imam grafičku karticu 4870 od nje sam drivere lijepo napravio unistall drivere sa programom Revo Uninstalleri stavio friške drivere al sad mi piše kad ih instaliram
Zero display service error u čemu je problem ako netko zna
imam grafičku karticu 4870 od nje sam drivere lijepo napravio unistall drivere sa programom Revo Uninstalleri stavio friške drivere al sad mi piše kad ih instaliram
zato ja i nejdem na ATI jer se ovakva sranja uvijek ali uvijek s njima dogadjaju, lijepo imas nVidiju.. imas stare drivere nemoras micat samo .exe pokrenes i ides pici mala tako uvijek i uvijek radi savršeno!
na ati stranici sam sad pročitao da ta poruka ništa ne znači i da se je zanemari
hehe, naravno da ce ti rec da se 'opravdaju' ma neka.. ali stvarno birao sam izmedju HD4870 i GTX260 i preso na 260 (216) jer je bolja xd
ništa uspio sam napraviti hvala svima a ti juve odjebi laganini nisam tebe ništa pita i ne obračaj mi se
da hvala to sam već i napravio sad radi normalno al piše na stranici od ati ako se pokaže slučajno ta poruka pri instaliraju novih drivera da se je ignorira da ona ničemu ne služi
aj.aj juve prošeći
nemoj juvea vriedjat jer ima vise iskustva i pameti od tebe.. nVidia u ovom trenutku / intel ima bolju podršku za sve.. tako nVidia ima bolje drivere 100 %
aj.aj juve prošeći
nemoj juvea vriedjat jer ima vise iskustva i pameti od tebe.. nVidia u ovom trenutku / intel ima bolju podršku za sve.. tako nVidia ima bolje drivere 100 %
Vrtim teme i di god se okrenem vas dva se svađate...lol
ne daj se hyperon... may force be with you
i ja sam uz tebe
pa jesam vam rekao gdje god juve dođe ljude p....a u mozak
pila u mozak? ne pila sigurno, neog vam covjek kaze da ATi ima najusranije drivere, da se ni ne cudi kad ti postavis ovakvu temu.. ja skoro nikad nisam vidio temu Problem 'GTX260'.
moj frend ju ima vec 5 mjeseca nema problema sa njom, kao sto kazem preko straih drivera samo ove piknes. A SA ATJIEM NIJE TO TOCNO. Moras sa DriverCleanerom maknut one pa stavit ove i onda ti javlja u 90 % slucajeva nekakav error, pa moras cancel ovo, covjek bi najradje razbio komp radi ATi,.. i nije da vise preferiram nvidiu (malo da ali sta je istina istina, isto tako i intel/amd, nemozes rec da nije istina)..
Juve prica pametno a vi baljezgate.
End Of Discussion, killeru sa driver cleanerom probaj ocistit sve sve, znaci da nemas drivera e onda meći.. dalje neznam jer se moze javit 150 errora, pa ako dobis error postaj tu..
EOD i Basta
pila u mozak? ne pila sigurno, neog vam covjek kaze da ATi ima najusranije drivere, da se ni ne cudi kad ti postavis ovakvu temu.. ja skoro nikad nisam vidio temu Problem 'GTX260'.
moj frend ju ima vec 5 mjeseca nema problema sa njom, kao sto kazem preko straih drivera samo ove piknes. A SA ATJIEM NIJE TO TOCNO. Moras sa DriverCleanerom maknut one pa stavit ove i onda ti javlja u 90 % slucajeva nekakav error, pa moras cancel ovo, covjek bi najradje razbio komp radi ATi,.. i nije da vise preferiram nvidiu (malo da ali sta je istina istina, isto tako i intel/amd, nemozes rec da nije istina)..
Juve prica pametno a vi baljezgate.
End Of Discussion, killeru sa driver cleanerom probaj ocistit sve sve, znaci da nemas drivera e onda meći.. dalje neznam jer se moze javit 150 errora, pa ako dobis error postaj tu..
