.
Našao sam ovo i tu se lijepo vidi usporedba:
Battlefield 3 je sada puno optimiziraniji.
Nakon razmišljanja, odluka pada na ovu:
http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-radeon-hd6950-gddr5--2gb256bit-800mhz1250mhz-pcie-21-x16-hdcp-hdmi/47381
SAPPHIRE Radeon HD6950 GDDR5 2GB/256bit, 800MHz/1250MHz, PCI-E 2.1 x16, HDCP, HDMI 1908 Kn
koja ide na :
i5 2500K (4,4)
8 Gb ram
650W napajanje
i full HD rezu.
Prevagnula je samo memorija (2Gb) na grafičkoj u odnosu na MSI GTX TwinFrozr II oc 1024 Mb od 1775 Kn kao "ulaganje na duži period".
Ako je netko več ima, rado bi čuo mišljenje o istoj. TNX
Odlično, super grafa sada samo čim prije kupi novi monitor neki od 23 ili 24 incha i sve je za 5+.
Definitivno GTX 560 Ti (Podržava Physx i CUDA) Nvidia je inače Skuplja ali bolja
Physx:http://uk.geforce.com/hardware/technology/physx Nvidia je bolja po samome izgledu igara Pa Pogledaj kako igre izgledaju kod radeona a kako kod Nvidie I 90% igara podržava Physx i CUDA Npr Crysis 2,STARCRAFT 2 Itd...
Physx:http://uk.geforce.com/hardware/technology/physx Nvidia je bolja po samome izgledu igara Pa Pogledaj kako igre izgledaju kod radeona a kako kod Nvidie I 90% igara podržava Physx i CUDA Npr Crysis 2,STARCRAFT 2 Itd...
baljezgaš care. google zna zna znanje pa ti može biti svojevrsna polazna točka u edukaciji.
Ja sam uvijek za Radeonke pošto nisam nikada imao Nvidia grafičke. Tako da preporučujem hd6950.
Ocanje ne bih rekao + losiji driveri.
POSLUŠAJ MENE najbolje ti je otići na stranicu hardware compare tamo možeš vidjeti koja kartica troši više struje, kakve rezultate ima itd...
Volim kad u ovim temama pokretač napiše da je doneo konačnu odluku, a ostali nastave raspravu za svoj groš.
Koja je sad bolja Nvidia GTX 560 TI ili ATI Radeon HD 6950?? I dajte mi objasnite kaj je kaj?? ono ati radeon, nvidia, gigabyte, zotac, palit.. .to su sve proizvođači ili?? i od kojeg proizvođača je najbolja grafa
Iste su ( gledano iz perspektive normalnog gamera ). Uzmi najjeftiniju od te dve, ili moja osobna preporuka najtišu !!
Upravo tako nikad nisi imao nvidie zato neznaš kakve su sve igrice s nvidiama BOLJE izgledaju Ako mi ne vjeruješ usporedi!!!!!!!!!!!!!
Ja sam uvijek za Radeonke pošto nisam nikada imao Nvidia grafičke. Tako da preporučujem hd6950.
blago tebi..
GTX560 TI definitivno.
HD6950 je dosta glasna,ne nesto pretjerano dobrih performansi,dosta je ovisna o driverima i naprosto,ja uvijek imam problema s AMDom.
Nvidia definitivno maksimalne performanse,odlican OC,koji nosi ozbiljne pomake performansi,za razliku od radeona.
Ovih 2gb na 6950 je ionako pretjerano i bezvezno.
Imo sam 6950 i bio sam sve samo ne zadovoljan s njom.Tako da,ovo je moj prijedlog.
HD 6950 1gb, dual vent, tiha, hladna, odličan potencijal za OC. ne trebaš ništa bolje.
Upravo tako nikad nisi imao nvidie zato neznaš kakve su sve igrice s nvidiama BOLJE izgledaju Ako mi ne vjeruješ usporedi!!!!!!!!!!!!!
Ja sam imo zadnjih godinu dana 2 Nvidie i 3 AMD grafe. Ono što mogu reć, a to zna svatko tko nešto zna o grafama je da pričaš čiste gluposti !!!
GTX560 TI definitivno.
HD6950 je dosta glasna,ne nesto pretjerano dobrih performansi,dosta je ovisna o driverima i naprosto,ja uvijek imam problema s AMDom.
Nvidia definitivno maksimalne performanse,odlican OC,koji nosi ozbiljne pomake performansi,za razliku od radeona.
Ovih 2gb na 6950 je ionako pretjerano i bezvezno.
Imo sam 6950 i bio sam sve samo ne zadovoljan s njom.Tako da,ovo je moj prijedlog.
Za tebe vrijedi također komentar kao i za prethodni post koji sam komentirao !
neznam zašto, ali meni je na ATI karticama malo čistija slika, no to nema nekog značaja.
Odličan izbor.
ima ko volje da mi objasni koji su proizvođaći grafa i od kojih je najbolje kupiti. i dal je ati radeon od amd-a ili? hvala zato jer dosad nisam baš pratio grafe i procesore