Pozzz zanima me koja je dobra graficka za igranje novih igara 2010 npr kao strategija ili sportske igriice da ne bacam pare sada previse na to,pa ako netko zna dobru graficku da je ok cijena i da je dobra grafika hvala vam punooo pozz zoky
Pomoc oko graficke??????
- poruka: 17
- |
- čitano: 2.738
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ati radeon hd 5750 1000kn
aj majstore prvo napiši koje su ti ostale komponente i koliko točno para imaš na raspolaganju.
ma samo me zanimalo koja mi treba graficka da mogu igrat vise manje sve igre ove noge da mi je ok slika jer ne zelim davat oko 2500kn samo da mogu igrat pozz
da ali ovako ti niko nemože pomoć jel neznamo kakvo ti je napajanje, koja ti je rezolucija monitora, dali će grafa biti overkill za procesor itd.
kužiš?
ovako uzea sam hd monitor od lg imam full hd rezoluciju a isto sam uzea logitech bezicnu tipkovnicu i mis,a ovo mi je naturpijani stati komp pa sam vec mislia ovi dana uzet kuciste znam otprilike sto trebam uzet samo me zanima to za graficku,samo mi reci solidna graficka koja mi treba da nije losa slika??i do koliko para se moze nac ok graficka??hvala
Jel ima tko grafičku 8800 gt?..ja imam problema sa temperaturom...
pa možeš naći solidnih grafa do 1000 kn. Npr. HD 4850 je solidna, zatim imaš od nVidie GTS 250 (ova GTS je od 1gb, imaš još od 512 mb koje su jeftinije)
ali ako si spreman izdvojiti malo više para, preporučam GAINWARD GTX460, košta oko 1500 kn ali je odlična i trenutni best buy...
Sačekaj da ti još netko preporuči sa foruma, možda sam neku zaboravio
ovako uzea sam hd monitor od lg imam full hd rezoluciju a isto sam uzea logitech bezicnu tipkovnicu i mis,a ovo mi je naturpijani stati komp pa sam vec mislia ovi dana uzet kuciste znam otprilike sto trebam uzet samo me zanima to za graficku,samo mi reci solidna graficka koja mi treba da nije losa slika??i do koliko para se moze nac ok graficka??hvala
Miš, tipkovnica, stol, podloga, zvučnici (lol) nemaju veze s kompjutorom, ni KUCISTE (samo za temperature ima veze) tako da to negledaj previse, to ti je sve periferija, računalo ti je ono sto ti se nalazi u kućištu, cisto malo naobrazbe.
I Dakle mozes ti kupit "Ati Radeon HD5970" i procesor neki "najgori dualac (Procesor s dvije jezgre)" s tim nećeš moć igrati pola igri na normalnim detaljima, a ako je tvoje napajanje slabo nećeš računalo moći ni pokrenuti, ako ti je Radna Memorija mala štopat će kao ludo.
Uradio si gresku kad si otvorio forum za grafičke kartice, trebao si otvoriti da sastavimo cjelu konfiguraciju, važniji ti je procesor od grafičke, i grafa ti moze biti over kill i za monitor i sl., valjda si naučio nesto više iz moje rečenice prije.
^^
Jel ima tko grafičku 8800 gt?..ja imam problema sa temperaturom...
Ovako, pitaj u drugom topicu kad ih vec ima s tim nazivom, npr ovaj:
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/8800-gt-veliki-nepoznati-problem/48208.aspx?page=0&jumpto=792062&sort=asc&view=flat
Hvala...:D
ovako uzea sam hd monitor od lg imam full hd rezoluciju
Za Full HD monitore treba HD5870 kartica koja dodje 2700 kuna. Pretpostavljam da je tvoj novi monitor 24 incha?
Novi kompjuter koje tebi treba ako sve drugo več imaš za taj monitor full HD bi te stajao oko 6500 kuna da možeš igrati sve kako spada!
Za Full HD monitore treba HD5870 kartica koja dodje 2700 kuna. Pretpostavljam da je tvoj novi monitor 24 incha?
Novi kompjuter koje tebi treba ako sve drugo več imaš za taj monitor full HD bi te stajao oko 6500 kuna da možeš igrati sve kako spada!
sa 4890 i neki amd sa 3 jezgre i igra gta 4 na high 24'' monitori nezz kakve veze ima ako je full hd ili ne bitna je samo rezolucija kad je u pitanju grafa
a i reko je da misli igrat neke sportske pa mu ni ne treba neka extremna
sa 4890 i neki amd sa 3 jezgre i igra gta 4 na high 24'' monitori nezz kakve veze ima ako je full hd ili ne bitna je samo rezolucija kad je u pitanju grafa
a i reko je da misli igrat neke sportske pa mu ni ne treba neka extremna
Btw. full HD = 1920x1200 rezolucija, tako da ima itekakve veze sto je full HD.
>1080p, sometimes referred to in marketing materials as "Full HD", typically refers to the capability to accept 1080p signal and display it with native resolution of at least 1080 lines, as well as the capability to upscale lower-resolution material to 1080p.
1920×1200 nije full HD. Osim toga to je 16:10. HD je video fora a ne za igrice, ove "HD" konzole PS3 i X360 su ku*** za nas PC gamere ja sam igro prije 10 godian na 1280×1024 sto je cak visa rezolucija od vecine PS3 i X360 igara. Uglavnom.
Za full HD mu je dosta Ati 5850 il Ati 5830 il Nvidia 460 gtx. To je da igras sve na high.
HD5870 je za 2560×1600 i vise. A to sto kosta ko ku*** neznaci nista da je futureproof jer ce doci jedna 460 gtx za 1600 kuna znaci pola od ove i imat ces opet sve na ultra. U svojoj rezi.
Miš, tipkovnica, stol, podloga, zvučnici (lol) nemaju veze s kompjutorom, ni KUCISTE (samo za temperature ima veze) tako da to negledaj previse, to ti je sve periferija, računalo ti je ono sto ti se nalazi u kućištu, cisto malo naobrazbe.
I Dakle mozes ti kupit "Ati Radeon HD5970" i procesor neki "najgori dualac (Procesor s dvije jezgre)" s tim nećeš moć igrati pola igri na normalnim detaljima, a ako je tvoje napajanje slabo nećeš računalo moći ni pokrenuti, ako ti je Radna Memorija mala štopat će kao ludo.
Uradio si gresku kad si otvorio forum za grafičke kartice, trebao si otvoriti da sastavimo cjelu konfiguraciju, važniji ti je procesor od grafičke, i grafa ti moze biti over kill i za monitor i sl., valjda si naučio nesto više iz moje rečenice prije.
^^
Kao sto covjek rece, cilj konfe je da je balansirana i da nista ne "bottlenecka" nista drugo, znas ono kada imas bocu bila ona dupke puna il bila 2/3 prazna kroz otvor je prolaziti jednaki volumen tekucine po sekundi. Tako da kao sto je svuda u svijetu tako je i kod kompujutera balans najbitniji :)
Ljudi su mu već složili konfiguraciju na ovom forumu pa mislim da ovaj topic ne vodi ničemu. Raspravljati bi se trebalo u temi gdje mu je konfa složena, a ovdje se samo gubi vrijeme.
pa ljudi su mi pomogli sada znam sto mi treba i hvala puno na pomoci pozzz
Otvorio si temu o svojoj konfiguraciji pa tamo sve pitaj. Ne treba za svaku komponentu otvarat temu.
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/hitno-pc-konfiguracija-kucistehvala/63322.aspx