EOD i Basta
Koji si ti pacijent j........bla te nvidia,ono frend ima .LOL
sta se nervirate bezveze na ove neuroticne postove...!?
kao prvo imao sam i nvidiu i ATI, a s driverima nikad problema ni kod jedne, samo install preko starih i Bog te zivio, a drugo... ne znam ni sto pisem ovaj post, bezveze mi je raspravljati se oko ovakvih stvari
p.s. stvarno su vam glupe te svadje nvidia/ATI
ma briga me ja sam kazem da mia GTX260 to se nebi desilo ;)
vi svi ATI/AMD.. zadnje desetljeceeeee nema vas nigdje =)
nVidia rules
Mali nemoj lupat gluposti.
vi svi ATI/AMD.. zadnje desetljeceeeee nema vas nigdje =)
Mali nemoj lupat gluposti.
DrNasty sam budi tak bahat, nes dobro proc .
fu bb gg eod ul mate
Bože, kolda nekome nvidia ili ATI plaćaju da ih diže u nebesa. Grafička ko grafička. Svako uzme šta mu odgovara i to je to. Da mi nvidia/ATI daju besplatnu karticu (doslovno proizvođač) ili plaćaju mjesečno da ih hvalim, a pljujem po konkurenciji to bi i radio, ali ovako nema smisla.
E mili Bože sve više i više djece na ovom forumu. Sama balavurdija. Ja imam ATI-a već skoro 15 godina, od Rage3d i priznajem bilo je muke s driverima,ali ništa neriješivo. Imao sam i Nvidiu (riva tnt 2 i geforce 2), koje su u ono vrijeme bile kao revolucionarne grafičke i istina dobro su me služile, ali isto je bilo problema s driverima, čak i više nego s ATI-om. Tako da te teorije o problemima s driverima vam ne stoje. Moj brat ima danas 8600gt i stalno ga nešto prcaju driveri, osobito pod vistom...
Sve ovisi o konfiguraciji cijelog sustava. Ja imam 4 mjeseca 4850, stalno update-am drivere i još niti jednom me nisu nešto zajebavali, svaki puta je radila bolje i bolje, osim možda sa 9.1. Nakon instalacije tih drivera mi se temp povećala za 2 stupnja . Moram provjeriti zašto, ali u radu je sve super
Evo ovako..ja imam HD4850 -NIKADA PROBLEMA SA DRIVERIMA IMAO NISAM, a koristim ATI već dosta godina! Možda netko ima lošu sreću, ali ja nisam imao problema. Što se tiče onoga čišćenja drivera sa nekim dr-blalba cleanerom...ja to nikada nisam radio niti ću raditi...jednostavno dođu novi driveri rinstaliram ih najnormalnije i sve radi ko podmazano..a ne nekakvo čišćenje itd...jednostavno ne želim to raditi zbog dva razloga- dosada sa svojim načinom instalacije nisam imao problema oko drivera...a drugi razlog je što me je čak i pomalo frka s tim driver cleanerom čistiti itd. .
ova tema je otišla u totalno krivom smijeru i što je najgore sve više ljudi je na forumu koji pojma nemaju.
čovijek traži pitanje u vezi poruke, ovaj počme pljuvat po driverima.
pa de prvo nači razlikovat neke stvari, pa onda pljuj po njima.
ati je u početku imao jako puno problema sa driverima, sjetite se ati 7000,7500, 8500 (posjedovao sam ih sve), nakon čega je ati jako puno uložio u pisanje drivera i sada nema nikakvih problema (dobro se sječam comnche 4 i pucanje tekstura).
a da nvidia ima boli glava drivere isto nije istina, probaj instalirat dobri prastari midtown madnes ili nešto noviji cronicles of ridic,a nikako i to baš nikako ne smijem zaboraviti od jhon woo stranglehold, igru je nemoguče pokrenuti na nvidia kartici (zvuk ide, a slike nigdje)
ako je neki problem u samoj instalaciji (nije rijedak slučaj) ili pak u windowsima, to neznaći da su driveri loši, dapače, to nema nikakve veze s njima, nego sa svakojakim windowsima koji se mogu naći na netu
stoga momci držite se onoga što znate, a ne onoga što mislite da znate
LP