ljudi el bi mi mogli reci dali je dobra graicka kartica hd4350 pls
ljudi el bi mi mogli reci dali je dobra graicka kartica hd4350 pls
Za multimediju i za office je dobra, za igre nikako
kupio bi laptop pa me zanima dal je bolja grafička GMA 4500M ili radeon hd 4570
HD4570 naravno.
HD4570 naravno.
bez ikakvih dvojbi!
bude ta radeo grafička dobra za igre, kakva je ta gma?
Smeće je GMA... Za igre mislim
4570 je u rangu sa x1800/x1900 mobilnim verzijama, a to su donedavno bile zvijeri, tako da bez sumnje Radeon!
znači bi mogla ta radeon pokretati igre kao npr. resident evil 5, cod modern warfare 2 ...
Pa mogla bi, ali sa reduciranim detaljima (rekao bi mid/low varijante)
znači bi mogla ta radeon pokretati igre kao npr. resident evil 5, cod modern warfare 2 ...
Možeš,ja sam sa Mobility Radeonom 3650 i Intel P8400 igrao MW na low i reza 1024x600 sa lockom na 75 fps što je po meni dovoljno.
je dobra grafička geforce g103m
možete mi možda preporučit neki laptop za igre da bi pokreto cod moder warfare2 resident evil 5 i takve igre barem da je sve low za 5000 kn
je dobra grafička geforce g103m
Lošija je od HD4570.
je bolja radeon hd 4570 ili ge forece gt220
po čemu se sve vidi dali je grafička dobra za igre
po čemu se sve vidi dali je grafička dobra za igre
Vidi na youtube test ili na google neki review,evo stranica za mobilne grafičke
necu otvarat novu temu pa bi vas htio pitat koja bi agp graficka kartica bila najbolja?
necu otvarat novu temu pa bi vas htio pitat koja bi agp graficka kartica bila najbolja?
Koji procesor i napajanje?
je bolja radeon hd 4570 ili ge forece gt220
proc intel pentium 4 2.4ghz
napajanje l&c technology lcb400atx 400w
proc intel pentium 4 2.4ghz
napajanje l&c technology lcb400atx 400w
Nabaci Hd3650 ili Hd4650 AGP iako Cpu neće nijednu iskoristit u potpunosti.
opet ce se netko naljutit, ali po meni se vise isplati mijenjat komp nego kupovat agp graficku karticu.... stanite malo, preskocite koju igru, skupljajte pare pola godine-godinu i kupite novi komp
necete biti zadovoljni nijednom agp grafom i samo cete si produljit agoniju za pola godine-godinu koliko cete moc jos pokoju igru vise igrat na low-mid koju ternutno ne mozete
agp je prestao biti zanimljiv prije 5-6 godina, danas ulagat u nove komponente za takvo racunalo je greska... eventualno da se radi o multimediji ili nekom htpc-u pa da se ne bacaju jos uvijek dobre komponente, ali za igre ili rad nikako
a ako bas forsiras i moras kupit tu grafu onda probaj neku hd4650 ako nadjes, mislim da je to medju najboljim sto ces nac, ali ostat ce relativno neiskoristena